καμια γνωμη για αλυσιδα και γραναζια για on-off,πιο πολυ για χωμα.;DID η RK.![]()
καμια γνωμη για αλυσιδα και γραναζια για on-off,πιο πολυ για χωμα.;DID η RK.![]()
mdoctor
Πριν λίγο καιρό έβαλα την χρυσή DID. Έχω κάνει γύρω στα 1400 χλμ άσφαλτο, καμιά 300 χώμα και χρειάστηκε τέντωμα μόλις 1 κλίκ (με τακτικό λάδωμα βεβαίως βεβαίως).
Γιατί το πριπρι σου ούτε να κλάσει δεν μπορεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Έχω κάνει γύρω στα 1400 χλμ άσφαλτο, καμιά 300 χώμα και χρειάστηκε τέντωμα μόλις 1 κλίκ
(πόσο μάλλον να "σωβρακώσει" αλυσίδα ...!!!)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί το πριπρι σου ούτε να κλάσει δεν μπορεί...
(πόσο μάλλον να "σωβρακώσει" αλυσίδα ...!!!)![]()
έχω γλυκό καρπό
![]()
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JΤ γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
JR ή JT ?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JR γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
αν εχει ξεχειλωσει μονο η αλυσιδα και τα γραναζια ειναι οκ κατα ποσο ειναι καλο να αλλαξει μονο η αλυσιδα??
Ερώτηση - παγίδα αγαπητέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αν εχει ξεχειλωσει μονο η αλυσιδα και τα γραναζια ειναι οκ κατα ποσο ειναι καλο να αλλαξει μονο η αλυσιδα??![]()
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί το παραπάνω, αν έχουν ξεκινήσει μαζί την ζωή τους !!!
Ερώτηση - παγίδα αγαπητέ...![]()
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί το παραπάνω, αν έχουν ξεκινήσει μαζί την ζωή τους !!!
ναι το καταλαβαινω απλα η αλυσιδα εχει παρει πολυ και τα γραναζια πολυ λιγο!
Με παιρνει να αλλαξω μονο αλυσιδα ή η μικρη έστω φθορά των γραναζιών θα μου φάνε την αλυσίδα την καινούργια στα καπάκια?
Και πιο γρήγορα...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
η μικρη έστω φθορά των γραναζιών θα μου φάνε την αλυσίδα την καινούργια στα καπάκια?![]()
JT... damn my horn!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
JR ή JT ?![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Και πιο γρήγορα...!!!![]()
thanks!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε στρητ μηχανακι παντως ο συνδυασμος DID αλυσιδα- JΤ γραναζια ηταν μακραν ο καλυτερος.
re file epidi skaftomai na valw k gw auto ton syndiasmo stin kali mou.......pes mou tis entipwseis sou......![]()
![]()
![]()