Για σας παιδια καλωσηρθα στην παρεα σας αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ αν κ διαβαζα αρκετο καιρο τωρα τις συζητησεις σας.
Καταρχας ειμαι 18 χρονων ( σε 3 μηνες και δεν εχω ιδαιτερες γνωσεις στο τομεα των μηχανων :wacko: ) και ειμαι κατοχος ενος yamaha aerox 50cc κ τωρα το καλοκαιρι (μετα τις πανελληνιες) σκεφτομαι να το δωσω και να παρω ενα 125.Αλλα εχω το γνωστο προβλημα το οτι δεν μπορω να αποφασισω πιο να παρω.Γι αυτο ρωταω εσας που εχεται κ εμπειρια.Θα ηθελα να μου προτεινεται ενα καλο SM (στα 125 παντα οχι παρα πανω λογω γονιων).Οι αποστασεις που το χρειαζομαι ειναι μικρες μεσα στην πολη(Καλαματα) (αντε κ καμια φορα μια βολτιτσα στο βουνο κ παλι μικρη αποσταση ειναι).Η μηχανη να κοστιζει γυρο στα 5000 Ε.
Αρχικα σκεφτομουν το DT της Υamaha αλλα μετα ψαχνοντας ηδα κ κατι καλα μοντελα της Husqvarna οπως το Husqvarna WR 125 η το SM 125. Μην μου προτεινεται καλυτερα μεταχειρα γιατι ουτε πολλα υπαρχουν ουτε σε καλη κατασταση ειναι.Ενδιαφερομαι μονο για 2χρονα (γιατι 125 κ 4χορνο δεν λεει).
Και μια αλλη ερωτηση, ειναι ευκολη κ οικονομικη μια μετατροπη ενος off road σε motardaki (πχ το WR )?
Μην μου πει κανεις να σκεφτω να αλλαξω τομεα κ να κοιταξω και κανα SS γιατι αυτο το Aprilia RS μου γιαλυζει συνεχεια το ματι.
Σας ευχαριστω εκ τον προτερον για την απαντιση σας.![]()