Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Μαπα το καρπουζι???????????????

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

Μαπα το καρπουζι???????????????

Πηρα κι εγω ο μαλακας το περιφημο κρανος Shark Impulsion και σε 2 μηνες εκανε ρωγμες η περιλαιμια δερματινη στα σημεια των αορτηρων.
    Να παω να το κοπανησω στα μουτρα της Μοτοδυναμικης -που το εισαγει -πριν κλεισει χρονο εγγυησεως?
    Αν μου πουνε οτι ειναι φυσιολογικη φθορα και το κρατησω και το καλοκαιρι ανοιξει κι αλλο πώς θεραπευεται η κατασταση πριν αρχισουν να βγαινουν τα σφουγγαρακια απο μεσα?

να πας να τους το τριψεις στην μουρη

και αν σου φερουν αντιρησεις

τριψτους αυτο στην μουρη http://www.motocikleta.gr/forum/viewtopic.php?t=3131

Τι να πω.

Εγώ έχω το S800, 2 χρόνια τώρα και το φοράω ΚΑΘΕ μερά.

Ντάξει το ντεμέκ δέρμα στο επιλαίμιο σπάει, αλλά ρε μαν όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχω αλλάξει μια (1) φορά όλη την εσωτερική επένδυση, αλλά και πάλι ξεράθηκε και έσπασε το "δέρμα". Αν πιστεύεις πως δεν είσαι ευχαριστημένος, ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ. Απλά και όμορφα.

Τα κράνη Shark προσωπικά, με έχουν βολέψει με την γενικότερη απίστευτα σωστή σχέση τιμής και ποιότητας, αλλά και ευκολίας συντήρησης.

Πιστεύω είναι τίμια κράνη και σε ποιότητα προστασίας του κεφαλιού μας σε σχέση με την τιμή απόκτησής τους. Η πενταετής εγγύησή τους θα πρέπει να σε καλύπτει (λογικά).

Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος από τα κράνη Shark.

p.s. Καμιά φωτό παίζει με το εν λόγω μοντέλου?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Μου εδωσαν να διαβασω την εγγυηση-γιατι δεν την ειχα κρατησει αλλα εχω την αποδειξη αγορας-και η οποια γραφει τα εξης:
    Η Shark δεν φερει καμμια απολυτως ευθυνη στις ακολουθες περιπτωσεις:Οποιαδηποτε ζημια ή φθορα προκληθει απο..........
    5)Φυσιολογικη φθορα απο τη χρηση της εσωτερικης επενδυσης,των μαξιλαριων,της εμφανισης των εξωτερικων μερων κλπ.

Αρα...........................................................

παίδες εχω ΤΟ RSF focus απο το 2003.πριν λιγο καιρο μου παρουσιασε το ιδιο θεμα στους αορτηρες αλλα μετα τοοοσα χρονια....μη ξεχναμε ομως τοτε οτι για κρανος δοκιμασμενο σε πτωση και για 240 ευρα.....σχεση ποιοτ6ητας τιμης = παρα πολυ καλη.
    το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν βγαινει η επενδυση του για πλυσιμο,αν και ακομα ουτε μυριζει ουτε ζεχνει απο μπιχλα. εννοειται οτι το φορω με καθαρο κεφαλι....
    και τωρα που πλησιαζει ο καιρος για αλλαγη....παλι shark θα παρω.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    και ακομα ουτε μυριζει ουτε ζεχνει απο μπιχλα. εννοειται οτι το φορω με καθαρο κεφαλι....
    Φοράς κράνος μόνο μετά το λούσιμο δλδ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2003, 13:29
  3. Το όνειρο
    από Godfather στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5