Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: conkark

conkark

Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
    Ζήριους, επειδή μου ταχεις παραζαλήσει με τις μαλακίες που χρησιμοποιείς για δημόσιο διάλογο, μη νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να βρίζεις. Καιρό σε αποφεύγω γιατί το ποιόν σου είναι εμφανέστατο, αλλά η υπομονή μου εξαντλήθηκε, κι απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου, και δεν σε γουστάρω για συνομιλητή. Να συζητάς με τους ομοίους σου τους απαίδευτους που για να κλάσετε πρέπει να ανοίξετε τη Βικιπαίδεια,και να συμβουλεύεστε τους εγκάθετους ανθέλληνες "επιστημονικούς κύκλους". Αντε ξερόλα χατζηπαπάρα, θα μου τη πεις κιόλας επειδή σπούδασα άφραγκος στην Ιταλία που δούλευα μετακομίσεις σπιτιών για να τη βγάλω.Ομολόγησε τον σατανισμό σου ρε! Φοβάσαι; Ποιός είσαι εσύ ρε μαλακοκάβλι που θα με κρίνεις; Θα βρίσεις τον Χριστό μου για να με κάνεις βουδιστή ρε βούδα; Καραγκιόζη επιστή-μουνα! Τσιφλίκι σου είναι το φόρουμ ρε παραμορφωμένε; Και ποιός σου ανάθεσε το ρόλο του δικτάτορα και του δικαστή ρε βλάχο; Να πας στα σώματα ασφαλείας ρε, σου ταιριάζουν. Να κάνεις τον Χατζηχρήστο μπάτσο!:rotflmao: Μπες στις διαμάχες ρε, να σε βρίσω όπως σου χρειάζεται, γιατί εδώ σέβομαι το θρεντ του συναδέλφου. Αντε τσάμπα μάγκα!
    Όταν απευθύνομαι σε σένα, δέ κάνω δημόσιο διάλογο, σε σένα απευθύνομαι.

Και κάνω σαφές αυτή τη στιγμή ότι γενικά με πυροβολημένους δεν κάνω διάλογο καν.

Δεν αξίζεις τη χριστοπαναγία που σου αρμόζει, και αφού καιρό με αποφεύγεις, καλά κάνεις.

Γιατί στη πραγματικότητα άν είχες αρχίδια, τα μισά από αυτά που έχεις πει προσωπικά για μένα δέν θα τα έλεγες μπροστά μου, παρά μόνο κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιό σου.

Επειδή διόρθωσες το παραπάνω ποστ, πάρτο και στη τωρινή μορφή του.

Ζήριους, επειδή μου ταχεις παραζαλήσει με τις μαλακίες που χρησιμοποιείς για δημόσιο διάλογο, μη νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να βρίζεις. Καιρό σε αποφεύγω γιατί το ποιόν σου είναι εμφανέστατο, αλλά η υπομονή μου εξαντλήθηκε, κι απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου, και δεν σε γουστάρω για συνομιλητή. Να συζητάς με τους ομοίους σου τους απαίδευτους που για να κλάσετε πρέπει να ανοίξετε τη Βικιπαίδεια,και να συμβουλεύεστε τους εγκάθετους ανθέλληνες "επιστημονικούς κύκλους". Αντε ξερόλα χατζηπαπάρα, θα μου τη πεις κιόλας επειδή σπούδασα άφραγκος στην Ιταλία που δούλευα μετακομίσεις σπιτιών για να τη βγάλω.Ομολόγησε τον σατανισμό σου ρε! Φοβάσαι; Ποιός είσαι εσύ ρε μαλακοκάβλι που θα με κρίνεις; Θα βρίσεις τον Χριστό μου για να με κάνεις βουδιστή ρε βούδα; Καραγκιόζη επιστή-μουνα! Τσιφλίκι σου είναι το φόρουμ ρε παραμορφωμένε; Και ποιός σου ανάθεσε το ρόλο του δικτάτορα και του δικαστή ρε βλάχο; Να πας στα σώματα ασφαλείας ρε, σου ταιριάζουν. Να κάνεις τον Χατζηχρήστο μπάτσο!:rotflmao: Μπες στις διαμάχες ρε, να σε βρίσω όπως σου χρειάζεται, γιατί εδώ σέβομαι το θρεντ του συναδέλφου. Αντε τσάμπα μάγκα! Δεν επιτρέπεις απόψεις αλλονών ρε Σαρλώ δικτάτορα! Στόκο να βάλεις στον κώλο σου να μη κλάνει εδώ μέσα!

Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Να συζητάς με τους ομοίους σου τους απαίδευτους που για να κλάσετε πρέπει να ανοίξετε τη Βικιπαίδεια,και να συμβουλεύεστε τους εγκάθετους ανθέλληνες "επιστημονικούς κύκλους"
    Αυτες τις μαλακίες τις λενε οι άσχετοι μαλάκες όταν δεν έχουν επιχειρήματα και τεχνικό υπόβαθρο.

Ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ ..

Οσο για τον zireous, είναι λιγάκι απόλυτος όταν λέει τη γνώμη του, αλλά από την άλλη , τέτοια επίθεση είναι απλά αδικαιολόγητη και κατακριτέα .

Και στο κάτω κάτω σε όποιων αρέσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ..

Κυριάκο, δέ κάθομαι να βάλω όλη την ιστορία με το conkark από τότε που άρχισε, ούτε από το πρόσφατο ποστ μου που ξαναρπάχτηκε και του βγήκε το απωθημένο.

Εγώ άμα παρεξηγηθώ με κάποιον, του τη λέω στα ίσα και τελειώνει το πανηγύρι την ίδια στιγμή, δε κρατάω μανιάτικα ούτε τη "φυλάω" σε κανένα.

Συνεχίζεις να σπαμάρεις αλλού ενώ με φώναξες εδώ conkark...

Αν έχεις βαρέσει νευρική παράκρουση, πρώτα τα χαπάκια σου,και μετά να μπαίνεις εδώ. Δε βλέπεις ότι όλοι οι συνάδελφοι είναι ευπρεπείς; Εσύ ποιός είσαι; Ο πάρτα όλα; Την άποψή σου και τουμπέκιασμα μεγάλε! Οι τραμπουκισμοί σου αλλού. Γκεγκε;

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ωπ... διαμάχη της προκοπής... μισό να πάρω ενα. και μια ...

Συνεχίστε και ελπίζω να δούμε κάτι καλό πλέον!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Εγώ ένα πράγμα θα'θελα να ξέρω.......δουλειές δεν έχετε;
    LIBYKOS

[spam mode]μέσα στα δεκάδες tabs με links και product descriptions για την δουλειά συν τα πολλαπλά emails που έρχονται... ε ... εντάξει.. υπάρχει και κανά tab στον browser για πάρτη μας.

Ούτως ή άλλως ... σκιστούμε ή δουλέψουμε κανονικά στην δουλειά... τα ίδια λεφτά κάθε 1η του μήνα. Οπότε άσε να χαιρόμαστε και λίγο [/spam mode]

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    [spam mode]μέσα στα δεκάδες tabs με links και product descriptions για την δουλειά συν τα πολλαπλά emails που έρχονται... ε ... εντάξει.. υπάρχει και κανά tab στον browser για πάρτη μας.

Ούτως ή άλλως ... σκιστούμε ή δουλέψουμε κανονικά στην δουλειά... τα ίδια λεφτά κάθε 1η του μήνα. Οπότε άσε να χαιρόμαστε και λίγο [/spam mode]

Gandalf

Τυχεράκια, έχεις τον explorer 7;

Δεν ήταν το σχόλιο για σένα μάγε, αλλά για τους φίλους που διαμάχονται, προσπαθώντας να πείσει ο ένας τον άλλον ότι είναι λάθος ο τρόπος που σκέφτονται.

Α, για να μην ξεχαστώ, κάτι τέτοια threads μόνο για spam αξίζουν!
    LIBYKOS

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Θα μας βάλετε και λίνκ με το τόπικ της αρχικής διαμάχης για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα;
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Ι.Ε 7;;;; φτου..φτου..φτου... όξω...666...ουοουουουουουου...

