ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ....:a19:
ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΟΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΓΩ
ΕΛΠΙΖΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΟΣ....:a19:
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Επίσης, όσοι φίλοι έχουν κάνει λοβοτομή (και δεν τους ξέρω, εννοείται...) ας βρουν κάποιο καλό άνθρωπο να προσπαθήσουν να του πούνε την γνώμη τους (και αυτός να το ποστάρει...) !!
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Eγω παντως με 4,5 και 4,75 δ - α (δηλαδη τελειως γκαβος) , οδηγω χρονια με φακους επαφης.
Κανενα προβλημα στην οδηγηση ακομα και με ανοιχτη ζελατινα.
Τωρα σε οτι αφορα την εγχειριση απ΄οσω γνωριζω ειναι λιγα Ιατρικα κεντρα και γιατροι που την κανουν και νομιζω οτι το Πανεπιστημιο της Κρητης ειναι πρωτοπορο στον τομεα αυτο.
Η ιδεα του να μου σκαψει ενα laser το ματι δεν με ενθουσιαζει και πολυ να σου πω την αληθεια...
Δεν εχει ακουστει τιποτα για επιπλοκες η παρανεργειες απο οσους εχουν υποβληθει σε τετοια επεμβαση.Προσωπικα γνωριζω δυο ατομα που την εχουν κανει και ειναι μια χαρα.Νομιζω οτι και το διαστημα το οποιο εφαρμοζεται αυτη η μεθοδος (απο το 1990) συνηγορει σε αυτο....
Σε γενικες γραμμες την συνιστουν σε περιπτωσεις πολυ μεγαλης μυωπιας 8+ (την οποια δεν εξαλειφει τελειως - απλα την κατεβαζει πολυ) , η σε περιπτωσεις που το ενα ματι εχει μεγαλη διαφορα βαθμων απο το αλλο.
Παντως αν αποφασισεις για κατι τετοιο(ειναι και ακριβη επεμβαση απ΄οσο ξερω) εξαντλησε καθε περιθωριο πληροφοριων γυρω απο το θεμα.
αντε με το καλο![]()
για τσεκαρε στις Διαμαχες...εχει αρκετους (του εαυτου μου συμπεριλαμβανομενου)Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Επίσης, όσοι φίλοι έχουν κάνει λοβοτομή (και δεν τους ξέρω, εννοείται...) ας βρουν κάποιο καλό άνθρωπο να προσπαθήσουν να του πούνε την γνώμη τους (και αυτός να το ποστάρει...) !!
![]()
Λιγότερο από 2.500 € και για τα δύο μάτια !!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως αν αποφασισεις για κατι τετοιο(ειναι και ακριβη επεμβαση απ΄οσο ξερω) εξαντλησε καθε περιθωριο πληροφοριων γυρω απο το θεμα.
Αποθεραπεία την ίδια μέρα και πλήρης ανάκτηση της όρασης σε 3-4 μέρες !!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ε και τι ? ειναι φθηνο αυτο??!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λιγότερο από 2.500 € και για τα δύο μάτια !!
Την πρωτη ημερα τα ματια ειναι δεμενα ενω για καμια εβδομαδα δεν πρεπει να εκτειθεσε σε δυνατες πηγες φωτος.Επισης απογορευεται το μπανιο( στην θαλασσα....) και για κανα μηνα βλεπεις κατι στιγματακια απο οτι μου ειχαν πει αυτοι που την καναν...μετα ολα φυσιολογικα
Καποτε ειχα μπει στην μπριζα να κανω και εγω , αλλα οταν εμαθα την τεχνικη φρικαρα εντελως!!!
Ετσι εχω ακουσει και εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
το σκεφτομαι για αστιγματισμο που εχω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ε και τι ? ειναι φθηνο αυτο??!!
Την πρωτη ημερα τα ματια ειναι δεμενα ενω για καμια εβδομαδα δεν πρεπει να εκτειθεσε σε δυνατες πηγες φωτος.Επισης απογορευεται το μπανιο( στην θαλασσα....) και για κανα μηνα βλεπεις κατι στιγματακια απο οτι μου ειχαν πει αυτοι που την καναν...μετα ολα φυσιολογικα
Καποτε ειχα μπει στην μπριζα να κανω και εγω , αλλα οταν εμαθα την τεχνικη φρικαρα εντελως!!!
κακώς φρίκαρες... ξεμπερδεύεις μια και καλή...
