Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 2 από 2

Θέμα: Ktm Exc-r 450 2008

Νέο μέλος

Ktm Exc-r 450 2008

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω την αποψη σας για το ΚΤΜ EXC-R 450 2008.......

Ευρισκόμενος στην αντιπροσωπεία και έχοντας καταλήξει να βρίσκομαι μπροστά από τα αδερφάκια 450 του 2007 και του 2008 και με λεφτά στην τσέπη που καλύπτουν και τα δυο άνετα...... Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε??????

Ρωτάω γιατί κάποιοι μου είπαν "2007 και σίγουρο moter" , άλλοι "2008 γιατι... είναι είναι εντελώς άλλο μηχανάκι".. Επίσης άκουσα απόψεις του στυλ.. "Δεν θα γίνω θύμα δοκιμής ενός καινούριου moter, θα προτιμούσα το σίγουρο, το προηγούμενο.."....

Και επειδή έχω μπερδευτεί..... Θέλω ν'ακούσω απόψεις!!!!!

Ευχαριστώ!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Ktm Exc-r 450 2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από manuelp
    Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω την αποψη σας για το ΚΤΜ EXC-R 450 2008.......

Ευρισκόμενος στην αντιπροσωπεία και έχοντας καταλήξει να βρίσκομαι μπροστά από τα αδερφάκια 450 του 2007 και του 2008 και με λεφτά στην τσέπη που καλύπτουν και τα δυο άνετα...... Ποιο από τα δύο θα επιλέγατε??????

Ρωτάω γιατί κάποιοι μου είπαν "2007 και σίγουρο moter" , άλλοι "2008 γιατι... είναι είναι εντελώς άλλο μηχανάκι".. Επίσης άκουσα απόψεις του στυλ.. "Δεν θα γίνω θύμα δοκιμής ενός καινούριου moter, θα προτιμούσα το σίγουρο, το προηγούμενο.."....

Και επειδή έχω μπερδευτεί..... Θέλω ν'ακούσω απόψεις!!!!!

Ευχαριστώ!
    "Δεν θα γίνω θύμα δοκιμής ενός καινούριου moter, θα προτιμούσα το σίγουρο, το προηγούμενο.."....

Αυτο θα ελεγα και εγω...

Απο την αλλη...... Με το 07 τον παραπανω χρονο θα χασεις αρκετα περισσοτερα χρηματα αν αποφασισεις να το πουλησεις .. Αρα με τα ιδια σχεδον χρηματα εχεις αγορασει το "παλιο" μηχανακι ....

Δεν ξερω.... Μαλλον θα "ρισκαρα" στο 08 ...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF