Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό....

πλήξιππος Το avatar του/της argpap

Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό....

Μπήκε δεν ξαναμπήκε εμένα μου άρεσε....

Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος. Αυτός του δίνει ένα βαζάκι και του λέει να το φέρει την άλλη μέρα με δείγμα σπέρματος. Γυρίζει αυτός την άλλη μέρα με το βαζάκι άδειο. Ο γιατρός ρώτησε τι έγινε. Αυτός του εξήγησε τι έγινε:
    - "Κοίτα γιατρέ έτσι έχουν τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα με το αριστερό μου χέρι, αλλά τίποτα. Φώναξα μετά τη γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί της χέρι, τίποτα. Μετά δοκίμασέ με το αριστερό της, τίποτα. Δοκίμασε με το στόμα της, πρώτα με τη μασέλα, μετά χωρίς αυτή, αλλά πάλι τίποτα. Φωνάξαμε ακόμα και τη γειτόνισσα και δοκίμασε με τα δύο χέρια και το στόμα μαζί, αλλά τίποτα."

Ο γιατρός σοκαρίστηκε:

- "Φωνάξατε τη γειτόνισσα;"

Και ο γέρος απάντησε:

- "Ναι....................... αλλά ότι και να δοκιμάσαμε το βαζάκι δεν άνοιγε με τίποτα..."

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	36_1_19.gif 
Προβολές:	307 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	83864
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geopitt
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενα ακόμα!

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφώκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει την Τετάρτη και η γυναίκα την Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο Internet.
    Αποφασίζει λοιπόν να στείλει e- mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από το e- mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε. Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για e- mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το e- mail έγραφε:

Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα.

Θέμα: Έφτασα.

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e- mail από `μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για `σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με `μένα.

Υ.Γ. Πολύ ζέστη εδώ κάτω.

13Φ new member

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό....

Αρχικά δημιουργήθηκε από argpap
    Μπήκε δεν ξαναμπήκε εμένα μου άρεσε....

Ένας εβδομηντάχρονος πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος. Αυτός του δίνει ένα βαζάκι και του λέει να το φέρει την άλλη μέρα με δείγμα σπέρματος. Γυρίζει αυτός την άλλη μέρα με το βαζάκι άδειο. Ο γιατρός ρώτησε τι έγινε. Αυτός του εξήγησε τι έγινε:
    - "Κοίτα γιατρέ έτσι έχουν τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα με το αριστερό μου χέρι, αλλά τίποτα. Φώναξα μετά τη γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί της χέρι, τίποτα. Μετά δοκίμασέ με το αριστερό της, τίποτα. Δοκίμασε με το στόμα της, πρώτα με τη μασέλα, μετά χωρίς αυτή, αλλά πάλι τίποτα. Φωνάξαμε ακόμα και τη γειτόνισσα και δοκίμασε με τα δύο χέρια και το στόμα μαζί, αλλά τίποτα."

Ο γιατρός σοκαρίστηκε:

- "Φωνάξατε τη γειτόνισσα;"

Και ο γέρος απάντησε:

- "Ναι....................... αλλά ότι και να δοκιμάσαμε το βαζάκι δεν άνοιγε με τίποτα..."

και γιατι δεν φωναζες κανενα ανακυκλωτη να στο βρει???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	recycle_bart.gif 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	27,2 KB 
ID:	83868
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Ενα ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από argpap
    Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφώκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει την Τετάρτη και η γυναίκα την Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο Internet.
    Αποφασίζει λοιπόν να στείλει e- mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από το e- mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε. Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για e- mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το e- mail έγραφε:

Προς: Την αγαπημένη μου γυναίκα.

Θέμα: Έφτασα.

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις e- mail από `μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για `σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με `μένα.

Υ.Γ. Πολύ ζέστη εδώ κάτω.
    ΥΓ #2: παρε ενα ανεμιστηρα για να μην ζεσταινεσαι!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όνομα:	recycle_bart.gif 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	27,2 KB 
ID:	83869
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ε ρε δουλειά που έπεσε!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αντε το πρώτο να πω εντάξει δέν το είδα......ήταν του Μαρτίου post....
    αλλα βρε bartal που πήγες και το ξετρύπωσες το δεύτερο!!! Post στης 17-02-2004 αλίμονο!!!
    Δε με λες....αλλη δουλεία δεν έχεις???

13Φ new member

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY

sou pe kaneis oti to kanei tsaba
    meros twn xrimatwn pu plirwneis gia ti syndesi su dinetai stin organwsi "aporwn anakyklotwn" yper anegersews katastimatos klimastisikwn kai anemistirwn
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Παρόμοια θέματα

1. Σε καθε σπιτι ενας τρελος και στο δικο μας ΟΥΛΟΙ !!!
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 244
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:18
  2. Πρώτη επίσκεψη στο γιατρό...
    από Zupercharger στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2006, 21:21
  3. στο γιατρο
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2006, 15:37
  4. Στο γιατρό...