Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok

ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Να σας και πω τη δική μου ιστορία που μου έτυχε την Δευτέρα 19 Μαρτίου.

Θα ξεκινήσω πριν 1 μήνα που άλλαξα στο R1 αλυσίδα, πήγα σε ένα συνεργείο της περιοχής μου και ζήτησα μια αλυσίδα 530 o-ring. Μια χαρά όλα πάω να πάρω τη μηχανή μετα από 2 ώρες, ρωτά το μάστορα τη χρωστάω μου λέει 70 €. Εκπληκτος με την τιμή ρωτάω για την ποιότητα και μου λέει κανένα πρόβλημα φίλε μου για τουλάχιστον 10.000 χλμ δεν έχεις πρόβλημα.

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου παιδιά ενώ γύριζα Αθήνα στη εθνική στο ύψους του Ξυλόκαστρου
    ετοιμάζομαι για προσπέραση, γυρίζω το γκάζι στο R1 και ξαφνικά με 200 περίπου το μηχανάκι
    σπάει την αλυσίδα σε 2 σημεία. Για καλή μου η αλυσίδα δεν μπλέκτηκε κάπου και απλά εφυγε.

Αφού περίμενα 2 ώρες στην εθνική βρήκα ένα άριστο μηχανικό στο Ξυλόκαστρο, τον κ. Μακρή -ένα μεγάλο ευχαριστώ- για την βοήθειά του και τις υπηρεσίες του.

Φυσικά αυτή τη φορά η αλυσίδα που φόρεσα ήταν ΥΑΜΑΗΑ και δεν σκέφτηκα άλλη επιλογή.

ΥΓ. Ευχαριστώ και το φίλο ΑΚΗ (Κ5)που μου έφερε την αλυσίδα απο την Αθήνα στο ξυλόκαστρο.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Φίλε μου καταρχήν χαίρομαι που δεν έπαθες τίποτα γιατί αν η αλυσίδα μπλεκόταν πουθενά μπορεί να μην πόσταρες ποτέ το περιστατικό σου. Αν και ότι πληρώνεις παίρνεις και ειδικά με ζωτικά σημεία της μηχανής δεν παίζουμε με άγνωστες μάρκες γνώμη μου είναι οτι έπρεπε να πάρεις την σπασμένη αλύσιδα και να πάς στον μάστορα, να του ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και σε περίπτωση που δεν στα έδινε να του την έχωνες στο "απευθυσμένο"(κοινώς στον Κ@λο) και να του έλεγες "για 10000 ώρες σου εγγυώμαι τσούξιμο,μετά θα το συνηθήσεις"!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και αν αυτου του εφευγε το τσοθξιμο πιο νωρις τι θα γινοτανε???

Να πας φιλαρακι να την πεις στον μηχανικο που σου περασε την αλυσιδα.
    Ελεος δλδ.
    Μου φαινεται τελικα οτι για να γινεται σωστη δουλεια θα πρεπει να εχουμε ο καθενας μας απο εναν κολλητο μηχανικο!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Ευτηχώς το δικό μου κολλητάρι είναι μηχανικος και ηλεκτρονικός......
    αλλιώς δεν θα με έπιανε :ZZZ: το βράδυ........και είναι ο καλλήτερος τον Σερρών

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Φιλαράκο συγνώμη ... αλλά 70?;... για R1;

Απο αυτό και μόνο έπρεπε να υποψιαστείς οτι κάτι δεν πάει καλά...

Στο DR το δικό μου , που δεν έχει τόση δύναμη καταπόνησης πάνω σε αλυσσογράναζα (το ξέρεις οτι αυτά αλλάζονται set ΠΑΝΤΑ , έτσι; ) μόνο το μπροστινό γρανάζι AFAM , έχει κανά 35-45?.

Για σκέψου τώρα τι μπορεί να έγινε;

Να σου πω τι έγινε...

1) Πήρε την παλιά σου αλυσίδα και την έκοψε και την έδεσε πάλι πάνω.
    2) Πήρε μια αλυσίδα απλή , χωρίς ενισχύσεις και την έβαλε πάνω στα ίδια γρανάζια (!!!!!)
    3) Δεν έκανε τίποτα... την έβγαλε, την γράσσαρε, την καθάρισε και στην έβαλε πάλι πάνω.

Απο εμπειρία και μόνο , με φίλους που έχουν ανάλογα 1000αρια..το κόστος αλλαγής είναι πάνω απο τα 200?.

Απλά προς μελλοντική γνώση.

Ευτυχώς που την γλύτωσες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Απλά προς μελλοντική γνώση.
    Ευτυχώς που την γλύτωσες.

