Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 85

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΙΟΥ!

Retired Rider Το avatar του/της 675

ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΙΟΥ!

αστειο ακουγεται ε?

λοιπον η αδερφη μου εχει βγαλει το διπλωμα αυτοκινητου εδω και 4 χρονια και δεν εχει αξιοθει να οδηγησει ακομα!

επειδη οπου να ναι βγαζω κι εγω (μηχανακι-τουτου)
    λεμε να παρουμε ενα μαζι...

εμενα δε με πολυπειραζει που θα χω το μισο γιατι δεν θα το παιρνω συχνα εφοσον τις καθημερινες βρωμο-δουλειες μου εχει αναλαβει το αφοπλιστικο υπεροπλο μου townmate...

απο την αλλη εχουμε καποια προβληματακια στην ανευρεση ενος κουτιου που να "ταιριαζει" και στους δυο....

ωστοσο μετα απο 2 συνοδους κορυφης με συγγενεις, γονεις και φιλους καταληξαμε στις ακολουθες επιλογες....

- ιταλικο fiat-ακι grande punto
    - αμερικανακι ford focus
    - γαλλικο citroen c4
    - opel corsa

.....

ακουω γνωμες-αποψεις για τα συγκεκριμενα μοντελα(ολα στις στανταρ εκδοσεις)
    λοιπες προτασεις μη σχετικες με τα προαναφερομενα μοντελα δεκτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Re: ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΙΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
    αστειο ακουγεται ε?

λοιπον η αδερφη μου εχει βγαλει το διπλωμα αυτοκινητου εδω και 4 χρονια και δεν εχει αξιοθει να οδηγησει ακομα!

εμενα δε με πολυπειραζει που θα χω το μισο γιατι δεν θα το παιρνω συχνα εφοσον τις καθημερινες βρωμο-δουλειες μου εχει αναλαβει το αφοπλιστικο υπεροπλο μου townmate...

απο την αλλη εχουμε καποια προβληματακια στην ανευρεση ενος κουτιου που να "ταιριαζει" και στους δυο....

ωστοσο μετα απο 2 συνοδους κορυφης με συγγενεις, γονεις και φιλους καταληξαμε στις ακολουθες επιλογες....

- αμερικανακι ford focus
    - γαλλικο citroen c4
    - opel corsa

.....

το καλύτερο σε γενικές γραμμές θεωρείται το ford focus....αρκετοί χώροι, καλη οδηγική συμπεριφορά, αξιοπιστία...τώρα έχει βγάλει και καλά οικονομικα προγράμματα

το σιτροέν έχουν ωραίο πάτημα...εμένα μου αρέσει περισότερο απο όλα τα προηγούμενα η σχεδίαση....αλλά από ποιότητα είναι λίγο ψεύτικα.....(εννοώ πλαστικά κ τέτοια, όχι αξιοπιστία κινητήρα)

το όπελ είναι πολή αδιάφορο έως άσχημο αλλά πολύ τίμιο και πολύ καλό value for money....

το fiat θα το έπερνα μονο για τα φτηνά ανταλακτικά αν σκόπευα να στουκέρνω συχνα...

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ FOCUS....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

αστειο ακουγεται ε?

- αμερικανακι ford focus
    - γαλλικο citroen c4
    - opel corsa

.....

ΚΤΜ... ΕΧΕΙ ??????

Re: Re: ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΙΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    το καλύτερο σε γενικές γραμμές θεωρείται το ford focus....αρκετοί χώροι, καλη οδηγική συμπεριφορά, αξιοπιστία...τώρα έχει βγάλει και καλά οικονομικα προγράμματα

το σιτροέν έχουν ωραίο πάτημα...εμένα μου αρέσει περισότερο απο όλα τα προηγούμενα η σχεδίαση....αλλά από ποιότητα είναι λίγο ψεύτικα.....(εννοώ πλαστικά κ τέτοια, όχι αξιοπιστία κινητήρα)

το όπελ είναι πολή αδιάφορο έως άσχημο αλλά πολύ τίμιο και πολύ καλό value for money....

το fiat θα το έπερνα μονο για τα φτηνά ανταλακτικά αν σκόπευα να στουκέρνω συχνα...

οντως και γω προς το focus συγκλινω...

παντως δεν θα συμφωνησω στο αδιαφορο corsa καθως το καινουριο μοντελο ειναι πολυ ομορφο και με καλο εσωτερικο...(βεβαια με το focus δε τιθεται θεμα συγκρισης.. )
    μιλαμε και για αλλη τιμη ομως...

οσο για το punto...

το μονο πραγμα που με τρελανε σ αυτο το αμαξακι ειναι οι γραμμες και ο σχεδιασμος του...τιποτα αλλο...

βεβαια σ αυτο δεν εχω μπει καν μεσα...ισως οταν μπω να αναθεωρησω!

αλλα μονο και μονο για τις στουκες της αδερφης μ στα παρκαρισματα λεω να παρω το fiat-ακι!
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΚΤΜ... ΕΧΕΙ ??????
    kTm?????

απαπα!

πολυ ακριβα παιχνιδια αυτα φιλε μου!

αν βγαιναν και με τεσσερις ροδες....

θα μας ειχαν πιει το αιμα κυριολεκτικα!

