Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το Adventure 990. Εειδή πατάω με τις "μύτες", μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να το "χαμηλώσω" ώστε να πατάω καλύτερα, χωρίς όμως να το κάνω... σουμιέ;;;
Καλησπέρα παιδιά. Μόλις πήρα το Adventure 990. Εειδή πατάω με τις "μύτες", μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να το "χαμηλώσω" ώστε να πατάω καλύτερα, χωρίς όμως να το κάνω... σουμιέ;;;
Η πρωτη σου κινηση ειναι να αγορασεις την χαμηλη σελα.
Αν εχεις παλι θεμα περνα απο τον Τασουλη (WP) στην Καλιρροης να σου
πει το κουστουμακι για να στις χαμηλωσει, δηλαδη να σου αλλαξει ελατηρια εμπρος
και πισω.
Αυτά και καλοταξιδο![]()
Καλοτάξιδο !![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
το 990 εχει ηδη χαμηλη σελα
οποτε οτι κανεις στο τασουλη
αμα δεν θα πολυμπαινεις χωμα αστο ετσι θα το συνηθησεις
Αν είναι να σκάσω 400 ευρώ στον Τασούλη, καλύτερα να συνεχίσω να πατάω με τις "μύτες", να βάλω και άλλα τόσα και να πάρω τις αγκράπες. Δεν νομίζετε;;;![]()
Τι τα παίρνετε αυτά τα ψηλά μηχανάκια δεν μπορώ να καταλάβω....![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Η άλλη λύση είναι να έχεις μαζί σου δεμένο με ένα σκοινάκι έναν...τσιμεντόλιθο...![]()
Σε λιγο θα του πειτε να φορεσει και γοβες...![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Nαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Αν είναι να σκάσω 400 ευρώ στον Τασούλη, καλύτερα να συνεχίσω να πατάω με τις "μύτες", να βάλω και άλλα τόσα και να πάρω τις αγκράπες. Δεν νομίζετε;;;![]()
Μονο να προσεχεις οταν σταματας και τις κλισεις των δρομων.....
![]()
Ξερεις ποσο θα σου στοιχισει εαν... οταν σταματας την μοτο και βαλεις το λαθος ποδι στην πλευρα που ειναι 3cm χαμηλοτερα ....Πηγαινε απο τον Τασουλη και δες τουλαχιστον τι μπορει να κανει απο πλευρα ρυθμισεων ....
Απο εκει και περα μαλλον θα πρεπει να σου γινει συνηθειο το κατευθειαν στραβοκαθισμα οταν σταματας την μοτο ..... Παντως το να στυριζεσε και στα δυο ποδια στις μυτες αποφυγετο..
![]()
Ευτυχώς υπάρχουν οι οροφές των αυτοκινήτων και τα πεζοδρόμια..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Nαι...Μονο να προσεχεις οταν σταματας και τις κλισεις των δρομων.....
![]()
Ξερεις ποσο θα σου στοιχισει εαν... οταν σταματας την μοτο βαλεις το λαθος ποδι στην πλευρα που ειναι 3cm χαμηλοτερα απο την αλλη πλευρα....![]()
![]()
![]()
![]()
btw καλοτάξιδο φίλε.. ελπίζω να μην έχεις πάρει το μπλέ το δικό μου.. δεν αντέχω να περιμένω άλλο![]()
![]()
FAMOUS LAST WORDS:
"Helmet? I don need no steenking helmet!"
k an kapoios 8elei na psilosei to portokali....apo 210, toso den einai?na to paei 230....mporei?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Ευτυχώς υπάρχουν οι οροφές των αυτοκινήτων και τα πεζοδρόμια..![]()
![]()
btw καλοτάξιδο φίλε.. ελπίζω να μην έχεις πάρει το μπλέ το δικό μου.. δεν αντέχω να περιμένω άλλο![]()
![]()
Οχι μείνε ήσυχος!! Εχω πάρει το γκρι...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Nαι...Μονο να προσεχεις οταν σταματας και τις κλισεις των δρομων.....
![]()
Ξερεις ποσο θα σου στοιχισει εαν... οταν σταματας την μοτο και βαλεις το λαθος ποδι στην πλευρα που ειναι 3cm χαμηλοτερα ....Πηγαινε απο τον Τασουλη και δες τουλαχιστον τι μπορει να κανει απο πλευρα ρυθμισεων ....
Απο εκει και περα μαλλον θα πρεπει να σου γινει συνηθειο το κατευθειαν στραβοκαθισμα οταν σταματας την μοτο ..... Παντως το να στυριζεσε και στα δυο ποδια στις μυτες αποφυγετο..
![]()
Λέω να σκάψω τη σέλα. Δεν θέλω να χαμηλώσω ούτε μπουκάλες, ούτε να μαλακώσω το αμορτισέρ πίσω. Γιατί έτσι θα χάσω τη γεωμετρία του...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σε λιγο θα του πειτε να φορεσει και γοβες...![]()
![]()
![]()
Δεν κατάλαβες!!! Με τις γόβες πατάω στις μύτες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σφίξεις το μπροστινό σύστημα σε πιό χαμηλό σημείο επάνω στις μπουκάλες. Η γεωμετρία θα αλλάξει λίγο, αλλά εξαρτάται πόσο το εκτιμάς αυτό το λίγο εσύ σε χρήμα και πόσο εκτιμάται η αγωνία σου κάθε φορά που θα σταματάς στο φανάρι.
Καλοτάξιδο!!
Αλήθεια; Και σε τι χρώμα τις φοράς τις γόβες; σιμπιζάκι;Αρχικά δημιουργήθηκε από alter45
Δεν κατάλαβες!!! Με τις γόβες πατάω στις μύτες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()