Κάνοντας ζάπιγκ απόψε, έπεσα τυχαία στην εκπομπή του Κούλογλου που είχε ως θέμα τα τροχαία, την (ειδίκή και γενική) παιδεία, ζητήματα αποκατάστασης θυμάτων, αιτίες ατυχημάτων, στατιστικά, ταινιούλες σε στιλ επιμόρφωσης για ζητήματα οδήγησης ....και πολλά άλλα...
Την είδε κανείς;
Μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα μέχρι τις 11.....( Δυστυχώς, το έτερον ήμιση δεν άφησε περιθώρια διαλόγου στο δίλημμα ¨ Κούλογλου¨ ή - μη χέσω - ¨Μεταξόπουλος¨. Εντάξει...έχει κάνει και αυτή παραχωρήσεις σε ζητήματα μπάλας, οπότε ήμουν σε δεινή διαπραγματευτική θέση......)
Τεσπά....όσο είδα, θα σταθώ σε δύο ονόματα :Κ. Καββαθάς και Ι.(?) Παπαδόπουλος.
Ο πρώτος είναι ευρέως γνωστός και δεν θα πω τίποτα παραπάνω...απλά δεν έχει τύχει να ακούσω από αυτόν ποτέ κάτι με το οποίο να διαφωνώ...Εντάξει είναι επιχειρηματίας ο άνθρωπος, αλλά νομίζω ότι έχει πολλά να πει σε οδηγικά ζητήματα...
Για τον κ. Παπαδόπουλο όμως, θα ήθελα να ρωτήσω (όσους ¨παλιούς¨ είδαν την εκπομπή), αν είναι ο ίδιος που πριν από καμιά δεκαπενταριά+ χρόνια είχε γράψει ένα βιβλιαράκι, οδηγό πρώτων βοηθειών σε περίπτωση τροχαίου. Το βιβλιαράκι διανεμόταν δωρεάν μαζί με το ΜΟΤΟ και το είχα μάθει απ΄έξω....Το πρόσωπό του μου ήταν πολύ γνωστο και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τότε αρθογραφούσε κιόλας..
Έτσι είναι, αυτός ήταν;
Όπως και να έχει.....και :a19: (αν και τα συμπεράσματα ήταν σκέτη πίκρα, αλλά τί περίμενα; )
![]()