και λεω εγω...
γιατι να μην περασουμε το ολο συστημα απο το 2005 R6 με το USD????
![]()
καλη η ιδεα (ειδικα οι ρυθμισεις ειναι προκληση!).
ποσα πηγε το μαλλι?κ σε ποιο συνεργειο.Μην το παρετε ως διαφημηση αλλα φιλε theod ο τυπος που μου συνεστησες μου φανηκε πολυ καλος,λεω να παω εκει για το service των 20000χλμ
Η μετατροπή είναι από το εξωτερικό και μόλις ολοκληρώθηκε. Γιαυτό και ακόμα δεν είχε μπεί το φτερό κατά την φωτογράφηση.
Το USD πηρούνι προφανώς δεν μπαίνει στο Φείζερ χωρίς εκτεταμένη και κοστοβόρα μετατροπή σε τιμονόπλακες, λαιμούς κλπ. Νομίζω όμως ότι το μπροστινό του προηγούμενου Ρ6 είναι ότι πρέπει για το μηχανάκι και δεν αποκλείεται να βρεθεί σχετικά φθηνά στα μεταχειρισμένα.
Θα στείλω και φωτό με σημεία στα οποία χρειάστηκε να φτιαχτούν 4 μικροί αποστάτες για να δέσει ο τροχός και οι δαγκάνες στον μπροστινό άξονα.
Εκτός από το καλύτερο πηρούνι το οποίο είναι ΠΛΗΡΩΣ ρυθμιζόμενο, μεγάλο πλεονέκτημα της μετατροπής είναι και οι τετραπίστονες δαγκάνες. Όσοι κάτοχοι του προηγούμενου Φέιζερ διαβάζουν θα καταλάβουν τι εννοώ. Αν όχι ρωτήστε τους κατόχους του 1000 (Thano πες τους...) ή ακόμα και τους κατόχους TDM που φοράνε τις ίδιες...