Firefox μόνο... ελαφρύτερο και πολύ καλύτερο για μένα. I.E. με την τζαναμπετιά του και τα Active X να κάνουν πάρτυ... να μου λείπει.

(και το spam mode συνεχίζεται)

Gandalf

Η ιστορία με τον conkark άρχισε πέρυσι, όταν σε κάποια πράγματα διαφώνησα μαζί του και του είπα (χωρίς να τον βρίσω) την άποψή μου.

Κατόπιν άρχισε να κάνει διάφορα αδερφίστικα κολπάκια (λες κι εγώ πέρυσι πρωτοπόσταρα σε φόρα και δεν έχω ξαναδεί τέτοιες συμπεριφορές), πετάγοντας μπηχτές για μένα σε διάφορα άσχετα ποστ -και μερικές φορές υποννοώντας με ή παραφράζοντας το νικ μου (λες και δε διαβάζω όλο το φόρουμ καθε τόσο και ασχολούμαι μόνο με τη πάρτη του).

Γι' αυτό το λόγο πόσταρα και αυτό το θέμα, άμα σας ενδιαφέρουν οι τύποι που δεν έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να τη λένε σε κάποιον (ή κάποιους) μόνιμα στα φόρα.

Όπου προσπάθησα να το συζητήσω μαζί του, τα επιχειρήματά του ήταν απώντα, και κάποια στιγμή τα ειρωνικά του σχόλια με οδήγησαν σε σημείο να του ρίξω κάποια πολύ ελαφρά γαλλικά.

Ψάχτε στα αρχαία ποστ άμα ενδιαφέρεστε για το τι ειπώθηκε εγώ διαχώρισα τη θέση μου σε ότι αφορά προσωπικές διαμάχες και όπου κρίνω ότι η απάντησή μου θα πηδήξει τη συζήτηση, συνεχίζω στις διαμάχες -άν έχω χρόνο, έχω όντως και δουλειές, αλλιώς να παίρνετε νούμερο και να περιμένετε. Το απόσπασμα που τον αφορά είναι:

Ένα άλλο μέλος αφού άρχισε με ήπιες εκφράσεις "χαζοχαρούμενος", "παρτάκιας", κλπ, συνέχισε με περισσότερη θέρμη αναφέρωντας ότι μάλλον είχα ναρκωφοβία (αυτό κατάλαβε...), και αφού πρότεινε επιχειρήματα που του είχα προαναφέρει, έκανε και αναφορές σε άσχετα thread μπας και δε τα δώ (ο zireous τα παίρνει λέει από τη wikipedia), καταλήγοντας ότι φασίζω...
    Απο την άλλη, ο εν λόγω μαλάκας πρότεινε τότε να μην απαντάω στα "θρεντάκια του" (λες και νοίκιασε το χώρο από κανένα), και παρόλα αυτά επειδή εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο με ποικίλα μέρη του φόρουμ και όχι για να πουλάω μούρη μασώντας καραμέλες και γράφωντας κατεβατά του κώλου για τις δήθεν αναρχικές απόψεις μου στις αναζητήσεις τον άφησα ήσυχο -δες τα πρόσφατα ποστ του για μερικά εκκωφαντικά δείγματα γραφής ενός βαθύτατα κουλτουριάρη αναρχικού που η μόνη δουλειά που έκανε ήταν να κουβαλάει κάμποσα έπιπλα ενώ σπούδαζε αρχιτεκτονική (εκεί ζορίστηκες; μιά βδομάδα θα άντεχες τις δουλειές που κατά καιρούς έχω κάνει τα τελευταία 20 χρόνια, άσε που οι γέροι μου υπήρξαν μετανάστες έξω και ξέρω αρκετά για τη ζωή τους, άσχετα άν κάποιους πολιτικούς τους βολεύουν τα ελεεινά μεροκάματα που παίρνουν), ενώ επειδή κάποιοι μαλάκες βάλανε ασύδοτα ένα κάρο πεινασμένους μετανάστες στην Ελλάδα αυτός έβγαλε το συμπέρασμα ότι οι μετανάστες φταίνε -και μετά οι μαύροι, οι γύφτοι, οι Εβραίοι κλπ.

