Καλημερα σε ολους! πριν απο κανενα μηνα αλλαξα λαστιχα στην αφρικανα, και απο τα λιομενα sahara ειπα να δοκιμασω τα χιλιοεκθιασμενα ANAKEE
...ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ![]()
...ρε παιδια τι να πω, ειπα να βαλω κατι ποιο ασφαλτινο (μιας και προσφατα πηρα δευτερο σετ τροχων, για χωματινο ελαστικο) για να ειμαι ποιο καλα και στην βρεγμενη ασφαλτο....αλλα τωρα ειμαι χειροτερα και στην στεγνη!δεν ξερω το στυλ οδηγησης σας, ουτε ποσα χλμ κανετε καθημερινα, απλα βλεπω οτι το λαστιχο δεν κανει για μεσα στην πολη...απλα ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ...γερνω σε στροφη και νιωθω τον "κωλο" να μου κουναει το μαντηλι του αποχωρισμου...και εκει που λεω οτι γλυστραει προοδευτικα ξαφνικα καπου "γατζονει" και με στελνει αδιαβαστο να τιναζομαι.
Και πως να κρατησει με δεικτη Η = 210 χλμ για το πισω! που να ζεσταθει στα 22 πρωινα χλμ σπιτι-δουλεια. Στο μπροστα ευτηχως μου εκοψε και εβαλα με δεικτη S= 180 χλμ και σωζεται η κατασταση!
Πως να ζεσταθουν τα μεγαλα συμπαγη τακουνια, και ας εχουν και πυριτιο και δυναμιτες και οτι αλλα σκ@τ@ εκρηκτικα, μεσα στην συνθεση τους...
Δεν λεω πως δεν ειναι καλο λαστιχο αλλα πως δεν ειναι σωστο για τις μικρες καθημερινες αποστασεις (δλδ τα 60-70 χλμ που μπορει να κανω καθημερινα).Θα μου πεις οτι μπορει να ειναι καλυτερα απο τα αλλα ελαστικα της κατηγοριας! Ομως μαλλον η κατηγορια δεν κανει στην χρηση που κανω εγω στην μοτοσυκλετα: τα μεγαλα ασφαλτινα ταξιδια τα εχω κοψει, και η μηχανη δουλευει σε συνθηκες πολις και χωματινων εξορμησεων...αρα SAHARA και παλι SAHARA.
Συμπερασματικα καταληγουμε στο οτι στην αγορα υπαρχει αφθονια προιοντων, και μαλιστα καλων...ομως δεν ταιριαζουν ολα στις χρησεις μας. Βρειτε τι θελετε να κανετε πρωτα και μετα αγοραστε ΤΟ ΣΩΣΤΟ και οχι το γενικως καλο!
![]()
![]()