παιδες θελω να σας ρωτησω απο που μπορω να αγορασω φιλτρο λαδιου για να το αλλαξω.Αν βαλω χερι στην μηχανη παυει να ισχυει η εγγυηση?
παιδες θελω να σας ρωτησω απο που μπορω να αγορασω φιλτρο λαδιου για να το αλλαξω.Αν βαλω χερι στην μηχανη παυει να ισχυει η εγγυηση?
auta
Φίλτρο λαδιού,θα βρεις παντού.Εγώ είχα αγοράσει από τον Χαβέλλα.
Και ναι...στη μηχανή μην βάλεις χέρι,αν θες να σε καλύπτει η εγγύηση.
ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένο.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αλλαγές λαδιών μπορείς να κάνεις και μόνος μου χωρίς να χάσεις την εγγύηση.![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
δεν χρειαζεται να το ποσταρεις παντού!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37264
οι μηχανες,τα μπριτζολακια και οι γυναικες θελουν χερι![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Καλά σού λέει ρε grenouig...Αρπα μια ανακύκλωση για να μάθειςΑρχικά δημιουργήθηκε από costas81
δεν χρειαζεται να το ποσταρεις παντού!
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=37264![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά σού λέει ρε grenouig...Αρπα μια ανακύκλωση για να μάθεις![]()
![]()
![]()
αστον ρε τον ανθρωπο ησυχο!!
αμαν πια με τα ανεμυστηρια σας!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει ρε παιδια,εχω ξαναπει οτι δεν ξερω καλα το site και που πρεπει να ρωτησω η μαλλον να postαρω.οκ?Μακαρι να σας χαλαει μονο αυτο στην ζωη σας ρε <<μαγκες>>,συγνωμη για την ενοχληση κιολας.
auta
Για κοίτα ρε που το πήρε σοβαρά!:rotflmao: :rotflmao:
Αντε,αν κάτσεις στην παρέα,θα συνηθίσεις!![]()
moto perpetuo
hasta luego.
εχεις δικιο vaggeli.εχω πολλα νευρα σημερα και δεν φταιτε σε τιποτα.
auta
Αρχικά δημιουργήθηκε από grenouig
εχεις δικιο vaggeli.εχω πολλα νευρα σημερα και δεν φταιτε σε τιποτα.
ρε δεν σε μαλωνουμε σε συμβουλευουμε!!!
γυναικα σε εχει χαλασει ρε??
![]()
![]()
ΟΧΙ ΦΙΛΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΩ,ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΗΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΧΕΣΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΤΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ(ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΤΣΙ?)ΤΑ ΛΕΜΕ
auta