ΑΛΑΖΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΩΣΤΕΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ Κ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΙΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΑΙΡΩ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗΚΙ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.ΒΩΗΘΗΣΤΕ!!!!
ΑΛΑΖΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΡΩΣΤΕΙΝΕΣ ΜΠΟΥΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ Κ ΕΙΧΑ ΑΔΙΑΣΕΙ Κ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΠΙΕΣΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΑΙΡΩ ΣΤΙΝ ΑΡΧΗΚΙ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.ΒΩΗΘΗΣΤΕ!!!!
βαλε κατι κατω απ την μηχανη
Δεν έχει βγάλει τα πηρούνια από τη μοτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
βαλε κατι κατω απ την μηχανη
(δεν έχουν cartridge τα fazer?)![]()
![]()
You BETA believe...
Κουράγιο (και υποmονή...)
Όλα περνάνε !!!
Σπρώξε με κάτι όχι σκληρό και αιχμηρό το καλάμι από το εσωτερικό της μπουκάλας...
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΙΚΩΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΕΒΓΑΛΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΝ ΠΙΕΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΑΙΡΩ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΜΠΛΩΚΑΡΕ. ΔΩΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΛΩΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.
Η μία η και η δύο μπουκάλες?
Μπάς και χρησιμοποίησες μέγγενη?
οχι ρε παιδια δεν χρησιμοποιισα τιποτα εχμηρω και βαρβαρο.πηγα να το δοκιμασω και στην αλλη την μπουκαλα πηγε να ψηλοκολισει και επανηλθε στην κανονικη τησ θεση
ομπΩ ρε φιλε μΕ εβγαλες τα ματια καΝοΝικαΑΑΑΑΑΑΑ!!!
κ νομιζα οτι ειμαι εγω ειμαι κακος!!!
:hypnotize![]()
:rotflmao:
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Πήγαινέ τη σε ένα μάστορα να στη φτιάξει και μήν το παλέυεις άλλο εσύ να μήν τα κάνεις χειρότερα...
Τα χειρότερα τα έκανε παλιότερα, τι να κάνει και ο μάστορας.