Μού έδωσαν κάτι ιστορίες τού Αρκά σε Acrobat,γύρω στα 3,5Μ.(Εχω το 8)
Προσπαθώ να κάνω κάτι,ώστε να μπορέσω να τις ανεβάσω(σελίδα-σελίδα)αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να τις κάνω να μην ξεπερνάνε τα 900Κ η κάθε μια!!
Ξέρετε κάποιον τρόπο ρε παιδιά;
Προσπαθώ να κάνω κάτι,ώστε να μπορέσω να τις ανεβάσω(σελίδα-σελίδα)αλλά δεν μπορώ να καταφέρω να τις κάνω να μην ξεπερνάνε τα 900Κ η κάθε μια!!
Ξέρετε κάποιον τρόπο ρε παιδιά;
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Γιατί δεν το ανεβάζεις στο rapidshare σε zip και απλά να μας δώσεις το link να το κατεβάσουμε κατευθείαν;
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τράβα μια μια την σελίδα pdf στο photoshop, και στον "διαλογο" που θα κάνει δίνε σε κάθε εικόνα-σελίδα τις προδιαγραφές που χρειάζεται για να ανεβεί η φωτό στο φόρουμ. Πχ 800χ600 και 72 dpi ανάλυση.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ξέρετε κάποιον τρόπο ρε παιδιά;![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Ευχαριστώ αμφοτέρους!Προτίμησα τον πρώτο τρόπο γιατί από photoshop έχω μαύρα μεσάνυχτα.
Το βάζω στα ανέδοτα,που έχει πέσει ξεραΐλα![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
μονο μη παρει ο αρκας μηχανακι!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()