γεια και χαρα σε ολους!!
Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποια σχολοια για τα χτεσινα γεγονοτα...
οι @@@****&##χΧΧΧχΧΧΧΧ ΜΠΑΤΣΟΙ εχουν ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!!
μιλαμε για ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!Πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα Ματατζη στα 5 μετρα να τρεχει καταπανω μου κατοσταρι κραδαινοντας την ασπιδα και το γκλοπ γκαρίζοντας για το τι θα μου κάνει αμα με πιασει...Και ολα αυτα τη στιγμη που μας ειχαν κολλησει στον τοιχο του αγνωστου στρατιωτη και ΝΑ! τα δακρυγονα και πασης φυσεως χημικα,ο κόσμος να τσαλαπατιέται,να ξερνάει τ ' άντερά του και να φτυνει από 5 κουβαδες σαλιο ο καθένας!!!!! Να φωναζουμε μεταξυ μας "ηρεμα" πιο πολυ για να κουλαρουμε οι ιδιοι που φωναζαμε αλλα φανταζομαι καταλαβαινετε τον πανικο που επικρατουσε...
Και η ολη φαση ειναι πως ενω ειμασταν ηρεμοι περιμενοντας το κομματι της πορειας που ειχε αποκοπεί νωριτερα (αλλο μπαχαλο απο κει...) να ερθει να ενωθει μαζι μας, εκτος απο τους μπατσους μπροστα στη Βουλη ,στα αριστερα μας δεν υπηρχε μπατσος ουτε για δειγμα!!!!!!με το που ενωθηκε παλι η πορεια εμφανιστηκαν απο το ΠΟΥΘΕΝΑ μας κανανε ντου και μας κολλησανε στον τοιχο!!!!!!!!!
Αμα δε βρισκοτανε εκεινη τη μαυρη ώρα ένας κολλητος να με βουτηξει και να αρχιζουμε να τρεχουμε διπλα και πισω απο τους μπατσους οι οποιοι ασχολουνταν ακομα με το μπουγιο 8α εκανα πολυ καιρο να γραψω αυτο το μηνυμα....
Τι Λεωνιδας και 300.......εχει η Ασφαλεια κατι γομαρια.......
Ουφ!!!!τα ειπα και ξεθυμανα!!!!