Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Χαμογελώ όταν βρέχει!

Μου αρέσει πάρα πολύ να οδηγώ τη μοτοσικλέτα μου όταν βρέχει!
    Ακούγεται σα διαστροφή υποθέτω, αλλά η ιδέα της βόλτας στη βροχή πραγματικά με εξιτάρει. Κάτι τέτοιο με το αυτοκίνητο θα μου προκαλούσε εκνευρισμό και πονοκέφαλο αλλά με τη μηχανή όχι..
    Με τη μηχανή το πράγμα είναι τελείως διαφορετικό! Απόλυτη ελευθερία! Εγώ, αυτή και η φύση σε μια περιπέτεια για λίγους! Μια περιπέτεια γεμάτη σκέρτσα!
    Συνήθως τα βράδια στις εθνικές όταν βρέχει σπάνια θα δεις μοτοσικλέτες, μόνο κάμποσα μάτια γουρλωμένα, τρομαγμένα και κολλημένα μέσα από παμπρίζ να τα ζαλίζουν φτηνοί μονότονοι υαλοκαθαριστήρες.. και απέναντι τους, πίσω ή και δίπλα τους εγώ!..στη κόντρα!!
    Άλλοτε πάλι εντελώς μόνος σε σκοτεινούς και έρημους δρόμους να απολαμβάνω κάθε σταγόνα
    που χορεύει μπροστά στα φώτα μου.. στον ρυθμό που προστάζει ο ανακατεμένος ήχος των εξατμίσεών μου μαζί με το θόρυβο των ελαστικών που πατάν τα βρώμικα νερά.. για χλμ. ολόκληρα.. όπως χθες αργά το βράδυ..
    Απλά απόλαυση!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Λιγακι σε καταλαβαινω ,γυρισα απο καρπενησι το φθινοπωρο με ομιχλη πιχτη σα γαλα και οσο κατεβαινα στα πεδινα βροχη.
    Καθολου δε προβληματιστικα παρολο που οι εξοπλισμοι μου δεν ειναι προσεγμενοι και γρηγορα βραχηκα.
    Ισα ισα απολαυσα τοσο την ομιχλη που εγραφε στα φωτα των χωριων και τα κλαδια των δεντρων κι εκανε το τοπιο σα στοιχιωμενο, οσο και τη βροχη που εκανε τα παντα να λαμπουν. Σε ολο το δρομο πετυχα μοναχα ενα Gs
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Χθες το απογευματακι προς το βραδυ καναμε βολτες με ενα φιλαρακι μας πιανει μια ξαφνικη μπορα που κρατησε για 15 λεπτα......ο φιλος καταπαγωσε,ειμασταν με τα κοντομανικα,και εγω εξτασιαζομουν περασα και μια γουβα με νερα και απο την φορα που ειχα τα νερα ηρθαν ολα πανω μου μο@@@νι εγινα αλλα πραγματικα νιωθεις ζωντανος,το απολαμβανω.

Βιτσια ειναι αυτα τι να πω.............αλλα εφοσον το απολαμβανω θα το συνεχισω.

Κι'ειμαστε ακομα ζωντανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    μολις πριν 2 ωρες αρχισε να βρεχει εδω

τα κλειδια το μπουφαν κρανος και βουρ εξω για βολτα στην βροχη.

τωρα γυρισα και ειμαι

δεν ξερω αλλα τρελενομαι να περνω τη μηχανη στην βροχη και ας ειναι δυο φορες ποιο επικυνδηνο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μπαμπισ.jpg 
Προβολές:	481 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	89317

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    μολις πριν 2 ωρες αρχισε να βρεχει εδω

τα κλειδια το μπουφαν κρανος και βουρ εξω για βολτα στην βροχη.

τωρα γυρισα και ειμαι

δεν ξερω αλλα τρελενομαι να περνω τη μηχανη στην βροχη και ας ειναι δυο φορες ποιο επικυνδηνο

Aπο ταινια τρομου ειναι η εν λογω φωτο?

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    οχι..απλα καθε φορα που τον παταω ετσι τα βλεπε μετα ολα..μαυρα κ αραχνα..σκοτεινα κ εφιαλτικα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Καλοκαιρινές μπόρες... :ZZZ:

Το χειμώνα που ανεβαίνωντας τις πλαγιές μπαίνω στο σύννεφο και βγαίνω από την άλλη έχει φάση, τώρα τα αδιάβροχα με ζεσταίνουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Κι εγω εκανα σημερα το ''μπανακι'' μου..Απο Κυψελη στο Χολαργο, στη μεση της Αλεξανδρας ειχα γινει μουσκεμα...και χαιρομουνα μονη μου...
    Ζητημα να ειδα αλλες 3,4 μηχανες...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO

Re: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Ακούγεται σα διαστροφή υποθέτω, αλλά η ιδέα της βόλτας στη βροχή πραγματικά με εξιτάρει. Κάτι τέτοιο με το αυτοκίνητο θα μου προκαλούσε εκνευρισμό και πονοκέφαλο αλλά με τη μηχανή όχι..
    Με τη μηχανή το πράγμα είναι τελείως διαφορετικό! Απόλυτη ελευθερία! Εγώ, αυτή και η φύση σε μια περιπέτεια για λίγους! Μια περιπέτεια γεμάτη σκέρτσα!
    Συνήθως τα βράδια στις εθνικές όταν βρέχει σπάνια θα δεις μοτοσικλέτες, μόνο κάμποσα μάτια γουρλωμένα, τρομαγμένα και κολλημένα μέσα από παμπρίζ να τα ζαλίζουν φτηνοί μονότονοι υαλοκαθαριστήρες.. και απέναντι τους, πίσω ή και δίπλα τους εγώ!..στη κόντρα!!
    Άλλοτε πάλι εντελώς μόνος σε σκοτεινούς και έρημους δρόμους να απολαμβάνω κάθε σταγόνα
    που χορεύει μπροστά στα φώτα μου.. στον ρυθμό που προστάζει ο ανακατεμένος ήχος των εξατμίσεών μου μαζί με το θόρυβο των ελαστικών που πατάν τα βρώμικα νερά.. για χλμ. ολόκληρα.. όπως χθες αργά το βράδυ..
    Απλά απόλαυση!!

"μαζοχοφερνεις" λιγο ετσι
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

οταν εισαι συμφιλιωμενος μεσα σου με τη βροχη, και εχεις και ενα αδιαβροχο, τοτε η βολτα σε τετοιες συνθηκες ειναι ξεχωριστη και ομορφη εμπειρια.
    Ποσες φορες δεν εφευγα απο Χανια, μολις τελειωνα εργαστηρια και μαθηματα στο Πολυτεχνειο
    και να πηγαινω Ηρακλειο, 150 χλμ ολα υπο βροχη, γιατι ετσι, γιατι στην αλλη ακρη με περιμενε η καψουρα μου, γιατι μια βροχη δεν θα με σταματησει...
    και τις θυμαμαι αυτες τις διαδρομες με καθε λεπτομερεια, χαραγμενες στο μυαλο μου, σε αντιθεση με αλλες φορες που με στεγνες συνθηκες ο δρομος δεν ειχε το ιδιο αρωμα

Απλά απόλαυση!!

το ειχα καταλαβει οτι εισαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!!

το εξαρακι μου παντως με τα τακουνια του ΦΡΙΚΑΡΕΙ στη νρεμενη ασφαλτο κ γω μαζι του ....κυριως στις στροφες!!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Απλά απόλαυση!!
    Συμφωνω(κι επαυξανω)
    Ειναι απολαυστικο το ταξιδι με βροχη(αρκει να εισαι καλα ντυμενος ε!)
    Η βροχη θελει δυο πραγματα:Χαλαρους ρυθμους και καλα φωτα!
    Αν εχεις αυτα ολα ειναι μια χαρα,κι αφηστε τους μοτοσυκλετιστες του γλυκου νερου να κλεινουν την μοτο στο γκαραζ οταν βρεχει
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Re: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    το ειχα καταλαβει οτι εισαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!!

το εξαρακι μου παντως με τα τακουνια του ΦΡΙΚΑΡΕΙ στη νρεμενη ασφαλτο κ γω μαζι του ....κυριως στις στροφες!!!!
    Εγω παντως(με τους χαλλλλλαρους ρυθμους που πηγαινω) δεν ειδα τιποτα φοβερα γλυστρηματα απο τα Τ63 μου στη βροχη,
    Πολυ γλυστρανε τα καθαροαιμα χωματινα.Τετοια εχεις ρε φαινομενο?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: Re: Re: Χαμογελώ όταν βρέχει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Εγω παντως(με τους χαλλλλλαρους ρυθμους που πηγαινω) δεν ειδα τιποτα φοβερα γλυστρηματα απο τα Τ63 μου στη βροχη,
    Πολυ γλυστρανε τα καθαροαιμα χωματινα.Τετοια εχεις ρε φαινομενο?

ναι ρε!

το δικο μου δεν ειναι αλλο αενα εξαρ!

ειναι φαινομενο!!!

ασε που τα ποδια μου μεχρι το γονατο γινονται μπανιερα!!!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος Το avatar του/της natit
    προχτες το μεσημερι λιγο πριν φυγω απο την δουλεια αρχιζει και ριχνει καρεκλες...με περνει ο αδερφος μου τηλ. να ερθει να με παρει με το αυτοκινητο....
    Απαντηση....να κατσεις εκει που εισαι...
    θα ερθω με την μηχανη...

ΔΕν υπηρχε περιπτωση να αφησω την μηχανη μονη της ..την εβλεπα να βρεχετε και μου ερχοταν καπως...
    και στην τελικη γουσταρα να οδηγησω μεσα στην βροχη..........
    απο την μεση και πανω στεγνη λογο μποθφαν και κρανους...
    απο την μεση και κατω εγινα παπι...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή στην ΕΟ Αθηνών Λαμίας οταν βρέχει!!!
    από sapila racing στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2010, 17:05
  2. ΧΑΜΟΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ !!!
    από Turistas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2005, 10:19
  3. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  4. Οταν Κατι Δεν Παει Καλα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84