Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Σημερα το πρωι παω στο γκαραζ για να παρω την μηχανη μου για δουλειες στην Αθηνα,
    το λουκετο στο δισκοφρενο ειχε αλλη γνωμη δεν ανοιγε με τιποτα!! Τι γρασο λαδιου εριξα, τι προσπαθουσα επι μια ωρα τιποτα!!Το λουκετο κοστιζει 70 ευρω και το ειχα παρει πριν μια βδομαδα!!!Ακομα δεν εχω περασει απο το μαγαζι που το πηρα θα το κανω σε λιγο που θα φυγω για δουλεια, θα τους το βαλω υποθετο!!!Το ανοιξε κλειδαρας εσκασα 30 ευρωπουλα ειχε κολλησει μαπα μου λεει μην το ξανα βαλεις!!Μου συστησε ABUS.
    Καμια γνωμη?

Και εμενα εχει κολλησει το λουκετο στην κουλουρα που εχω περασμενη στην πυλωτη του σπιτιου εδω και μηνες και δεν ανοιγει με τιποτα.

Δεν ξερω τι μπορει να φταιει, αλλα μια μερα αποφασισε να μην ξανα ανοιξει! Και υποτιθεται οτι ειναι καλη μαρκα.... Γκρρρρρ!
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Την έχω πάθει επίσης!

ΚΑΙ με Oxford και με Cryptonite...

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
    Σημερα το πρωι παω στο γκαραζ για να παρω την μηχανη μου για δουλειες στην Αθηνα,
    το λουκετο στο δισκοφρενο ειχε αλλη γνωμη δεν ανοιγε με τιποτα!! Τι γρασο λαδιου εριξα, τι προσπαθουσα επι μια ωρα τιποτα!!Το λουκετο κοστιζει 70 ευρω και το ειχα παρει πριν μια βδομαδα!!!Ακομα δεν εχω περασει απο το μαγαζι που το πηρα θα το κανω σε λιγο που θα φυγω για δουλεια, θα τους το βαλω υποθετο!!!Το ανοιξε κλειδαρας εσκασα 30 ευρωπουλα ειχε κολλησει μαπα μου λεει μην το ξανα βαλεις!!Μου συστησε ABUS.
    Καμια γνωμη?

Με τι τροπο στο ανοιξε ο κλειδαρας??
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005

Καμια γνωμη?
    μπορείς να βρεις ένα link με φωτογραφία απο την κλειδαριά ή το κλειδί για να δούμε τι είδος είναι??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    To έπαθα και εγώ με το Krypronite αλλα τι επαιζε...
    Ειχε βραχεί απο μπόρα και ειχε σκουριά...έριξα λιγο
    Ελαιόλαδο! Και δουλεύει τζαμαϊκα!

Re: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Με τι τροπο στο ανοιξε ο κλειδαρας??

Βασικα δεν προλαβα να δω ακριβως, το γυρναγε λιγο και το εσπρωξε χτυπωντας
    το με μια πενσα ουτε 20 δευτερα δεν εκανε!!Το λουκετο τωρα δουλευει, αλλα δεν το εχω δοκιμασει πανω στο δισκοφρενο, κολλαει λιγο αλλα ανοιγει και κλεινει.Το πρωι βιαζομουνα και ειχα παθει 8 εγκεφαλικα μεχρι να ανοιχτει τεσπα τελος καλο.

Re: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    μπορείς να βρεις ένα link με φωτογραφία απο την κλειδαριά ή το κλειδί για να δούμε τι είδος είναι??
    Το μονο που γραφει ειναι κryptonite με μεγαλα γραμματα, θα προσπαθησω για φωτο.

Μου συστησε ABUS.

οχι οτι δεν θα το ανοιγε κι αυτο ............και δεν ειναι και λιγα λεφτα τα 70 ,πανε κραξε το μαγαζι να σου δωσουν ενα ακριβο λουκετο και οχι το ιδιο ..........

ετσι ειναι το σωστο να κανουν ως καταστημα ,σε πολιτισμενη κοινωνια ζουμε ,αν δεν το κανουν πετα το λουκετο στη τζαμαρια να γινει καλοκαιρινη

Παρόμοια θέματα

1. Μικρό πρόβλημα! με varadero 2003
    από agriniopk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 13:50
  2. Πρόβλημα με immobilizer
    από parji στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2004, 17:18
  3. Πρόβλημα με Transalp
    από Gladiator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16