Είναι ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που κατάφερε να με κάνει να τον βρίσω (τότε, γιατί τώρα ούτε καν τον έβρισα) -όσο και περίεργο κι αν είναι το χιούμορ μου (έχω βάλει και προειδοποίηση πάνω από το αβατάρ μου), όσο και απόλυτος να είμαι, σε καμμία περίπτωση δεν έχω προσωπικά (ούτε θέλω) με κάποιον που τυχαίνει να έχει άλλη άποψη από τη δική μου.

Φυσικά, άμα κάποιος παρεξηγηθεί με κάτι που έιπα (δεν είναι πάντα κατανοητό ούτε εύστοχο το χιούμορ μου, και από την άλλη οι απόψεις μου μπορεί να οδηγούν συχνά άλλα μέλη στην ανάγκη να με λογοκρίνουν, όσο και άν αυτό το βλέπω εγώ λάθος), μπορεί κάλλιστα να μου το πεί, ή να το αναφέρει σε κάποιον moderator ώστε πχ να φάω κάνα ban.

Αμα μπαίνετε στο νετ τσαντισμένοι και ψάχνετε να βρείτε κάποιον να αρπαχτείτε όμως, βρείτε άλλον.

Conkark, το παρακάτω αφορά εσένα και μόνο και τη φετινή φάση που αρπάχτηκες σε άλλο τόπικ:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=10

Το γεγονός ότι σπάστηκες όταν σου είπα ότι απλά έχεις υιοθετήσει εύκολες ρατσιστικές απόψεις από κάποιες προσωπικές σου εμπειρίες (σου πήρε τη δουλειά μία Τσετσένα; ε καί; εδώ άλλοι, πάνε σε μια δουλειά και τους απολύουν λίγο πριν αναγκαστούν λόγω συμβάσεων να τους δώσουν αύξηση, άλλοι κάνουν ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς παρόλο που μπορεί να έχουν πτυχία, και υπάρχουν και χειρότερα) σε οδήγησε άλλη μια φορά να βρείς την εύκολη λύση -να ανοίξεις το χαζοκομπιούτερ σου, και να τη πεις σε κάποιον που δεν έχεις ξαναδεί στη θλιβερή ζωούλα σου.

Τί περίμενες να σου απαντήσω όταν πόσταρες τις μαλακίες που πόσταρες; Μήπως να σε πάρω από το χεράκι και να σου πω "Περαστικά, να βγούμε κάνα βράδυ μαζί με καμμιά δεκαριά ομοιδεάτες να σακατέψουμε στο ξύλο κάνα μαύρο, κάνα Τσετσένο, ή καμμιά γριά"; Σου θυμίζω ότι εσύ μας είπες μετά από κατεβατά κατεβατών -και αφού μόνο γενικόλογα για πολιτική μίλαγες στο φόρουμ αυτό-, ότι θα ασχοληθείς με τη πολιτική.

Ρε μπας και ψάχνεις για τίποτα ψήφους ακόμα;

Αν ναι, σιγά ρε με τέτοια μυαλά μη σε ψηφίσω.

(Άσε που πολιτικά καφενεία υπάρχουν στο νετ, δεν τα κοιτάς λιγάκι, μπορεί να σου αρέσουν.)

Και άλλοι έχουν χάσει δουλειές λόγω της πολιτικής κάποιων. Και γω είχα τραβήξει ζόρια άσχημα όταν πρωτοαφήσαν τα σύνορα ανοιχτά και μπήκαν οι Αλβανοί, αλλά δεν κάθησα να τους βρίζω όλη μέρα και όλη νύχτα επειδή θέλανε καλύτερη ζωή από αυτή που είχανε -και αργότερα έτυχε να δουλέψω καί με Αλβανούς, καί Πολωνούς, και ένα κάρο άλλες εθνικότητες και οι περισσότεροι ήταν άνθρωποι νορμάλ που κοιτάγανε να κάνουν τη δουλειά τους και να μην ενοχλούν κανένα.

Και σου ξαναλέω, δέν βάζουμε τους ανθρώπους σε κουτάκια και κατηγορίες, καθένας από μας έχει κάτι μοναδικό και είναι ξεχωριστός -ακόμα και συ.