καταλαβα.... ουτε του χρονου με βλεπω να χτυπαω πραπρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
στα γεραματα θα το παρω και γω, σαν τον ντολμαν, πακ10, σιαρες...![]()
![]()
![]()
Σιγουρα ειναι οτι καλύτερο η επέμβαση laser.....αλλα σε σχετική ερωτηση που εκανα στον οφθαλμιατρο μου για τα ποσοστα αποτυχίας της επέμβασης......και δεν εννοω με αποτυχια το να μην διορθωθει η μυωπία.....αλλά το να τυφλωθεί κάποιος.....μου απαάντησε ουτε 1 στο 1000000.....
Οποτε του ειπα κιεγω ΟΚ..θα την κάνω....αλλα θα μου υπογράψεις οτι αν δεν πετύχει 100% θα...σου σκοτώσω το παιδί σου.
Μετά κάπου μάγκωσε.........
Ειλικρινα....ετσι του το ειπα...για πλάκα για να δω αντιδράσεις......
Μετα αρχισε τα...πως για καμια επεμβαση δεν ειναι μπορεις να εγγυηθείς 100% επιτυχία κ.λ.π.
Οποτε με 2.25 και στα 2 ματια....θα συνεχισω να φοραω τα γυαλιά ακόμα....
![]()
![]()
![]()
Ειχα 1,5 και στα δυο ματια.
Εδωσα 1100? και τωρα πλεον εχω 0 και στα δυο.
Η κλινικη που εκανα πηρε 600? και ο γιατρος 500?.
Ηταν με μηχανημα 3ης ή 4ης γενιας, δεν θυμαμαι.
Την εκανα Παρασκευη την επεμβαση και Δευτερα δουλευα σε υπολογιστη.
100% εβλεπα μετα τον μηνα.
Εκαναν πολλοι φιλοι μου και με μυωπια της ταξης των 7 8 και 9 βαθμων και οχι πανω απο 2000?.
Μετα απο 2 χρονια σχεδον δεν εχω το παραμικρο προβλημα οπως και ολοι οι γνωστοι μου.
Never ride faster than your angel can fly!!!
Εγώ την έκανα πριν 5 1/2 μήνες την επέμβαση. Είχα 3,75 μυωπία και λίγο αστιγματισμό στο κάθε μάτι και λίγες μέρες μετά την επέμβαση έβλεπα 10/10 , αυτό ήταν και το μόνο θετικό . Όμως ακόμη και τώρα έχω πρόβλημα με τα φώτα και τον ήλιο και το βράδυ δυσκολεύομαι στην οδήγηση. Ο γιατρός μου είπε ότι για έξι μήνες θα έχω πρόβλημα με τα φώτα. Επίσης έχω και κάποια άλλα προβλήματα που θέλουν ώρα για να τα αναλύσω. Επίσης θέλω να πω ότι με την επέμβαση δεν θεραπεύεται η μυωπία, απλά διορθώνεται και μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να επανέλθει σε κάποιο βαθμό το πρόβλημα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους να ΜΗΝ πάρουν το ρίσκο να κάνουν την επέμβαση γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την πατήσουν όπως εγώ που ταλαιπωρούμαι ακόμη.
Ο νονος μου τυχαινει να ειναι καθηγητης οφθαλμολογιας στο Αριστοτελειο και εννοειται πως ειναι 100% αρνητικος στο θεμα αυτο! Οπως μου το 'χει τονισει αλλωστε, μονο για τους υποψηφιους της σχολης ικαρων ενδυκνειται κατι τετοιο.
Εγω παντως φοραω φακους και ειμαι μια χαρα! Το να βαλω laser μεσα στα ματια μου [στα ματια μου λεω...] δεν το θεωρω και πολυ καλη ιδεα...
Και οσον αφορα αυτο που ειπε ο φιλτατος για το να σκοτωσει το παιδι του γιατρου αν αποτυχει η εγχειρηση...αφου ειναι μια στο εκατομυριο οι πιθανοτητες αποτυχιας γιατι δε δεχεται ο γιατρος να του σκοτωσουν το παιδι αν αποτυχει η επεμβαση?
φιλικα,
possidi
Τι θα γινει με τους κωλους ρε παιδια;
Δε φαινονται καλα οι απαντησεις σας ,κοντευω να παθω στραβισμο.
κατα τα αλλα:Με 2,25 στο καθε ματι μια χαρα οδηγουσα.Δεν ειχα χτυπησει ουτε ενα καθρεφτη με χτ600 του 86,εκτος απο τα bmw σειρα 3 που τους ειχαν λιγο πιο ψηλα.Μετα οταν εβαλα γυαλια ξεμαθα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
TEΣΤ ΕΙΝΑΙ !! Να πας αμεσως στον γιατρο ...δεν ειναι κωλοι παντως...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Τι θα γινει με τους κωλους ρε παιδια;
Δε φαινονται καλα οι απαντησεις σας ,κοντευω να παθω στραβισμο.