Ποιος ειχε καποια εμπειρια?
Ετσι να εχουμε να λεμε κατι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
πριν απο αρκετα χρονια, ενα βραδυ δεν μου κολλαγε υπνος κ καθομουν στο μπαλκονι κ καπνιζα κ ακουγα κ μουσικουλα...
σε καποια στιγμη μπηκα στο σπιτι κ οπως περναγα απο ενα παραθυρο [απο την αλλη μερια του σπιτιου απο αυτη που καθομουν], μου τραβηξε την προσοχη ενα περιεργο φως το οποιο δεν ειχε σωστη "συμπεριφορα" που θα επρεπε. Ηταν αρκετα λαμπρο για να ειναι αστερι η κατι αλλο, ενω δεν ηταν κ αεροπλανο η κατι τετοιο. Αφενος εκει που εμενα δεν περναγαν αεροπλανα, σε υψος που να ειναι τοσο εντονο το φως τουλαχιστον, αλλα επισης το φως ηταν σταθερο...
Σε καποια στιγμη απο σταθερο εντονο ασπροκιτρινο αρχισε να αναβοσβηνει...
αλλα μιλαμε για αναβοσβημα... ειχα μεινει μαλακας κ καθομουν αρκετη ωρα κ το χαζευα, προσπαθωντας να καταλαβω αν εχει καποιο συγκεκριμενο ρυθμο το αναβοσβημα η οχι...
τελικα ειχε
αναβε καθε φορα που ανοιγα το ψυγειο να πιασω ενα παγωτο. μολις το εκλεινα, εσβηνε το φως
εντυπωσιαστηκα τοσο που τελικα δεν εφαγα παγωτο κ την επεσα σε κατι σαλαμακια
απο τοτε σταματησα να καπνιζω περιεργα τσιγαρα οταν εχω αυπνιες....
![]()
![]()
Ειδικα το τελευταιο ακουγεται επιστημονικα ενδιαφερον.απο τοτε σταματησα να καπνιζω περιεργα τσιγαρα οταν εχω αυπνιες....
Μα για τις αυπνιες φυσικα.
αστα..
χρονια τωρα...
ζητημα να κοιμαμαι 3-4 ωρες
εσυ;
Αυπνιες και εγω αλλα μ'αρεσουν.
Τελευταια την πεφτω πιο νωρις χαρη στην υπνωση...αλλα μου αρεσει η νυχτα, πολυ.
Αυπνιες και εγω αλλα μ'αρεσουν.
Τελευταια την πεφτω πιο νωρις χαρη στην υπνωση...αλλα μου αρεσει η νυχτα, πολυ.
η νυχτα ειναι φανταστικη, αλλα ειναι κουραστικο ρε συ...
ειδικα αν δουλευεις το πρωι...
αλλα μου ξυπνησες την περιεργεια με την υπνωση. για λεγε λεπτομερειες...
σου κανουνε για να κοιμηθεις πιο ηρεμος η κανεις εσυ; σε αλλους η στον εαυτο σου;![]()
![]()
Aκουω mp3 που εφτιαξα αλλα πρεπει να αλλαξεις και την συνηθεια σου, να το θελεις δηλαδη.
Προγραμματιζεις οτι θα την πεσεις πιο νωρις, κανεις τι ειναι να κανεις και το τελευταιο πραμα που ακουω ειναι το mp3 (αγγλικα). Οποτε ακους μες τη νυχτα, ας πουμε 1 το πρωι και πας κατευθειαν για υπνο. Μετα απο καιρο πεφτεις πιο ευκολα γιατι αποτυπωνεται σιγα σιγα στη συνειδηση ως οτου να γινει συνηθεια.
Εγω βασικα γουσταρω τη νυχτα γιατι θελω και δουλευω βραδυ μερικες φορες, αλλα οτι την πεφτω 2-3 η ωρα παρα 5 το πρωι οπως παλαιοτερα.
εγω βλεπω συχνα τα μικρα μπλε ανθρωπακια.........
νομιζω οτι δεν ειμαι ο μονος, αφου πολοι γνωστοι μου τα εχουν δει κ αυτοι!
εσεις??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
δεν μου πιανει εμενα ρε συ
εχω κανει ολες τις δουλειες μου απο νωρις, εχω αραξει στο κρεβατακι μου [εχω διπλα κ κανενα κολλατσιο γιατι πειναω ευκολα] αλλα δεν μπορω να κοιμηθω
αν δεν κανω τιποτα τρελλαινομαι
αν κανω οτιδηποτε [τηλεοραση, διαβασμα, μουσικη κτλ] μου αποσπαει την προσοχη κ μενω ξυπνιος.
εχεις υπ 'οψη σου τιποτα ασκησεις συγκεντρωσης κ χαλαρωσης να δοκιμασω;
Kalesin, δε χρησιμοποιω ασκησεις, μονο ακουστικη υποβολη, ασε γιατι θα γυρισει σε διαφημιση.