Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: RS125 Aprilia

Question RS125 Aprilia

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ Aprilia RS125!ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ Κ ΓΕΙΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥ!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ........!!!!!!!!! ???????

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p01212_0068.jpg 
Προβολές:	442 
Μέγεθος:	83,0 KB 
ID:	77110

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    να σου πω την γνωμη μου

το rs του αδελφου μου κολλησε και ειμαι εδω και μια βδομαδα και ψαχνω κινιτιρα γιατι εδω στο ελλαδα βρηκα με 900ευρα και καθολου δε με αρεσε

ομως

το δικο μου ειναι μοντ 98 το δικο σου θα ειναι καινουργιο

παρτο και απολαυσε το οντως τα γκαζια ειναι τρελα

κατ εμε παντα το μηχανακι ειναι πισταδικο και καθολου για δρομο και για καθημερινη χρηση
    οσοι πηραν (συνηθως μικροι σε ηλικια) και του σκισαν τα ραμματα (τερμα γκαζι ) καθε μερα μεσα στο l.a. (lekanopedio attikhs) τους χαλασε δωσαν το σπιτι τους να το φτιαξουν τους ξαναχαλασε το βαρεθηκαν και το δωσαν οσο οσο (και αν το δωσαν)

αυτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΓΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ Κ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΡΟΝΗ Κ ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ.....!!!!!!!! ??????

Όνομα:	p01211_0068.jpg 
Προβολές:	431 
Μέγεθος:	85,4 KB 
ID:	77114

RS125

ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΜ. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!

Όνομα:	p00533_0068.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	72,0 KB 
ID:	77117

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    Το καταλαβαίνω οτι εισαι κ@@@νος για μηχανάκι και μάλλον εχεις το Α1 διπλωμα μεχρι 125...
    Ομως αν δεν έχεις οικονομική άνεση δεν αξιζει να δώσεις εναν σκασμό λεφτά για αυτό το μηχανακι.Οταν περάσουν τα δύο χρόνια και γίνει το διπλωμα σου απεριορίστων πίστεψε με θα θές ενα μηχανάκι να σε πηγαίνει και καμια εκδρομούλα...
    Το RS ειναι πιστάδικο μηχανάκι...και θα τραβιέσαι...
    Απλά σου λέω οτι με το δίπλωμα τον 125 μπορείς να πάρεις ή το CBF 250 ή το αντίστοιχο καινούργιο της YAmaha...
    Καλές Αγορές

RS125

ΟΥΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ 125 ΕΧΩ,ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΣΣΑΡΙ ΜΗΝΕΣ!!!!!ΚΑΛΟ ΤΟ CBF250,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ CBF250 ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΤΕΛΙΚΕΣ-ΜΠΑΜ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Όνομα:	p00618_0068.jpg 
Προβολές:	422 
Μέγεθος:	44,6 KB 
ID:	77118

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αν δεν κάνω λάθος είχες ανοίξει θέμα στις γενικές για το RS. Για κοίτα και εκεί...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Retired Rider Το avatar του/της 675
    τωρα εγω τι να σ πω...?

τα ειπαν ολα οι συμφορουμιστες παραπανω...

αν το θες παρ το να σου φυγει η καψουρα αλλα να φροντιζεις να μη το αφηνεις τερμα ανοιχτο το γκαζι πολυ ωρα....

γιατι μετα θα χεις ιστοριες...

αν μπορεις να δουλευεις το κινητηρα σε ολο το φασμα των στροφων τοτε εχει καλως...

οτι και να κανεις παντα κρανος!!

μη καταντησεις σα και μενα τον αχρηστο που δεν εχω διαθεσει λιγα λεφτα να σκεπασω τη κεφαλα μου...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αφού δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις τόσα χρήματα τότε παρ'το.

Από εμφάνιση είναι Χιλιόμετρα μπροστά. Απλά προσοχή γιατί το έχουν κολλήσει πολλοί.

RS125

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΛΑ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΜ. ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!

Όνομα:	p01213_0068.jpg 
Προβολές:	386 
Μέγεθος:	89,9 KB 
ID:	77196

Νέο μέλος
    file rs exo pari oli thn gama 50,125,250 ego tha sou po kati an to paris kenourgio devtha exis kanena problima makria apo metaxirismeno kales voltes

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimr1
    file rs exo pari oli thn gama 50,125,250 ego tha sou po kati an to paris kenourgio devtha exis kanena problima makria apo metaxirismeno kales voltes
    Όταν λες μεταχειρισμένο πόσο μεταχειρισμένο εννοείς; Γιατί εγώ έχω βρει 2-3 περιπτώσεις μοντέλο 2006 με λίγα σχετικά χιλιόμετρα και καλή τιμή και το σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω στην αγορά.

Νέο μέλος
    entaxi an einai 2006 parto k me liga xiliometra. na sou po k kati allo an exeis skopo na to ftiaxis mono kapbirater k exatmisi tipota allo.

το μηχανακι φιλε μου ειναι ολα τα λεφτα.
    παρε το χωρις δευτερη σκεψη.θα το ευχαριστιεσαι καθε μερα...ειτε παρκαρισμενο να το βλεπεισ ειτε σε πορεια.δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της samoure
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

οσοι πηραν (συνηθως μικροι σε ηλικια) και του σκισαν τα ραμματα (τερμα γκαζι ) καθε μερα μεσα στο l.a. (lekanopedio attikhs) τους χαλασε δωσαν το σπιτι τους να το φτιαξουν τους ξαναχαλασε το βαρεθηκαν και το δωσαν οσο οσο (και αν το δωσαν)

αυτα
    +1

Αρχικά δημιουργήθηκε από Eminem
    το μηχανακι φιλε μου ειναι ολα τα λεφτα.
    παρε το χωρις δευτερη σκεψη.θα το ευχαριστιεσαι καθε μερα...ειτε παρκαρισμενο να το βλεπεισ ειτε σε πορεια.δεν υπαρχει κατι καλυτερο στα 125
    Alla paizei tis pio polles fores nato vlepeis parkarismeno kai malista ston mastora

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. aprilia RS125 h kati allo sta idia kibika??
    από t3lis στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2007, 14:49
  2. aprilia rs125
    από xiotis33 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 01:41
  3. Aprilia RS125
    από EMtec στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 09:54
  4. aprilia rs125