Gandalf
    +1000000

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Βρε φιλε πανε να αναψεις μια λαμπαδα(τις διμετρες) και οταν σβησει το απο πανω το κερακι να την πας μαζι με την αλυσιδα την κομμενη και να του την βαλεις ολη στον κ@λο και αστον να τσουζει,μετα θα του ερσει και θα θελει κι'αλλο:rotflmao: :rotflmao:

Υσ.Να του την βαλεις χωρις σλιο,βαζελινη και οτιδηποτε εχει ταση προς λιπανση να την ακουσει καλα ο φουστης
    Keep spamming!!!:a13:

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Βρε φιλε πανε να αναψεις μια λαμπαδα(τις διμετρες) και οταν σβησει το απο πανω το κερακι να την πας μαζι με την αλυσιδα την κομμενη και να του την βαλεις ολη στον κ@λο και αστον να τσουζει,μετα θα του ερσει και θα θελει κι'αλλο:rotflmao: :rotflmao:

Υσ.Να του την βαλεις χωρις σλιο,βαζελινη και οτιδηποτε εχει ταση προς λιπανση να την ακουσει καλα ο φουστης
    Μην σου πω να την βάλεις στην άμμο να έχει περισσότερη τριβή...
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Τι ειστε εσεις ρεεεεεεε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαδομαζοχστες!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Re: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok

Θα ξεκινήσω πριν 1 μήνα που άλλαξα στο R1 αλυσίδα....
    .....ρωτά το μάστορα τη χρωστάω μου λέει 70 euro....

.... μου λέει κανένα πρόβλημα φίλε μου για τουλάχιστον 10.000 χλμ δεν έχεις πρόβλημα.

....Την Δευτέρα 19 Μαρτίου παιδιά ενώ γύριζα Αθήνα...
    Και πολύ σου κράτησε...Εγώ παλιά έιχα βάλει στο sf ψιλομουφέ αλυσίδα της τάξεως των 40 euro (γιατί δεν έπαιζε χρήμα μέχρι να πληρωθώ) και μέχρι να την αλλάξω στο τέλος του μήνα και μετά από 2000χλμ ακούμπαγε στο διπλό σταντ...Να πω πως το sf βγάζει τόσα άλογα όσα βγάζει το R1 στο ρελαντί (περίπου 50...).

Φαντάζομαι ότι με 70 euro άλλαξε μόνο αλυσίδα...Χωρίς να αλλάξεις και γρανάζια, η καινούργια αλυσίδα που θα κάτσει πάνω στα παλιά και φθαρμένα γρανάζια θα φθαρεί πολύ πιο γρήγορα...

Αφού δεν έπαθες τίποτα και αφού η αλυσίδα δεν έκοψε το κεφάλι κανενός περαστικού, να πας να ανάψεις μια λαμπάδα με ύψος όσο το μήκος της DID 530 O - Ring...

Αν έχεις αμφιβολίες για τον μάστορα που πας το μηχανάκι σου, καλό θα ήταν να μην έχεις αμφιβολίες για τα ανταλλακτικά που βάζεις...

Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TokTok

Θα ξεκινήσω πριν 1 μήνα που άλλαξα στο R1 αλυσίδα, πήγα σε ένα συνεργείο της περιοχής μου και ζήτησα μια αλυσίδα 530 o-ring. Μια χαρά όλα πάω να πάρω τη μηχανή μετα από 2 ώρες, ρωτά το μάστορα τη χρωστάω μου λέει 70 €. Εκπληκτος με την τιμή ρωτάω για την ποιότητα και μου λέει κανένα πρόβλημα φίλε μου για τουλάχιστον 10.000 χλμ δεν έχεις πρόβλημα.

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου παιδιά ενώ γύριζα Αθήνα στη εθνική στο ύψους του Ξυλόκαστρου
    ετοιμάζομαι για προσπέραση, γυρίζω το γκάζι στο R1 και ξαφνικά με 200 περίπου το μηχανάκι
    σπάει την αλυσίδα σε 2 σημεία. Για καλή μου η αλυσίδα δεν μπλέκτηκε κάπου και απλά εφυγε.

Αφού περίμενα 2 ώρες στην εθνική βρήκα ένα άριστο μηχανικό στο Ξυλόκαστρο, τον κ. Μακρή -ένα μεγάλο ευχαριστώ- για την βοήθειά του και τις υπηρεσίες του.

Φυσικά αυτή τη φορά η αλυσίδα που φόρεσα ήταν ΥΑΜΑΗΑ και δεν σκέφτηκα άλλη επιλογή.

ΥΓ. Ευχαριστώ και το φίλο ΑΚΗ (Κ5)που μου έφερε την αλυσίδα απο την Αθήνα στο ξυλόκαστρο.
    1. Έβαλες σε R1 αλυσίδα (δεν λες για γρανάζια τίποτα) 70Ε - όσο και σε παπί δλδ (μαζί με τα γρανάζια)
    2. Στην Εθνική Αθηνών Πατρών στο ύψος του Ξυλοκάστρου πας με 200.....
    3. Εβαλες Yamaha αλυσίδα....

Δεν έχεις και πολλές σχέσεις με μηχανές ε;

Σόρρυ αλλά... σε μηχανή με τόσα άλογα τι περίμενες να κάνει η αλυσίδα των 70Ε; και πας και με 200 χουφτόνοντας το γκάζι... (καλά για τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο δεν μιλάω) και φόρεσες Yamaha Αλυσίδα... Από πότε η Yamaha βγάζει αλυσίδες;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πέστα ρε Νίκο...

Σαν τον άλλο τον παπάρα το συνεργειά που πήγαινα (και δεν ξαναπάτησα) τη bmw, που μου έβαλε λέει αλυσίδα bmw

Και καλά ρε πούστη μου, ένας νέος οδηγός μπορεί να μην ξέρει οτι αλλάζεις και γρανάζια μαζί με αλυσίδα... ο "μάστορας" γιατί δεν το λέει, αφού κερδισμένος θα βγει;

Τσιγγουνιές σε τέτοια θέματα δεν καταλαβαίνω πως κάνετε μερικοί. Αγοράζετε όμορφα ss μηχανάκια και δε σκέφτεστε οτι έχουν και ένα κόστος συντήρησης κι γεμίζετε τις τσέπες σας καβούρια κάθε φορά που έρχετε το σερβις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    1) Πήρε την παλιά σου αλυσίδα και την έκοψε και την έδεσε πάλι πάνω.

Εστω οτι αυτο το εκανε με καινουρια αλυσιδα...

Το να κοψεις αλυσιδα και να την ξαναβαλεις ειναι ή δεν ειναι εγκλημα?
    Το ιδιο δεν ισχυει και για την καδενα του εκκεντροφορου?(κοψιμο και τοποθετηση)

Ρωταω γιατι θελω να κανω επισκεψη σε καποιον...

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

#WE_R1 Το avatar του/της TokTok

Re: Re: ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. Έβαλες σε R1 αλυσίδα (δεν λες για γρανάζια τίποτα) 70Ε - όσο και σε παπί δλδ (μαζί με τα γρανάζια)
    2. Στην Εθνική Αθηνών Πατρών στο ύψος του Ξυλοκάστρου πας με 200.....
    3. Εβαλες Yamaha αλυσίδα....

Δεν έχεις και πολλές σχέσεις με μηχανές ε;

Σόρρυ αλλά... σε μηχανή με τόσα άλογα τι περίμενες να κάνει η αλυσίδα των 70Ε; και πας και με 200 χουφτόνοντας το γκάζι... (καλά για τον δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο δεν μιλάω) και φόρεσες Yamaha Αλυσίδα... Από πότε η Yamaha βγάζει αλυσίδες;
    Απο μηχανές γνωρίζω φίλε μου και αρκετά πράγματα..

Παιδιά και εμένα μου φάνηκε η τιμή χώμα, αλλά τον εμπιστέυτηκα. Γρανάζια δεν άλλαξα τότε γιατί μου είπε ότι ήταν σε καλή κατάσταση.

Όταν εννοώ έβαλα αλυσίδα ΥΑΜΑΗΑ εννοώ έβαλα την εργοστασιακή αλυσίδα της μηχανής. YAMAHA GENUINE PART μαζί με τα γρανάζια.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Το να κοψεις αλυσιδα και να την ξαναβαλεις ειναι ή δεν ειναι εγκλημα?
    Πταίσμα ..!!!
    (το μόνο που μπορεί να πάθει είναι να "βράσει" το γράσσο στους γειτονικούς κρίκους - αλλά αντέχει σε ψηλές θερμοκρασίες, όπως και τα O-rings !!!)

Έγκλημα είναι να "μακρύνεις" αλυσίδα προσθέτοντας κρίκους !!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 13:27
  3. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  4. Και ΣυνεΧιζω Με Μπλουζακια Και ΟΧι Μονο....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2005, 11:17
  5. Για στριφτερους και οχι μονο....
    από Runner Ducati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 17:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας