(αν δεν.. πιθανόν να την έπαιρνα..)Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Α!!! την πουλάω κι όλας.
![]()
Μπορείς να βάλεις μια φωτό όλοκληρο το μηχανάκι απο πλάγια να δω πως φαίνεται..;;
Από db νομίζω Akrapovic δίνει για την όπεν λιγότερα db από τη μαμά,89 νομίζω..Ή κάνω λάθος..;;
Προσωπική άποψη, Remus τιτάνιο με 1000 !
Αν και τώρα που τη βλέπω και Carbon είναι κούκλα, μένει μόνο να δούμε πως ταιριάζει στο μπλε Fazer !
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
(αν δεν.. πιθανόν να την έπαιρνα..)
Μπορείς να βάλεις μια φωτό όλοκληρο το μηχανάκι απο πλάγια να δω πως φαίνεται..;;
Από db νομίζω Akrapovic δίνει για την όπεν λιγότερα db από τη μαμά,89 νομίζω..Ή κάνω λάθος..;;
δυστυχώς δεν έχω τέτοια φωτό, και τώρα "της φοράω" μιά άλλη carbon, αλλά μην με ρωτήσεις μάρκα. Κάτι Q&Q γράφει κάτω απο την μπούκα.
Για θόρυβο, και ντεσιμπέλια, δεν ξέρω να σου απαντήσω.
Καλά ξεμπερδέματα....με την στραβή που σου έκατσε.![]()
Με αυτήν έχεις φωτό απ'το μηχανάκι..;;Θέλω να δω πως φαίνεται η κάρμπον πάνω του..Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
δυστυχώς δεν έχω τέτοια φωτό, και τώρα "της φοράω" μιά άλλη carbon, αλλά μην με ρωτήσεις μάρκα. Κάτι Q&Q γράφει κάτω απο την μπούκα.
Άσε ρε μλκ,κάθε ώρα αλλάζω και γνώμη..Χτες το βράδυ έλεγα για καρμπονοακράπα,σήμερα το πρωί δεν ξέρω..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Προσωπική άποψη, Remus τιτάνιο με 1000 !
Αν και τώρα που τη βλέπω και Carbon είναι κούκλα, μένει μόνο να δούμε πως ταιριάζει στο μπλε Fazer !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Με αυτήν έχεις φωτό απ'το μηχανάκι..;;Θέλω να δω πως φαίνεται η κάρμπον πάνω του..
ΤΙ μέγιστη γκαντεμιά!!!
όλες οι φωτό είναι απο αριστερά!![]()
![]()
![]()
θα κοιτάξω να σε "φτιάξω" αύριο, αρκει να θυμηθώ να τραβήξω μία! (φωτό)
![]()
![]()
![]()
Καλά ρε,η 'καλή' της είναι η δεξιά,εσύ από αριστερά τη φωτογραφίζεις..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΤΙ μέγιστη γκαντεμιά!!!
όλες οι φωτό είναι απο αριστερά!![]()
![]()
![]()
θα κοιτάξω να σε "φτιάξω" αύριο, αρκει να θυμηθώ να τραβήξω μία! (φωτό)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ,αν το θυμηθείς κάνε μια καλή..Πρέπει να αποφασίσω και να παραγγείλω και όλο από μέρα σε μέρα το πάω..
Thanks..![]()
![]()
![]()
(το φόρουμ του fazerclub έχει 'πέσει'..;; )
Εγώ Λάμπρο μου στο είπα και σου δείχνω για άλλη μια φορά τι μου αρέσει στη μια και τι μου αρέσει στην άλλη.
Με πράσινο τα όμορφα
Με κόκκινο τα αίσχη :rotflmao:
Με βέλος δείχνω το υλικό του τελικού.
Βάζω ξανά τη φωτό, ίσως κατατοπίσουν περισσότερους για να σου πουν την άποψή τους μπας και καταλήξεις επιτέλους πριν μετανιώσει ο λεγάμενος![]()
![]()
![]()
Μη μου βάζεις κι άλλο 'μπελά' ρε..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν'κακή !![]()
![]()
:rotflmao:
Δεν είμαι σίγουρος αν η Ακράπα βγάζει με πρασφαιρούμενο σιγαστήρα για το δικό μου..Δεν έχει λεπτομέρειες στο site τους..SP που έχει προσθ. σιγαστήρα δεν βγάζει για το fazer..
Οπότε αν δεν βγαίνει καθόλου Ακράπα με πρσθ. σιγαστήρα μάλλον η Ρέμους είναι μονόδρομος..
Κανονικά δεν έπρεπε να στο πω αυτό για να πας στη Remus με κλειστά τα μάτιαΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Δεν είμαι σίγουρος αν η Ακράπα βγάζει με πρασφαιρούμενο σιγαστήρα για το δικό μου..Δεν έχει λεπτομέρειες στο site τους..SP που έχει προσθ. σιγαστήρα δεν βγάζει για το fazer..
Οπότε αν δεν βγαίνει καθόλου Ακράπα με πρσθ. σιγαστήρα μάλλον η Ρέμους είναι μονόδρομος..αλλά αφού στο χωριό μου λένε "όποιος αγαπά παιδεύει" θα σε παιδέψω λίγο ακόμα.
![]()
Η Ακράπα η SP για το CBF ΈΧΕΙ προσθαφαιρούμενο σιγαστήρα !![]()
![]()
Είχα ρωτήσει τον φίλο emillio όταν την πουλούσε και μου το επιβεβαίωσε καί αυτός αλλά καί ο Ζzz750 που την είχε στο Ζ του.
Άρα θα έχει και για το Φαζέρ σου![]()
Αλλά θα πάρεις τη Remus !![]()
![]()
Ρε μλκ δεν βλέπεις..;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Κανονικά δεν έπρεπε να στο πω αυτό για να πας στη Remus με κλειστά τα μάτιααλλά αφού στο χωριό μου λένε "όποιος αγαπά παιδεύει" θα σε παιδέψω λίγο ακόμα.
![]()
Η Ακράπα η SP για το CBF ΈΧΕΙ προσθαφαιρούμενο σιγαστήρα !![]()
![]()
Είχα ρωτήσει τον φίλο emillio όταν την πουλούσε και μου το επιβεβαίωσε καί αυτός αλλά καί ο Ζzz750 που την είχε στο Ζ του.
Άρα θα έχει και για το Φαζέρ σου![]()
Αλλά θα πάρεις τη Remus !![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ βγαίνει SP για το Fazer!
Αυτή που βγάζει η Ακράπα για το fazer είδα σε κάποια site ότι έχει προσθ. σιγαστήρα..![]()