Θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που βοηθησαν να πραγματοποιηθει αυτη η εκδρομη:
1.Στοn αντρεα (daemon) ο οποιος ειχε το αργοτερο γκρουπ και τους πηγε μια χαρα και ειδαν και κατι παραπανω απο εμας![]()
2.Στον Γιωργο(gixxerpap) που παροτι ειχε δουλεια μετα τραβηξε στην ανηφορα που λενε σουζα!!
3.Στον χρηστο (crs-k) η σταθερη αξια του moto.gr (ο μαγγελανος μας) οπου εβγαλε χαρτες διαδρομες και φυσικα οδηγησε το γκρουπ του αψογα
4.Στον αδαμαντιο (adam-tsouk) παροτι δεν ειχε κανει την διαδρομη τα καταφερε μια χαρα και πηγε τα θηρια χωρις να δαγκωσουν κανεναν
5.Το νικο (sniper) ευστοχος οπως παντα και παντα στις επαλξεις αγρυπνος φρουρος![]()
6.Στον γιωργο (trooper) παροτι ειχε ενα αρκετα μεγαλο γκρουπ αρχικα τους εφερε επαξια αν και τον καφε τον ηπιε απο την μυτη
7.Τον δημητρη (dimchios) παροτι ξενυχτης ο μαυρος ο σκυλος ο ρατανπλαν εκει στη πιεση του γκρουπ
8.Και τελος στο τασουλη (nostra) ο οποιος περα απο την καλη διαμεταγωγη του γκρουπ ετρεχε και αυτος ολην την εβδομαδα μαζι με τον χρηστο και εμενα να ελεγχει τις συμμετοχες να τσεκαρει ποιος θα ερθει και ποιος οχι κλπ
επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια απο την πατρα που μας τιμησαν με την παρουσια τους!!
Τελος μπραβο και στις σκουπες miele bosch delonghi hoover
ταχυδρομος
αφρο
catmaster
αλεχ84
cpt.haddock,
javaneze
pokermon....
συγχωρηστε με αλλα δεν θυμαμαι τους αλλους
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο εμενα και ενα μπραβο επισης!
Τελος ευγε σε ολους μας που τηρησαμε ολοι μας τους κανονες και ολα βαινουν καλως
Υ.Γ:
Θα ηθελα να ευχαριστησω την προκα (ναααα με το συμπαθειο) που με επισκεφτηκε στην λιμνη δοξης καθως επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον alex84 και τον...(καταραμενο αλτσχαιμερ δεν θυμαμαι το nickname!!) οπου καταφεραμε και βαλαμε κορδονι και ολα καλα ολα ανθηρα (δυο προκες σε δυο εβδομαδες...μηπως να παω για οικοδομος!!)
Επισης συγκινητικο για εμενα ηταν να εχω τα Hornetakia στο γκρουπ μου ως φορον τιμης στον χορνεταμπουρα μου και ενα ευγε σε ολα τα παιδια του γκρουπ 4 με την ακρως επαγγελματικη οδηγησης τους,ευγε παιδες!!
Αιντε παιδια και του χρονου και καλη επιστροφη σε οσους γυρνανε ακομα!!
Παω να πιω καμια βοτκιτσα στο σαλονι τωρα για να περασει η υπερενταση![]()
Σταθης
moto.gr administration moderation team