Παιδιά τί γίνεται με την παραγγελία που έγινε πριν κάμποσο καιρό με τις μπλούζες;Ρωτάω επειδή φοβάμαι μήπως μου ήρθε κανένα δέμα στην πολυκατοικία και μου το πήρανε,έχουμε πολλούς περίεργους εδώ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά τί γίνεται με την παραγγελία που έγινε πριν κάμποσο καιρό με τις μπλούζες;Ρωτάω επειδή φοβάμαι μήπως μου ήρθε κανένα δέμα στην πολυκατοικία και μου το πήρανε,έχουμε πολλούς περίεργους εδώ...Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
τι???????![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
συμφωνω με τον προλαλησαντα![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ρε φιλαράκι εσένα πρέπει να σε είχανε σε cryogenic prison..... έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Ο SF είχε την διοικητική μέριμνα επι του συγκεκριμένου θέματος. Ρώτα αυτόν
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
prison ή preson?
πριζον ή πρεζον?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Ρε OzZzZzY έλεος πια.....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
prison ή preson?
πριζον ή πρεζον?
κάποιες φορές η "πλάκα" σου προσβάλλει κόσμο!![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Καλα τωρα που μπηκε και το Alzheimer Express να μας ενημερωσει....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε....... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο SF είχε την διοικητική μέριμνα επι του συγκεκριμένου θέματος.
Ρε χαλια δεν λεει για αυτο αλλα για ενα τοπικ του τροπεα, που εχει μαλλον ψοφησει εδω και κανα τριμηνο, για δευτερο "γυρο" παραγγελιων.
Βασικα οποιος θελει μπλουζακια θα απευθυνθει στο συγκεκριμενο καταστημα στην Θεμιστοκλεους
που ειχε αναλαβει την τοτε παραγγελια.
Και φυσικα θα ΠΛΕΡΩΚΕΙ θα τα σκασει θα ξηλωθει πειτε το οπως θελετε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
![]()
sorry