Πάντως άμα βγάλεις από το κώλο σου το στριμμένο άντερο που σε κάνει μαλάκα, μήν έρθεις να το συζητήσουμε ξανά, όπως και παλιότερα σε γράφω στα ®® μου.

Εσύ είσουνα που πρώτος άρχισες να με βρίζεις, και καλό είναι τώρα να κρυφτείς πίσω από το πληκτρολόγιό σου πάλι, και να πουλάς στις γκομενίτσες των φόρα μούρη ότι είσαι δήθεν ρόκερ ασυμβίβαστος, ενώ αυτά που γράφεις δείχνουν ένα μικροπρεπή ψιλομαλακάκο καλομαθημένο θεούσο που όταν δεν συμφωνεί με κάποιον ψάχνει τρόπους για να φανεί υπεράνω.

Ξαναλέω, είσαι ο μόνος (που γνωρίζω) να έχει κόλλημα με μένα, ή ανάφερέ το στους moderators, ή να έρθω να σε κεράσω μια μπύρα όποτε κατέβω και να δούμε πόσα από αυτά που έχεις πει για μένα είσαι διατεθειμένος να μου πεις κατάφατσα (άμα χέζεσαι πάρε καί κάνα δυο φουσκωτούς τί να σου πω, εγώ δεν είμαι βίαιος άνθρωπος πάντως, μή φοβάσαι).

Επι της ουσίας , δεν πρόκειται να κάνουμε δικαστήριο , και να κρίνουμε τον έναν η τον άλλο για τις γενικές απόψεις του .

Οι γενικότητες του στυλ ....
    Να συζητάς με τους ομοίους σου τους απαίδευτους που για να κλάσετε πρέπει να ανοίξετε τη Βικιπαίδεια
    Ειναι μια φράση , που απλώνει, και είναι σαν να λέει ότι όποιος άλλος εκτιμάει ως συνομιλητή τον zireous , είναι και αυτός μαλάκας ....

Ναι προσωπικά είχα την μύγα και μυγιάστηκα .. Στο φινάλε δεν έχω την όρεξη να σχολιάζω και να κρίνω το τι λέει ο κάθε κολοκυθόσπορος μέσα στο φόρουμ .. υπάρχει και η Λαμπίρη για κάτι τέτοια !!

Ετσι και εγώ συμμετέχω σε θέματα που έχουν γνωστικό τεχνικό ενδιαφέρων , και όχι σε παραφιλολογίες . ( Οπου εύκολα δημιουργούν τέτοια ευτράπελα)

Στο φιναλε ο zireous εχει κερδίσει τον σεβασμό μου , όσο για τον άλλο καπαδόκη , ας κατέβει στο επίπεδο μας , να μας αποδείξει την αξία του .... γεμίσαμε λόρδους και φιλολόγους του γλυκού νερού !!

Επιστρέφω στις κύριες μου ασχολίες , μιας και η ψυχανάλυση δεν είναι το δυνατό μου σημείο.
    Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάποιοι την χρειάζονται επειγόντως !!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ι.Ε 7;;;; φτου..φτου..φτου... όξω...666...ουοουουουουουου...

Firefox μόνο... ελαφρύτερο και πολύ καλύτερο για μένα. I.E. με την τζαναμπετιά του και τα Active X να κάνουν πάρτυ... να μου λείπει.

(και το spam mode συνεχίζεται)

Gandalf
    ρε μαγε τι ελαφρυς ο αλεπουδος???

στη δουλεια εχω εναν σελερον 466 -ξερω τερας ειναι!!- κ μολλις ακουει μοτζιλα μου κανει το δυσκολο...........

α πες κ το τρομπα το ζιρεους να μη σπαμαρει στο θρεντ μας

Dorsoduro 750 & Norton 16H

fantacid, τον 466 μόνο linuxoκατάσταση τον σώζει -μή σου πω και κάνας εξωτικός browser τύπου μόνο κείμενο...

Δες εδώ μπας και με τον portable κάνεις καλύτερα δουλειά.

(σπαμ ον αβέρτα)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. conkark
    από vangelis 64 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 14:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας