Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Ανταλλακτικά για srx

Νέο μέλος

Ανταλλακτικά για srx

Μόλις πήρα ένα srx 400 και μετά από λίγο τράκαρα. Χρειάζομαι ανταλλακτικά για το μπροστινό σύστημα, επειδή από ότι κατάλαβα είναι σχετικά σπάνιο μοντέλο και δεν βρίσκω εύκολα. έχει ακούσει κανείς τίποτα, μήπως έχει κανείς τίποτα απομεινάρια, ή μήπως έχει καμμιά ιδέα τι άλλο θα ταίριαζε στη μηχανή?

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από meteor
    Μόλις πήρα ένα srx 400 και μετά από λίγο τράκαρα. Χρειάζομαι ανταλλακτικά για το μπροστινό σύστημα, επειδή από ότι κατάλαβα είναι σχετικά σπάνιο μοντέλο
    Καλά δεν είναι και τόσο σπάνιο Σου απάντησα και στο άλλο. πες τι χρειάζεσαι μπας και σου φέξει. Κάτι πρέπει να έχω σε αποθήκη. Τώρα από ποια μετατροπή είναι θα σε γελάσω...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

το SRX6 ή το SRX4 δεν ειναι και τοσο σπανιο.. αν εχεις ομως SRX7 τοτε τα βλεπω σκουρα...:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	6.jpg 
Προβολές:	206 
Μέγεθος:	66,0 KB 
ID:	81663

Νέο μέλος

Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    Καλά δεν είναι και τόσο σπάνιο Σου απάντησα και στο άλλο. πες τι χρειάζεσαι μπας και σου φέξει. Κάτι πρέπει να έχω σε αποθήκη. Τώρα από ποια μετατροπή είναι θα σε γελάσω...
    Κοίταξε τα βασικά που χρειάζομαι είναι, οι μάνες για τις μπουκάλες, το φτερό με τη βάση του και μετά αν υπάρχουν το ταχύμετρο και το στροφόμετρο και ίσως ο μπροστινός τροχός, ή αν ξέρεις ποιος άλλος τροχός θα ταίριαζε σε περιπτωση που δεν διορθώσω αυτόν που έχω. Α είναι μοντέλο του 1992

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
    το SRX6 ή το SRX4 δεν ειναι και τοσο σπανιο.. αν εχεις ομως SRX7 τοτε τα βλεπω σκουρα...:rotflmao:
    'Ασε με αυτό το snowmobile έχω μπλέξει όπου ψάξω στο ίντερνετ για srx αυτό το πράγμα μου βγάζει!! τι στο καλό πιο πολλά είναι τα snowmobiles από τις μηχανές??

Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Κοίταξε τα βασικά που χρειάζομαι είναι, οι μάνες για τις μπουκάλες, το φτερό με τη βάση του και μετά αν υπάρχουν το ταχύμετρο και το στροφόμετρο και ίσως ο μπροστινός τροχός, ή αν ξέρεις ποιος άλλος τροχός θα ταίριαζε σε περιπτωση που δεν διορθώσω αυτόν που έχω. Α είναι μοντέλο του 1992

Μάνες για τις μπουκάλες ? Τι είναι τούτο?
    Φτερό έχω όπως και μπροστινό τροχό. Το 1992 δεν μου λεει τίποτα. Προφανώς εννοείς την ημερ/νία της πρώτης άδειας. Μπροστά τι έχει 1 μεγάλο δισκόφρενο με δαγκάνα τετραέμβολη, ή 2 μικρά με απλή δαγκάνα, ο τροχός τι είναι 18 ή 17'' ? (ποιό έχεις δεν είπες? το 600 ή το 400?) Πες τι έχεις βρε meteor.

ΒΤW τον meteoritis τον έχεις τίποτα?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

'Ασε με αυτό το snowmobile έχω μπλέξει όπου ψάξω στο ίντερνετ για srx αυτό το πράγμα μου βγάζει!! τι στο καλό πιο πολλά είναι τα snowmobiles από τις μηχανές??
    Αν ψάξεις κι αλλο θα βρεις και ένα SUV της Cadillac με το όνομα SRX
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αν ψάξεις κι αλλο θα βρεις και ένα SUV της Cadillac με το όνομα SRX
    Δες και το site www.srx600.net Εχει part lists, που μπορείς να βρείς τους κωδικούς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

για βαλε μια φωτο απο το μοτο σου για να ξερουμε με σιγουρια τι χρειαζεσαι..

Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

καλα, στραβοσαν οι μανες και οι μπουκαλες εμειναν ανεπαφες?
    παντως αν ταιριαζει το μοντελο ολα αυτα τα εχω περισια..

