Μιας και σε λίγο θα αποχτήσω ολοκαίνουργια street αναρωτιόμουν αν τα μανιτάρια τελικά βοήθανε να γλυτώσεις κανα φέρινγκ και καμιά εξάτμιση ή το μόνο που κάνουν είναι να στραβώνουν το πλαίσιο;
Μιας και σε λίγο θα αποχτήσω ολοκαίνουργια street αναρωτιόμουν αν τα μανιτάρια τελικά βοήθανε να γλυτώσεις κανα φέρινγκ και καμιά εξάτμιση ή το μόνο που κάνουν είναι να στραβώνουν το πλαίσιο;
Λοιπόν φίλε μου, θα σου πω μια ιστορία..
Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα, είχα πάει με την κοπέλα μου για καφέ.. φεύγοντας που λες, περνάμε από το πάρκιν που κάνω συχνά πυκνά προπόνηση, και μου λέει να της μάθω κανα δυο πράγματα..εντάξει λέω
, όμως που να ήξερα..
Να μη στα πολυλογώ, η κοπέλα με το ένα πόδι κάτω, το άλλο στο μαρσπιέ, το γκάζι τέρμα και η μηχανή να κάνει κύκλους γύρο της
Αποτέλεσμα ένα ελαφρά γδαρμένο και λυγισμένο μανιτάρι...
ανατριχιάζω μόνο και στην ιδέα.. τι θα πάθαινε ο κινητήρας αν δεν τα είχα βάλει???
Πιστεύω λοιπόν ότι σε μικροχτυπήματα θα σώσουν πολλά, για χειρότερες στούκες, φόρα κράνος. θα σώσει περισσότερα!!
Δεδομενου οτι οι καινουριες street εχουν την εξατμιση στην ουρα η χωμενη καλα στην καρινα δεν εχεις προβλημα.Οσο για τα πλαστικα και το πλαισιο σιγουρα.Ακομα και σε χοντρη πτωση(χεστα τα πλαστικα)θα σου προστατεψει και τα ποδια και το πλαισιο.Το λεω επειδη την εχω πατησει.Αντε και καλα χιλιομετρα.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Δεδομενου οτι οι καινουριες street εχουν την εξατμιση στην ουρα η χωμενη καλα στην καρινα δεν εχεις προβλημα.Οσο για τα πλαστικα και το πλαισιο σιγουρα.Ακομα και σε χοντρη πτωση(χεστα τα πλαστικα)θα σου προστατεψει και τα ποδια και το πλαισιο.Το λεω επειδη την εχω πατησει.Αντε και καλα χιλιομετρα.![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Λαθος:a31: :a31: :a31: street ειπες. Διαβασε τα παραπανω του LAMOUN.
Είμαι ανάμεσα σε Z750s και fazer S2 και το παλεύω ακόμα. Περιμένω τηλέφωνο για test ride στο fazer για να δω τι παίζει με αυτή την περιβόητη τρύπα τελοσπάντων και αν δεν με ενθουσιάσει η απόδοση του κινητήρα βουρ στο Z.Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αλήθεια, τί παίρνεις;
![]()
H fazer την έχει χωμένη καλά την εξάτμιση καλά το πες, όχι όμως και η ΖΑρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Λαθος street ειπες. Διαβασε τα παραπανω του LAMOUN.
Thx για τις απαντήσεις παίδες, για μικρές πτώσεις λογικά θα κάνουν δουλειά απλά ανησυχώ για τις μεγάλες πτώσεις μην κάνουν μεγαλύτερη ακόμα ζημιά στο μηχανάκι απ'ότι χωρίς μανιτάρια![]()
Σωστο αυτο,εγω εχω ακουσει διαφορα αλλα ποτε δεν εχω δει απο κοντα σε καποιο συνεργιο αυτη την περιπτωση.Καλο θα ειναι να τα βαλεις στην αρχη (για τις πτωσεις βλακειας) και αν μαθεις κατι αρνητικο βγαλτα,μονο να το πεις και σε μας για να ξερουμε.![]()
![]()
εγώ νόμιζα οτι θα έλεγες "ήταν ένα πρωινό που είχα παει με την κοπέλα μου για μανιτάρια....."Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Λοιπόν φίλε μου, θα σου πω μια ιστορία..
Ήταν ένα πρωινό σαν όλα τα άλλα, είχα πάει με την κοπέλα μου για ......
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Τα μανιτάρια σώζουν αρκετά,αλλά δε σημαίνει οτι η μηχανή θα βγεί εντελώς άθικτη σε όλες τις περιπτώσεις..Θα σου σώσουν τον κινητήρα και πιθανότατα το φέρινγκ αλλά πιθανόν να μην τη γλυτώσει κανά τιμόνι,πλαστικό ουράς ή να γρατσουνιστεί η εξάτμιση (για όσες την έχουν στο πλάι)..
Κοίτα και εδώ (highsiding σε πίστα βέβαια)..
Αααααα... τι μου θύμισες τώρα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Island
εγώ νόμιζα οτι θα έλεγες "ήταν ένα πρωινό που είχα πάει με την κοπέλα μου για μανιτάρια....."![]()
![]()
Kai episis ta manitaria den kanoun mono kalo,se polles periptwseis mporei na sou kanoun poli xeirotera ta pragmata,anti na voithisoun (vlepe plaisio).Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Τα μανιτάρια σώζουν αρκετά,αλλά δε σημαίνει οτι η μηχανή θα βγεί εντελώς άθικτη σε όλες τις περιπτώσεις..Θα σου σώσουν τον κινητήρα και πιθανότατα το φέρινγκ αλλά πιθανόν να μην τη γλυτώσει κανά τιμόνι,πλαστικό ουράς ή να γρατσουνιστεί η εξάτμιση (για όσες την έχουν στο πλάι)..
Κοίτα και εδώ (highsiding σε πίστα βέβαια)..![]()
Λάμπρο δεν το είχα διαβάσει αυτό το thread. Ομολογώ πως εντυπωσιάστικα![]()