LE-A-THE-R..... THELEAR..... ΔΕΛΕΑΡ....
που είναι? εδώ... http://www.delearcafe.gr/
μετά τις 19:00' -19:30' ... και όσο πάει...
Ημερήσια Διάταξη
1. Εντυπώσεις, σχόλια, ανέκδοτα από την ετήσια εκδρομή...
2. όποιος έχει CD με τις φωτό στην εκδρομή να το φέρει μπας και αναλάβει κάποιος να φτιάξει άρθρο στο site
3. περιμένουμε φίλους και γνωστούς/αγνώστους συμφορουμίτες... κερνάμε και γλυκάκι...![]()
4. φέρτε και καμιά φωτογραφική, έχουμε καιρό να δείξουμε φωτογραφίες από μάζωξη στο Δέλεαρ
5. Ισως έχουμε και παλιννοστούντες...
(άμα βρω αμάξι να πάω να τον φέρω τον bartλάκα,
δε πάμε να φέρουμε και τον "ποδογέφυρα Καλατράβα?"
εθελοντές με πρωτοβουλία και τετράτροχο είναι απαραίτητοι... )
6. Γιορτάζω ότι για δυο μέρες σήμερα και αύριο θα είμαι συνομήλικος με το κορίτσι... στις 16/5 έχει γενέθλια η +odigos μου και ξαναγίνεται τεκνατζού (με περνάει ένα χρόνο...![]()
)
7. Αναπαράσταση του παρολίγον στραγγαλισμού του trooper από εμένα στα διόδια μετά την Κόρινθο...![]()
8. "Αντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... ακόμα αυτός ο καφές?" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
9. Μαθήματα high siding... εισηγητές sliper και srx6
10. Μαθήματα πάρκινσον για μοτοσυκλετιστές. εισηγητής Gcrook με LC4
11. The Lost, season 69, episode 1. Director's Cut: Daemon![]()
12. "Ξυλόβιδες και κορδόνια" , DIY κιτ από τον αρχιadministratora hornet...
13. "Πόσο Ηπιες μωρή χαμούρα?" συνέντευξη μιας σαύρας από τη λίμνη Δόξας
14. Γυναίκες και μοτό... Θεατρικό εργαστήρι : "Οι Στυμφαλίδες Ορνιθες"...![]()
![]()
15. I take the mountains και πως ο αρχι-κάγγουρας πηγαίνει με 50 στα βουνά...
16. Διαγραμμίσεις επαρχιακών οδών με καουτσούκ ποιότητας. Διδάκτωρ Gixxer ΟΠΑΠης...
17. Ο Pokermon και η αναζήτηση της χαμένης τυρόπιτας. Απαγγέλλει/Τραγουδάει η πολυφωνική χορωδία του αναμμένου ventilateur...
18. Τεχνικές της ακολουθίας του εσπερινού και καθάρισμα της σκόνης των εθνικών οδών με σκουπάκι κουζίνας. Εις το Afro, εις τον Afro της θάλασσας... Γιε μου πού πας?
19. "Κάνουν οι τροχαίοι πεζοδρόμιο στο Κιάτο?" ερευνα/καταγγελία του Πολιτιστικού συλλόγου για την αύξηση του Τουρισμού στα παράλια του Κορινθιακού.
20. 140 μοτέρ, 180 άνθρωποι και η μάχη του ψημένου γουρουνιού. Επικά πράγματα....
21. Black jack![]()
![]()
![]()
![]()