θελω ναγορασω κρανακι(μαλλον το ΧR1000)και καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερα απο ebay.δεν εχω ξαναγορασει μεσω ιντερνετ και θελω να μου πειτε αν οντως συμφερει και πως γινεται αυτο?
![]()
θελω ναγορασω κρανακι(μαλλον το ΧR1000)και καπου διαβασα οτι ειναι καλυτερα απο ebay.δεν εχω ξαναγορασει μεσω ιντερνετ και θελω να μου πειτε αν οντως συμφερει και πως γινεται αυτο?
![]()
υπαρχουν οδηγιες αναλυτικά σε αλλες συζητησεις
δε γινετε ρε παιδια να απανταμε στο καθενα ξεχωριστα ( μασημένη τροφη ) καθε φορα που μπαινει στο φορουμ.
Πρωτα κανε μια αναζητηση μονος σου στο φορουμ και μετα ΑΝ δε βρεις απαντηση στο ερωτημα σου κανε ενα νεο ποστ!
![]()
Μπες στο e bay και βημα βημα πας στις διαφορες κατηγοριες (Από το γενικο στο ειδικο). Παντως μου φαινεται πιο ασφαλες να ψαξεις σε μοτο-σελιδες εκτος e bay!!!![]()
mustili
μπορεις να διαβασεις αυτο
http://www.motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=3230
Παντως μου φαινεται πιο ασφαλες να ψαξεις σε μοτο-σελιδες εκτος e bay!!!:![]()
το αιτιολογεις αν θελεις λιγο αυτο?
και επισης κι εγω που ξερω να χρησιμοποιω το ebay δεν σε καταλαβα καθολου με το
οτι απορια εχεις στειλε π.μ. αν μπορω να βοηθησω σε κατι...εχω κανει καποιες συναλλαγες]Μπες στο e bay και βημα βημα πας στις διαφορες κατηγοριες (Από το γενικο στο ειδικο).
![]()
ebay προτίμησε Ευρωπαϊκά site μιας κι αν παραγγήλεις απο Αμερική πχ πιθανόν να πληρώσεις και τελωνείο κάποιο καπέλο......η διαδικασία ειναι η ίδια,
το γενικό που περιλαμβάνει κυρίως Αμερικάνικα πράγματα είναι το:
ebay.com
τα Ευρωπαϊκά τα:
ebay.co.uk
ebay.de
ebay.it
κλπ
και γενικά τα Eυρωπαϊκά ebay θα τα βρείς εδώ μαζεμένα:
ebay.eu
πληρωμές για αγορές θα πρέπει να κάνεις μέσο paypal (ασφαλής τρόπος πληρωμής) αφου εγγραφείς στο site
paypal.com
και προσπάθησε να πέρνεις μονο καινούρια πράγματα απο τους λεγόμενους Power Seller (είναι κάτι σαν πιστοποιημένοι πωλητές και ειναι ενα σηματάκη δεξιά απο το όνομά τους).
Στο κάτω μέρος κάθε προϊόντος που κοιτάς εχει πινακάκι με το κοστος αποστολής στην Ελλάδα ΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ βέβαια(ανάλογα θα σου εχει και επιλογές κόστους αποστολής στις χωρες που στέλνει)
Αυτά και καλά ξεμπερδέματα!
CALCULATOR ISLAND
Επειδη κι εγω την ψαχνω για κρανος,θυμαμαι για ebay που λεγανε για 2 χρηστες που ψωνιζανε ολοι,ο ενας ηταν ο flying Brian (η καπως ετσι) και τον αλλο δε τον θυμαμαι καθολου.Αν θυμαται κανεις ας δωσει καμμια πληροφορια![]()
Noble εννοω ότι καλυτερα ειναι να ψαξει σε εξειδικευμενα μηχανοβια sites και για τιμες και για ασφαλεια κλπ
Για το γενικο προς ειδικο εννοω ότι 1.μπαινεις 2. ψαχνεις κατηγορια 3. παει λεγοντας
Δεν ειπα κατι παραξενο, γιατι καραφλιασες;![]()
mustili
MUSTILI μια χαρα αξιοπιστο site ειναι το ebay
και επισης υπαρχουν μεσα πολλα καταστηματα,δεν ειναι μονο ιδιωτες!