- αμερικανακι ford focus
    - γαλλικο citroen c4
    - opel corsa

.....
    mE αρέσει που καταλήξατε σε μοντέλα της ίδιας κατηγορίας

Πάντως ότι και να πάρεις από τα παραπάνω, εγώ θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Ε, οχι και ασχημο το οπελακι μου!! Ελεος δηλαδη.
    Λοιπον φιλε το κορσα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο,μιας και αξιωθηκα να μαθω να οδηγαω τουτου στα 35,και να σου πω επισης οτι αυτο και το φορντ φοκους της σχολης οδηγων καθως και το καινουριο υπσιλον ειναι τα μοναδικα αυτοκινητα που εχω οδηγησει ποτε.Εμενα ειναι το 1400 twinport (βλεπε οικονομια).
    Το εχω σχεδον 2 χρονια τωρα,δεν εχω κανει πολλα χλμ. αλλα δεν εχω κανενα παραπονο.
    Η μονη στραβη που εχει γινει τη 1η μερα που το πηρα,ηταν που με τρακαρε απο πισω ενας ντελιβερας.
    Ανταλλακτικα ηρθαν αμεσως,το κοστος δε με ενοιαξε γιατι καλυφθηκαν ολα απο ασφαλεια.
    Παει καλα,νομιζω εχει περιπου 90 αλογα και κατι,και δεν μπορω να πω οτι δεν εχει κατι που θα ηθελα.
    Αν θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο εδω ειμαστε.
    Α,και δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα γραφεια ενοικιασεως προτιμουν τα μικρα κορσακια.

ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ FIAT....

ΛΟΓΩ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΑΛΛΙΚΟ...

ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟ OPEL...

ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ FOCUS...

ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ TOYOTA....KATALABAINEIS....

Humans beings that leave from this the world are not lost, when we continue to honouring and loving them.
    We contribute therefore also at some way in their unending survival, in their floruit, with our effort becomes always perceptible, live around us their presence.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

focus δαγκωτο!η καλυτερη επιλογη σε κρατημα/ποιοτητα/χωρους/αξιοπιστια/σερβις!
    τα σιτροεν τα θεωρω κοροιδισια λεφτα για την ποιοτητα που εχουν και τα οπελ λογικη αγορα αλλα φαρμακι στα ανταλλακτικα και το σερβις...και απο σπορτιβικη συμπεριφορα/πατημα εχουν ααααγρια μεσανυχτα εκει στην οπελ...
    ε,τωρα να γραψω για φιατ;
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Το μοναδικο Ford που κατασκευαζεται Αμερικη ειναι το Maverick

Ψαγμενο αυτο απο το καλοκαιρι που εψαχνα και εγω για αυτοκινητο
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    λοιπον,ασε τις Βλακειες και πανε παρε ενα κοΚκινο καινουργιο TOYOTA CELICA Τ-SPORT στειλτο Αγγλια να σου το φορεσουν τετρακινηση και μια Τ-4,φιλτρακια,εξατμισουλα,19αρια ζαντολαστιχα,αεροτομες,κουστουμακι απο την Veilside Γαλλιας,lamborgini πορτουλες και μερικα αλλα τετοια καλουδια, μολις ερθει πανε Βαλε και μια 2η μπαταρια και βαλε και κανα 20000 βατ ηχο,πυροβολισε την αδερφη σου στο κεφαλι οταν διαφωνισει και θα εισε μια χαρα η

αλλιως πανε παρε το focus[SIZE=1]

Ο πυργος της Βαβελ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ΚΤΜ... ΕΧΕΙ ??????
    Νομίζω οτι όπου να ναι θα βγάλει και ΚΤΜ ένα αυτοκίνητο. Ωραίο φαίνεται αρκει να μη χαλάει και αυτό το ίδιο με τις μηχανές της όμως...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Photos

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	123841_835142.jpg 
Προβολές:	388 
Μέγεθος:	14,2 KB 
ID:	77167
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Ε, οχι και ασχημο το οπελακι μου!! Ελεος δηλαδη.
    Λοιπον φιλε το κορσα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο,μιας και αξιωθηκα να μαθω να οδηγαω τουτου στα 35,και να σου πω επισης οτι αυτο και το φορντ φοκους της σχολης οδηγων καθως και το καινουριο υπσιλον ειναι τα μοναδικα αυτοκινητα που εχω οδηγησει ποτε.Εμενα ειναι το 1400 twinport (βλεπε οικονομια).
    Το εχω σχεδον 2 χρονια τωρα,δεν εχω κανει πολλα χλμ. αλλα δεν εχω κανενα παραπονο.
    Η μονη στραβη που εχει γινει τη 1η μερα που το πηρα,ηταν που με τρακαρε απο πισω ενας ντελιβερας.
    Ανταλλακτικα ηρθαν αμεσως,το κοστος δε με ενοιαξε γιατι καλυφθηκαν ολα απο ασφαλεια.
    Παει καλα,νομιζω εχει περιπου 90 αλογα και κατι,και δεν μπορω να πω οτι δεν εχει κατι που θα ηθελα.
    Αν θες να ρωτησεις κατι συγκεκριμενο εδω ειμαστε.
    Α,και δεν ειναι τυχαιο οτι ολα τα γραφεια ενοικιασεως προτιμουν τα μικρα κορσακια.

πεστα φιλε μου!

ο πατερας μου εχει ενα opel manta gt/e 2L απο το '83 και ακομα κινηται!!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  3. Αγορά πάπιας
    από THEOD στο forum Off topic