Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: παιχνιδια με την αμμο

παιχνιδια με την αμμο

Οταν ειμασταν μικροι παιζαμε με την αμμο κ τα κουβαδακια μας στις παραλιες,
    ο sicaf ομως μεγαλωσε κ δε "σοβαρεψε"....

μονο κ μονο η συλληψη της ιδεας ειναι μοναδικη, η εκτελεση δε .....το λιγοτερο εντυπωσιακη!!!

sicaf1
    sicaf2

αλλα κ

αλλοι
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    απιστευτω

σαν ενα τυπο στην net που ζωγραφιζει τοσο ευκολα που λες και εγω ρε φουστι μου μπορω αλλα .....
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    απιστευτω

σαν ενα τυπο στην net που ζωγραφιζει τοσο ευκολα που λες και εγω ρε φουστι μου μπορω αλλα .....
    sthn et 3 ειναι

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    σωστος
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ax ti oreo ama mporouses na valis ke fonto to palio limani sta xania ke kana anamikto ximo me tipota ksekolakia na soulatsaroun ke tipota mperdemenes mousikes na akougonte apo to va8os 8a itan san diakopes stin kriti

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    απιστευτω

''....εδω μπορει να ζει ενα δεντρο....στον δικο σας κοσμο, το δεντρο μπορει να ζει καπου αλλου...δεν ειναι φανταστικο;.....παιρνουμε το πινελο βενταλια και ....''

...ειναι ωραιος τυπος! απιστευτα χαλαρωτικο οταν τον βλεπεις να ζωγραφιζει..

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    banditako ενταξει σας φαγαμε μια εκπομπη..πως κανεις ετσι ρε καρντας?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...ειναι ωραιος τυπος! απιστευτα χαλαρωτικο οταν τον βλεπεις να ζωγραφιζει..
    ο τυπος ειναι για σφαλιαρες ρε τι χαλαρωτικος???

τα κανει τοσο μηχανικα κ γρηγορα λες κ πλενει τα δοντια του!
    νομιζεις οτι αν παρεις κ συ ενα πινελο με την ιδια ευκολεια θα κανεις παπαδες!!

απτην ο τυπος ειναι καθαρα τεχνιτης!
    κανει 5 κολπακια συνεχεια κ συνεχεια, που αμα δεις 3 φορες την εκπομπη του νομιζεις οτι εεις δει τα παντα!!

σαν τους τυπους που σκανε στις διακοπες σας κ ζωγραφιζουν με σπρει κατι ηλιους κ κοντρα ηλιους κ φεγγαλια κ δυο κυμματα κ 2 βραχια κ ξανα ματα απτην αρχη!!

σαν να βλεπεις εναν τσαγκαρη να φτιαχνει παπουτσια ειναι, απλα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακος ενας πινακας (οποιοσδήποτε) απο ενα παπουτσι!!!

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ο τυπος ειναι για σφαλιαρες ρε τι χαλαρωτικος???

τα κανει τοσο μηχανικα κ γρηγορα λες κ πλενει τα δοντια του!
    νομιζεις οτι αν παρεις κ συ ενα πινελο με την ιδια ευκολεια θα κανεις παπαδες!!

απτην ο τυπος ειναι καθαρα τεχνιτης!
    κανει 5 κολπακια συνεχεια κ συνεχεια, που αμα δεις 3 φορες την εκπομπη του νομιζεις οτι εεις δει τα παντα!!

σαν τους τυπους που σκανε στις διακοπες σας κ ζωγραφιζουν με σπρει κατι ηλιους κ κοντρα ηλιους κ φεγγαλια κ δυο κυμματα κ 2 βραχια κ ξανα ματα απτην αρχη!!

σαν να βλεπεις εναν τσαγκαρη να φτιαχνει παπουτσια ειναι, απλα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακος ενας πινακας (οποιοσδήποτε) απο ενα παπουτσι!!!

Αφού είναι τόσο εύκολο και με 2-3 φορές που έχεις δει την εκπομπή έχεις μάθει τα κολπάκια του κι εσύ κάνε ένα πίνακα να σε δούμε.Άντε γιατί στην αθάνατη Ελλαδάρα μας όλοι τα ξέρουμε όλα και οι άλλοι πάντα μας κοροιδεύουν με ''κολπάκια''.Μην παραδεχτούμε οτι κάποιος κάνει κάτι που αξίζει...
    Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    Αφού είναι τόσο εύκολο και με 2-3 φορές που έχεις δει την εκπομπή έχεις μάθει τα κολπάκια του κι εσύ κάνε ένα πίνακα να σε δούμε.Άντε γιατί στην αθάνατη Ελλαδάρα μας όλοι τα ξέρουμε όλα και οι άλλοι πάντα μας κοροιδεύουν με ''κολπάκια''.Μην παραδεχτούμε οτι κάποιος κάνει κάτι που αξίζει...
    δε καταλαβες

δεν ειπα οτι εμαθα ή μπορω να τα κανω!

ειπα οτι μαθενετε!

ειναι τεχνικη, δεν ειναι εμπνευση ή τεχνη ή καλητεχνια!

ειπα οτι φαινετε ευκολα, αλλα ΔΕΝ ειναι (τουλαχιστον οσο φαινετε)!

αλλα εαν φτιαξει ενα τμημα ο τυπος που θα μαθαινει αυτα τα κολπακια σε 20 ατομα οι 19 θα τα καταφερουν εξισου καλα, ισως κ καλυτερα!

