Δεν εχεις γνωρισει τον φουζουρου γι΄'αυτο τα λες αυτα.![]()
![]()
Ένα τέτοιο μας είχαν φέρει στην ΕΑΒ με γ@μημενα τα σλατς γιατι "κλαδεψε" κυπαρίσια
![]()
![]()
![]()
ωραία φωτό, αν δεν κάνω λάθος είχε μπει και στην Πτήση παλιότερα
![]()
![]()
![]()
(και μου θύμισε μια διέλευση απο Α-7 πάνω απο τη θάλασσα... αφήνοντας απόνερα)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:a32:![]()
Ωραίες φωτο.
Καλά το F4 εμφανησιακά μαμαέι. Ήταν πάντοτε το αγαπημένο μου!![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Αυτο δεν ειναι χαμηλη πτηση....ενα βημα πριν τη συντριβη ειναι![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Στην λημνο που ημουν φανταρος εβλεπα κατι δικα μας F16 να κανουν κατι τετοια και εμενα μαλακας εντελως.
Eγω στη Λήμνο που ήμουν φαντάρος δεν έβλεπα τίποτα γιατί με πήγαινε 18 μέσα 1 εξωΑρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Στην λημνο που ημουν φανταρος εβλεπα κατι δικα μας F16 να κανουν κατι τετοια και εμενα μαλακας εντελως.![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Για δείτε αυτό το βιντεάκι..
(τραβηγμένο απο ελληνική φρεγάτα μετά από άσκηση..)
Ελπίζω να κράταγε το πηδάλιο αυτός που έβγαζε φωτογραφία![]()
Τα αερόπλανα είναι για τον αέρα και τα μοτοσακά για το δρόμο.
Τα αερόπλανα στο δρόμο δεν παίζει....αμα θέλουν μαγκίτσες οι (στην κυριολεξία) πιλότοι ας πάρουν ένα 2τροχο και τα λέμεεεεεεε.....:rotflmao:
![]()
Ντάξει οι πιλότοι μας είναι γνωστοί τρελοί....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
To χωριο της γιαγιας μου ειναι χτισμενο στην ακρη μιας χαραδρας...
Ποτε δεν θα ξεχασω....ενα πρωινο,βγηκα να πιω τον καφε μου στο μπαλκονι...Περασαν 2 corsair,μεσα στην χαραδρα,χαμηλωτερα απο το σπιτι...κρατωντας σχηματισμο...
![]()
Αυτα ειναι....να μην σε πιανουν τα ρανταρ...
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Spam mode ONΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Eγω στη Λήμνο που ήμουν φαντάρος δεν έβλεπα τίποτα γιατί με πήγαινε 18 μέσα 1 εξω![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
90 μέσα , άδεια πάσχα 4 ημέρες , 60 μέσα Λήμνος Φυλάκιο Πλάκας! Είπατε τίποτα? Βλέπαμε άνθρωπο και νομίζαμε οτι ανακαλύψαμε την Αμερική!
Spam mode OFF
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
To χωριο της γιαγιας μου ειναι χτισμενο στην ακρη μιας χαραδρας...
Ποτε δεν θα ξεχασω....ενα πρωινο,βγηκα να πιω τον καφε μου στο μπαλκονι...Περασαν 2 corsair,μεσα στην χαραδρα,χαμηλωτερα απο το σπιτι...κρατωντας σχηματισμο...
![]()
Αυτα ειναι....να μην σε πιανουν τα ρανταρ...
αφου την γλυτωσαν οι τζαμαριες τις γιαγια σου κ δε σου φυγε η κουπα απο τχερι παλι καλα!!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μια χάρα χλίδα ήταν το φυλάκιο πλάκας,εγω όταν το ανακάλυψα δεν ηθελα να φύγω!Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
Spam mode ON
90 μέσα , άδεια πάσχα 4 ημέρες , 60 μέσα Λήμνος Φυλάκιο Πλάκας! Είπατε τίποτα? Βλέπαμε άνθρωπο και νομίζαμε οτι ανακαλύψαμε την Αμερική!
Spam mode OFF![]()