ΤΟΠΟΣ>Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εξω απο carrefour στο ΙΛΙΟΝ
ΧΡΟΝΟΣ>ΚΥΡΙΑΚΗ πρωι
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ>Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ Β ΑΝΔΡΙΚΟ?ΡΟΛΟ,Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο Μ....ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ(Α ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ.....
ξεκιναω χθες πρωι απο το σπιτι,και κατευθυνομαι προς τελεφερικ παρνηθας για βολτα...εξω απο το carrefour ,υπαρχει ενα φαναρι,το οποιο με πιανει κοκκινο και σταματαω ,εγω,διπλα μου ενα αμαξι και πιο δεξια ενα ζευγαρι με παπι.το περιμενουμε να αναψει πρασινο πανω απο μισο λεπτο ,και ενω χαζευα με ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ενας(ενα ford sierra νομιζω ηταν) με πανω απο 70χλμ.κοιταζομαστε με τον παπακια και σχολιαζουμε.αναβει πρασινο φευγουμε και στον επομενο φαναρι ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ τον τυπο με το sierra.ωπα λεω εδω ειμαστε...
εγω>καλημερα,ωραια τα περνας τα κοκκινα
αυτος>και εσενα τι σε νοιαζει?
εγω>αν περνουσε κανενας θα τον σκοτωνες,και εισαι και μεγαλος ανθρωπος ντροπη
αυτος>κανε μου τη χαρη που μου κανεις και παρατηρησεις
εγω(αρχιζω και φορτωνω σιγα σιγα)
εγω>ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΕ ΚΙΝΔΥΝΕ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ.ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
αυτος.ΑΣΕ ΜΕ ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ?
ΕΓΩ>Τον στολισα με λιγα κοσμητικα επιθετα και εφυγα.....αυτος εμεινε να ωρυεται μεσα στο κ@λαμαξο του...
θα μου πειτε,τωρα τι ανακατευεσαι?Ε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ,αλλα μου την εσπασε το θρασος του τυπου,που πηγε να βγει και απο πανω.προσεχετε παιδια καλοκαιριαζει,και το χανουν μερικοι...