γκε γκε??

γ@μιστερο μελος Το avatar του/της mob rules
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
    αυτο που λεει το παιδι,ειναι οτι δεν προσφεριε τιποτα παραπανω.δηλ.τι δεις 5 εκπομπες,τι τις δεις ολες το ιδιο ειναι,αφου παντα ζωγραφιζει τα ιδια τοπια και με την ιδια μεθοδο,φυσικα και δεν μπορει να ζωγραφισει ετσι,απλα αυτο το εχω παρατηρισει και εγω.

ο τυπος που ζωγραφιζει (αυτος με τον θαμνο πανω απο το κεφαλι του )το κανει στην εκπομπη σαν να δενει τα κορδονια του(τοσο απλα)που σε ξεγελαει και νωμιζεις οτι ειναι ευκολο!!
    αλλο παραδηγμα.εσυ για να λυσεις ενα μοτερ το βλεππεις ακατορθοτο, ο μαστορας οχι,και αν το δεις και πας να το κανεις μονος σου σιγουρα το κανεις λαθος.αυτο ειναι η τεχνη φιλε μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
    αυτο που λεει το παιδι,ειναι οτι δεν προσφεριε τιποτα παραπανω.δηλ.τι δεις 5 εκπομπες,τι τις δεις ολες το ιδιο ειναι,αφου παντα ζωγραφιζει τα ιδια τοπια και με την ιδια μεθοδο,φυσικα και δεν μπορει να ζωγραφισει ετσι,απλα αυτο το εχω παρατηρισει και εγω.

ο τυπος που ζωγραφιζει (αυτος με τον θαμνο πανω απο το κεφαλι του )το κανει στην εκπομπη σαν να δενει τα κορδονια του(τοσο απλα)που σε ξεγελαει και νωμιζεις οτι ειναι ευκολο!!
    αλλο παραδηγμα.εσυ για να λυσεις ενα μοτερ το βλεππεις ακατορθοτο, ο μαστορας οχι,και αν το δεις και πας να το κανεις μονος σου σιγουρα το κανεις λαθος.αυτο ειναι η τεχνη φιλε μου.

νασαι καλα ρε παιδι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δε καταλαβες

δεν ειπα οτι εμαθα ή μπορω να τα κανω!

ειπα οτι μαθενετε!

ειναι τεχνικη, δεν ειναι εμπνευση ή τεχνη ή καλητεχνια!

ειπα οτι φαινετε ευκολα, αλλα ΔΕΝ ειναι (τουλαχιστον οσο φαινετε)!

αλλα εαν φτιαξει ενα τμημα ο τυπος που θα μαθαινει αυτα τα κολπακια σε 20 ατομα οι 19 θα τα καταφερουν εξισου καλα, ισως κ καλυτερα!

γκε γκε??

Εχει δικιο...
    O τυπος λεγεται Ρος και χιλιες φορες να εισαι ασχετος και να παρεις ενα πινελακι και να βγαλεις οπως εσυ γουσταρεις αυτο που εχεις μεσα σου παρα να κανεις μια στειρα απομιμηση των μ@λακιων που παρουσιαζει ο Ρος...

Νατουραλιες του κωλου χωρις ιχνος φαντασιας για κατι νεοπλουτες 8ειαδες που βαρε8ηκαν να ανακαινιζουν την κουζινα τους και νομιζουν πως 8α μα8ουν ζωγραφικη και το παιζουν καλλιτεχνες ...Ρε αμα εχεις το σαρακι μεσα σου δε σου χρειαζονται κολπακια..ουτε ενα μ@λακα να σου δειχνει ''αυτο 8α το κανεις ετσι''...Ισα ισα που σε περιοριζει κιολας..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    χα χα

καλή

λέτε να έβλεπε και το σκηνικό με τα πρόβατα εδώ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	probata.jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	17,9 KB 
ID:	87891

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Εχει δικιο...
    O τυπος λεγεται Ρος και χιλιες φορες να εισαι ασχετος και να παρεις ενα πινελακι και να βγαλεις οπως εσυ γουσταρεις αυτο που εχεις μεσα σου παρα να κανεις μια στειρα απομιμηση των μ@λακιων που παρουσιαζει ο Ρος...

Νατουραλιες του κωλου χωρις ιχνος φαντασιας για κατι νεοπλουτες 8ειαδες που βαρε8ηκαν να ανακαινιζουν την κουζινα τους και νομιζουν πως 8α μα8ουν ζωγραφικη και το παιζουν καλλιτεχνες ...Ρε αμα εχεις το σαρακι μεσα σου δε σου χρειαζονται κολπακια..ουτε ενα μ@λακα να σου δειχνει ''αυτο 8α το κανεις ετσι''...Ισα ισα που σε περιοριζει κιολας..

ναι ρε παιδιά δε διαφωνώ αυτά που κάνει είναι επίπεδου κορνιζάδικου

αλλά από όσο τον έχω δει θεωρώ ότι είναι ειλικρινής

δεν παρουσιάζει τους πίνακες αυτούς σαν τα σπουδαία έργα, η χαρά της ζωγραφικής σου λέει,
    σου δείχνει πώς μπορείς να κάτσεις να ζωγραφίσεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο και να κάνεις το κέφι σου.

εμένα αυτό μου βγάζει

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Τι Εγινε Με Την Πιτα?????
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 13:15
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  4. Γελαστε Με Την ΨυΧη Σασ