εξειδικευμενα οπως το εννοεις...
για το γενικο προς ειδικο,εγινες σαφεστερος...
αυτο για μενα σημαινει οριστε?
οχι ξεκαραφλιαζω.δεν το βρηκα το αντιστοιχο εικονιδιο.
![]()
Loipon magkes epeidei piga prosfata ston tzortzopoulo na mou rithmisoun ligo tin zelatina giati meta ta 240 empaze ligo aera mou eipan ta ekseis gia to kranos mou entelos filika parolo pou san antiprosopia Shoei exoun terastia zimia.
1on) To X-spirit kranaki mou i X-11 opos thelete peite to epeidei einai apo iaponia exei tis ekseis diafores!: BAROS ! nai einai diaforetiko. mou efere kai kratisa to europaiko. Kamia sxesi. 200-250gr parapano to diko mou.To amerikaniko mou eipe zigizei 1850gr!
Kai ola auta logo diaforetikon prodiagrafon pou exoume stin europi.
Episis diaforetiko kelifos.
Kai den einai nomimo gia xrisi ston dromo afou den exei europaikes prodiagrafes.
Bebaia otan tou eipa poso to peira kai poso tis zelatines epathe mia sigkopi kai mou eipe oti tetoies times oute i Shoei Europis den ta agorazei.
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Kai den einai nomimo gia xrisi ston dromo afou den exei europaikes prodiagrafes.
που δεν είναι νόμιμο στην ελλάδα;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εδώ δε σε γράφουν και με κουβά να κυκλοφορείς θα έχεις πρόβλημα με αυτό;
η ουσία είναι να είναι ασφαλές
λες η αμερικάνικη ή η ιαπωνική προδιαγραφή να μην σε καλύπτει ουσιαστικά; δε νομίζω
Koitakse ean psakseis to eixame ksanasizitisei mesa sto forum auto to thema....
H diafora einai ta europaika einai sta 200G dynami kai ta alla sta 300G.
Kai pistepse me ean peseis se kana psagmeno zita kai einai malakas kai exei oreksei na se grapsei tote ......
Pantos to pio top kranos tis agora na zigizei 1850 gr is too much!
αρκετα βοηθητικα ολα αυτα αλλα επειδη μαλλον θα χασω τον μπουσουλα με τις δημοπρασιες που διαβασα(το ειχα πιο απλο στο μυαλο μου)αν καποιος δεν εχει προβλημα να συναντηθουμε σε κανα ιντερνετ καφε να τα δουμε απο κοντα,ας στειλει π.μ.Thanks!![]()
![]()
έχει κάποιες επιλογές BUY IT NOW και NEW αριστερά στην στήλη. Τσεκάρισέ τα και πάτα την ανεύρεση απο κάτω. Θα σου βγάλει μονο τα άμεσης αγοράς κι όχι τις προσφορές.
Βήματα:
Μπένεις πχ ebay.com
Βάζεις να ψάξεις εστω Shoei Large
Σου βγάζει μια λίστα προϊόντα
Αριστερά εχει μια στήλη και θα βρείς το κομμάτο Search Option
Τσέκαρε τις επιλογές items listed with Paypal
και Buy it Now items
και πάτα το κουμπή που εχει παρακάτω Show Items
Θα σου βγάλει τα αντικείμενα που είναι με τιμή άμεσης αγοράς και με paypal τρόπο πληρωμής.
Δες να ειναι και Power Seller ο πωλητής όπως ξαναείπα!
Ψάξου και λίγο μόνος σου.
Το ίδιο ισχύει και στα υπόλοιπα.
CALCULATOR ISLAND