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Φτερό έχω όπως και μπροστινό τροχό. Το 1992 δεν μου λεει τίποτα. Προφανώς εννοείς την ημερ/νία της πρώτης άδειας. Μπροστά τι έχει 1 μεγάλο δισκόφρενο με δαγκάνα τετραέμβολη, ή 2 μικρά με απλή δαγκάνα, ο τροχός τι είναι 18 ή 17'' ? (ποιό έχεις δεν είπες? το 600 ή το 400?) Πες τι έχεις βρε meteor.

ΒΤW τον meteoritis τον έχεις τίποτα?
    Καλησπέρα, λοιπόν ο τροχός είναι 17" και έχει το 1 μεγάλο δισκόφρενο με την τετραέμβολη δαγκάνα. Μοντέλο ακόμα δεν ξέρω ποιας χρονιάς είναι πάντως είναι το SRX4 και πρώτη άδεια έχει το 1995. Οι μάνες είναι αυτό που κρατάει τις μπουκάλες κάτω από το λαιμό. Στο srx6.net το λέει στα αγγλικά under bracket κάπως έτσι.
    Ποιός είναι ο meteoritis? Καμμιά σχέση πάντως.
    Βοηθάτε χριστιανοί γιατί ακόμα δεν το πήρα δεν το χάρηκα και καλοκαιριάζει!! Το τηλ μου είναι 6945345404

Νέο μέλος

Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Αρχικά δημιουργήθηκε από dkirkos
    καλα, στραβοσαν οι μανες και οι μπουκαλες εμειναν ανεπαφες?
    παντως αν ταιριαζει το μοντελο ολα αυτα τα εχω περισια..
    Τις μπουκάλες τις ίσιωσε ο μάστορας αλλά δεν μπόρεσε εντελώς να ισιώσει τις μάνες και οι μπουκάλες δεν είναι εντελώς στοιχισμένες. Πάντως ότι ύπαρχει από μπροστινό σύστημα είναι καλοδεχούμενο, φωτό δεν πρόλαβα να βάλω, πάντως όπως είπα και στον srx6 η μηχανή μου είναι SRX4 και λογικά πρέπει να ταιριάζουν τα πιο πολλά κομμάτια από το 6. Αν υπάρχει κανά τηλέφωνο να μιλήσουμε να δούμε τι γίνεται, το δικό μου είναι 6945345404

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Triple Clamp, Ελληνιστί ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Πάντως ότι ύπαρχει από μπροστινό σύστημα είναι καλοδεχούμενο, ......και λογικά πρέπει να ταιριάζουν τα πιο πολλά κομμάτια από το 6.
    Φίλε μου τα δικά μου δεν πρέπει να ταιριάζουν, καθώς είχα το προηγούμενο Srx. Το δικό μου είχε 34mm διάμετρο στα καλάμια. Ακόμα και αν ταιριάζουν τα καλάμια, θα έχεις πρόβλημα στην βάση της δαγκάνας. Εκτός αυτού ο τροχός στο δικό μου srx ήταν 18΄.

Τσέκαρε καλύτερα με τον dkirtkos, μήπως ταιριάζουν αυτά που έχει κατευθείαν στο δικό σου.

SRX6 & Tuono Rulezzz

Re: Re: Re: Re: Re: Ανταλλακτικά για srx

Τις μπουκάλες τις ίσιωσε ο μάστορας αλλά δεν μπόρεσε εντελώς να ισιώσει τις μάνες και οι μπουκάλες δεν είναι εντελώς στοιχισμένες. Πάντως ότι ύπαρχει από μπροστινό σύστημα είναι καλοδεχούμενο, φωτό δεν πρόλαβα να βάλω, πάντως όπως είπα και στον srx6 η μηχανή μου είναι SRX4 και λογικά πρέπει να ταιριάζουν τα πιο πολλά κομμάτια από το 6. Αν υπάρχει κανά τηλέφωνο να μιλήσουμε να δούμε τι γίνεται, το δικό μου είναι 6945345404
    δεν θελω να θιξω τον μαστορα σου αλλα πρωτα θα εψαχνα για μπουκαλες..
    απο οτι φαίνεται ομως ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω γιατι απο οτι καταλαβα εχεις το μοντελο με την μιζα.τα δικά μου είναι ολα απο το προηγουμενο με την μανιβελα, οποτε διστυχως δεν θα ταιριαζει τιποτα..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ανταλλακτικά για MINARELI - CARELLI - EUROPINO
    από kapeos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2011, 13:41
  2. Ανταλλακτικα Για Cbr 600f
    από LINA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 15:37
  3. Mεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Honda NX.
    από miror στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 10:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF