Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: Δεν είμαι ευαισθητούλης αλλά ο μικρός με τάραξε

applied... Το avatar του/της paTman_the

Δεν είμαι ευαισθητούλης αλλά ο μικρός με τάραξε

Καλησπέρα σας!

Γύριζα σπίτι πριν όπως κάθε μέρα και πήγαινα βαριεστημένα προσπαθώντας να έχω το νου μου σε όλα αυτά που προσπαθώ να κοιτάζω ώστε να μη με θερίσουν. Ξέρετε αμάξια που σταματάνε/στρίβουν/κανουν όπισθεν χωρις λόγο, πόρτα στερεωμένη σε ελατήριο και φωτοκύταρο που περιμένει να περάσεις για να ανοίξει, καμικάζι παππουδογιαγιαδοεγγονια κα καθημερινα.

Προφταίνω λοιπόν (στην 62 μαρτύρων στο ηράκλειο για όσους ξέρουν) ένα παιδάκι που πήγαινε με το ποδηλατάκι του στο δρόμο και σκέφτομαι " ρε γαμώτο κυκλοφορεί έτσι χωρίς κράνος χωρίς να φαντάζεται τι μπορεί να γίνει εδώ. και δε φτανει αυτό θα μεγαλώσει και θα έχει μάθει να οδηγεί έτσι. Μήπως να το σταματήσω να του πω τίποτα; Μπα μωρε μαλακα ποιος είσαι; ο μπαμπάς του ή δάσκαλος χωρίς σύνορα;" και ΜΠΑΜ!
    η μπροστινή μας σταματάει και κουτουλάει το παιδάκι πάνω, ευτυχώς με 10-20 χλμ ήταν και αίλουρος ο μικρός δεν έγινε τπτ, ούτε κάτω δεν έπεσε. Τον ακολουθώ το μικρό του λέω σταμάτα λίγο στην άκρη να σου πω και του λέω το προφανές, ότι ξέρεις κάτι φίλε όταν είσαι στους δυο τροχούς πρέπει να είσαι προσεχτικός για να μην σε θερίσουν και να μπορείς να συνεχίσεις να είσαι στους δυο τροχούς, δεν προσπερνάς οχήματα που κινούνται γιατί μπορεί να στρίψουν και να σε βάλουν κάτω, κρατάς απόσταση για να μην τα κουτουλήσεις δεν περνάς διασταυρώσεις χωρίς να δεις. και ότι άλλο πρόλαβα σε ενα δυο λεπτα που είχα στη διάθεσή μου.

Ο μικρός είχε ταραχτεί και ψέλιζε "δεν την είδα να στρίβει" και "ευχαριστώ" . Είμαι σίγουρος ότι ο μικρός θα με θυμάται και ελπίζω να κατάλαβε και ότι του είπα.

Που θέλω να καταλήξω;;;
    Λέμε για την έλλειψη οδικής παιδείας και τους κακούς δρόμους, αλλά μήπως θα έπρεπε να ενημερώσουμε εμείς τουλάχιστον τους επόμενους οδηγούς;;
    Νομίζω ότι δισέλιδα φυλάδια με όλα αυτά που μαθαίνουμε στην πράξη αντί να τα ξέρουμε ήδη από τα θεωριτικά ή μερικές αφίσες με καρικατούρες των ίδιων ενδεχομένων που ανέφερα στην αρχή θα μπορούσαν να προκαλέσουν την προσοχή, να κάνουν εντύπωση και να οδηγήσουν σε νέους οδηγούς που θα είναι καλύτεροι από μας...
    Γιατί επίσης είμαι σίγουρος πως αν αντί για το μικρό ήταν ο πατέρας του που είχε τρακάρει είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο το πολύ πολύ να έριχνε μερικά καντήλια σε αυτή που σταμάτησε και σε μένα αν του έλεγα να είναι ποιο προσεχτικός.
    Πιστεύω ότι η καλύτερή μας ελπίδα είναι οι νέοι οδηγοί, υπάρχει όρεξη να γίνει κάτι;; Προσωπικά γραφιστικά δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά απο κέιμενο pdf και ιδέες μπορώ να κάνω κάτι.
    Για πείτε...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

φυσικα και στην νεα γενια στηριζομαστε

ομως αυτο το κατι πρεπει να γινει απο αυτους τους κεραταδες που μας κυβερνανε(?)

το τι ομως μπορουν να κανουν, το ειδαμε λιγες μερες πριν, σε αυτα πρωτοι ειμαστε

ΕΛΛΑΣ-το μοναδικο αφρικανικο κρατος με λευκους κατοικους

συγνωμη για την αφρικη

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Μα αν ήταν να κάνουν κάτι αυτοί, δε θα ήλπιζα στους πιτσιρικάδες...
    Το θέμα είναι τί κάνουμε εμείς που βαρεθήκαμε αυτήν την κατάσταση...
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γιωργη το λινκ δεν δουλευει.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Γιωργη το λινκ δεν δουλευει.
    ευχαριστω γιωργαρε.το φτιαξα.

εχεις πμ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Νέο μέλος
    Πάντως και ένα κρανάκι την ώρα του ύπνου δεν είν κακό!Έτσι κι αλλίως έχουν αναφερθεί πόσες περιπτώσεις που έπεσε ο άλλος την ώρα που κοιμότανε....κι αν είναι και γέρος...ή από πέσιμο ή από χ*σιμο....ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    Καβάλλα παν στην Εκκλησιά..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 16:43
  2. Δεν είμαι κακός άνθρωπος
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2005, 10:51
  3. Επιτελους δεν ειμαι μονος
    από gcrook στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2005, 00:32