να σου πω την γνωμη μου
το rs του αδελφου μου κολλησε και ειμαι εδω και μια βδομαδα και ψαχνω κινιτιρα γιατι εδω στο ελλαδα βρηκα με 900ευρα και καθολου δε με αρεσε
ομως
το δικο μου ειναι μοντ 98 το δικο σου θα ειναι καινουργιο
παρτο και απολαυσε το οντως τα γκαζια ειναι τρελα
κατ εμε παντα το μηχανακι ειναι πισταδικο και καθολου για δρομο και για καθημερινη χρηση
οσοι πηραν (συνηθως μικροι σε ηλικια) και του σκισαν τα ραμματα (τερμα γκαζι ) καθε μερα μεσα στο l.a. (lekanopedio attikhs) τους χαλασε δωσαν το σπιτι τους να το φτιαξουν τους ξαναχαλασε το βαρεθηκαν και το δωσαν οσο οσο (και αν το δωσαν)
αυτα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το καταλαβαίνω οτι εισαι κ@@@νος για μηχανάκι και μάλλον εχεις το Α1 διπλωμα μεχρι 125...
Ομως αν δεν έχεις οικονομική άνεση δεν αξιζει να δώσεις εναν σκασμό λεφτά για αυτό το μηχανακι.Οταν περάσουν τα δύο χρόνια και γίνει το διπλωμα σου απεριορίστων πίστεψε με θα θές ενα μηχανάκι να σε πηγαίνει και καμια εκδρομούλα...
Το RS ειναι πιστάδικο μηχανάκι...και θα τραβιέσαι...
Απλά σου λέω οτι με το δίπλωμα τον 125 μπορείς να πάρεις ή το CBF 250 ή το αντίστοιχο καινούργιο της YAmaha...
Καλές Αγορές![]()
τωρα εγω τι να σ πω...?
τα ειπαν ολα οι συμφορουμιστες παραπανω...
αν το θες παρ το να σου φυγει η καψουρα αλλα να φροντιζεις να μη το αφηνεις τερμα ανοιχτο το γκαζι πολυ ωρα....
γιατι μετα θα χεις ιστοριες...
αν μπορεις να δουλευεις το κινητηρα σε ολο το φασμα των στροφων τοτε εχει καλως...
οτι και να κανεις παντα κρανος!!
μη καταντησεις σα και μενα τον αχρηστο που δεν εχω διαθεσει λιγα λεφτα να σκεπασω τη κεφαλα μου...![]()
Αφού δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις τόσα χρήματα τότε παρ'το.
Από εμφάνιση είναι Χιλιόμετρα μπροστά. Απλά προσοχή γιατί το έχουν κολλήσει πολλοί.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
file rs exo pari oli thn gama 50,125,250 ego tha sou po kati an to paris kenourgio devtha exis kanena problima makria apo metaxirismeno kales voltes![]()
Όταν λες μεταχειρισμένο πόσο μεταχειρισμένο εννοείς; Γιατί εγώ έχω βρει 2-3 περιπτώσεις μοντέλο 2006 με λίγα σχετικά χιλιόμετρα και καλή τιμή και το σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimr1
file rs exo pari oli thn gama 50,125,250 ego tha sou po kati an to paris kenourgio devtha exis kanena problima makria apo metaxirismeno kales voltes![]()
entaxi an einai 2006 parto k me liga xiliometra. na sou po k kati allo an exeis skopo na to ftiaxis mono kapbirater k exatmisi tipota allo.![]()
το μηχανακι φιλε μου ειναι ολα τα λεφτα.
παρε το χωρις δευτερη σκεψη.θα το ευχαριστιεσαι καθε μερα...ειτε παρκαρισμενο να το βλεπεισ ειτε σε πορεια.δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα 125
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οσοι πηραν (συνηθως μικροι σε ηλικια) και του σκισαν τα ραμματα (τερμα γκαζι ) καθε μερα μεσα στο l.a. (lekanopedio attikhs) τους χαλασε δωσαν το σπιτι τους να το φτιαξουν τους ξαναχαλασε το βαρεθηκαν και το δωσαν οσο οσο (και αν το δωσαν)
αυτα
Alla paizei tis pio polles fores nato vlepeis parkarismeno kai malista ston mastoraΑρχικά δημιουργήθηκε από Eminem
το μηχανακι φιλε μου ειναι ολα τα λεφτα.
παρε το χωρις δευτερη σκεψη.θα το ευχαριστιεσαι καθε μερα...ειτε παρκαρισμενο να το βλεπεισ ειτε σε πορεια.δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα 125![]()