Όταν απευθύνομαι σε σένα, δέ κάνω δημόσιο διάλογο, σε σένα απευθύνομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Ζήριους, επειδή μου ταχεις παραζαλήσει με τις μαλακίες που χρησιμοποιείς για δημόσιο διάλογο, μη νομίζεις ότι μόνο εσύ μπορείς να βρίζεις. Καιρό σε αποφεύγω γιατί το ποιόν σου είναι εμφανέστατο, αλλά η υπομονή μου εξαντλήθηκε, κι απλά σε γράφω στ'αρχίδια μου, και δεν σε γουστάρω για συνομιλητή. Να συζητάς με τους ομοίους σου τους απαίδευτους που για να κλάσετε πρέπει να ανοίξετε τη Βικιπαίδεια,και να συμβουλεύεστε τους εγκάθετους ανθέλληνες "επιστημονικούς κύκλους". Αντε ξερόλα χατζηπαπάρα, θα μου τη πεις κιόλας επειδή σπούδασα άφραγκος στην Ιταλία που δούλευα μετακομίσεις σπιτιών για να τη βγάλω.Ομολόγησε τον σατανισμό σου ρε! Φοβάσαι; Ποιός είσαι εσύ ρε μαλακοκάβλι που θα με κρίνεις; Θα βρίσεις τον Χριστό μου για να με κάνεις βουδιστή ρε βούδα; Καραγκιόζη επιστή-μουνα! Τσιφλίκι σου είναι το φόρουμ ρε παραμορφωμένε; Και ποιός σου ανάθεσε το ρόλο του δικτάτορα και του δικαστή ρε βλάχο; Να πας στα σώματα ασφαλείας ρε, σου ταιριάζουν. Να κάνεις τον Χατζηχρήστο μπάτσο!:rotflmao: Μπες στις διαμάχες ρε, να σε βρίσω όπως σου χρειάζεται, γιατί εδώ σέβομαι το θρεντ του συναδέλφου. Αντε τσάμπα μάγκα!
Και κάνω σαφές αυτή τη στιγμή ότι γενικά με πυροβολημένους δεν κάνω διάλογο καν.
Δεν αξίζεις τη χριστοπαναγία που σου αρμόζει, και αφού καιρό με αποφεύγεις, καλά κάνεις.
Γιατί στη πραγματικότητα άν είχες αρχίδια, τα μισά από αυτά που έχεις πει προσωπικά για μένα δέν θα τα έλεγες μπροστά μου, παρά μόνο κρύβεσαι πίσω από το πληκτρολόγιό σου.
![]()