Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: HID Xenon στα SV

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades

HID Xenon στα SV

Εχει βαλει καποιος xenon στο SV του; Απ'οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης υπαρχει διαφοροποιηση στα φωτα μεταξυ 650 και 1000, ισχυει αυτο;

Επισης αν εχω καταλαβει καλα, στο 1000 χρειαζονται δυο λαμπες Η4 (αυτες που εχουν και τις 2 σκαλες σε εναν λαμπτηρα), δηλαδη πρεπει να ειναι απο τις πιο ακριβες λυσεις!??? Υποθετω δε λεει να αλλαξω μονο τη μια λαμπα,ε; (τι ειπα ο τσιπης!)

Γενικα δεν εχω παραπονο απο τα φωτα, ιδανικα θα αλλαζα μονο τη μεσαια σκαλα ωστε να εχω καλο φωτισμο σε επαρχιακους δρομους χωρις χρηση της μεγαλης που στραβωνει τους απεναντι....

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Στο 03+ έχουν ακριβώς τα ίδια φώτα και το 650 και το 1000.

kala re lampro?
    tosa rwtaei to paidi kai esy mono auto exeis na peis?
    8a me tsatiseis kamia wra kai 8a spiniarw sthn karafla sou!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αντε βρε Παλιομπαγλαμά , στην δικιά σου την καράφλα θα σπινιάρω...
    Εγω έχω μαλούρα και δεν μπορεί να σπινιάρει το μπρίκι σου!
    Να του δώσουμε και το λινκ που σε κάναμε άνθρωπο και σενα στις λάμπες...
    έτσι για να μην παραπονιέσαι...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=24335

(Αλκη μην παρεξηγείς το ύφος μου αλλά ο Σαλονικιός γουστέρνει να του τα χώνουμε...

:rotflmao: )

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas

(Αλκη μην παρεξηγείς το ύφος μου αλλά ο Σαλονικιός γουστέρνει να του τα χώνουμε...

:rotflmao: )
    λειτουργεια σπαμ ενεργοποιημενη.....

τι ακριβως αρεσει στον σαλονικο να του χωνουνε?......και γιατι παρακαλω να του τα χωσουμε εμεις?...... :a24:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

τι ακριβως αρεσει στον σαλονικο να του χωνουνε?......και γιατι παρακαλω να του τα χωσουμε εμεις?......
    mpa?
    esy ti petagesai morh loumpina????

ston filo mas ton alkh milousame esy ti 8eleis twra?
    mhpws goustareis na spiniarw sthn dikia sou karafla? e?

Αντε βρε Παλιομπαγλαμά , στην δικιά σου την καράφλα θα σπινιάρω...
    Εγω έχω μαλούρα και δεν μπορεί να σπινιάρει το μπρίκι σου!
    siga thn maloura! esy den hsoun pou epines frapelia gia na bgoune malia sthn karafla sou?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν ξέρω ειδικά για το sv, φαντάζομαι όμως ότι δεν διαφοροποιείται σε τίποτα από το fz1 που επίσης φοράει 2πλές Η4...
    Δυστυχώς είναι η πιο ακριβή περίπτωση για full ξένον...

Για διπλές Η4 BIXENON με Low-High σκάλα, μαζί με τα ballast, καλωδιώσεις κλπ πήρα μια τιμή πάνω από 500 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση.... από ότι έμαθα παίζουν και φθηνότερες λύσεις γύρω στα 350, αλλά με συμβιβασμούς στην ποιότητα και στις εναλλαγές μικρής-μεγάλης σκάλας...

Νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή δεν αξίζει τον κόπο και τα έξοδα....
    Είναι τρομερά υπερτιμημένες...δεν είναι δυνατόν 2 λάμπες και 2 τροφοδοτικάκια να κάνουν τόσα λεφτά...κάτι η περιορισμένη ακόμα παραγωγή τους, κάτι τα μεγάλα περιθώρια κέρδους στο κύκλωμα διακίνησης-εμπορίας, το θέμα έχει πολύ "αέρα" μέσα και νομοτελειακά σύντομα θα "ξεφουσκώσει"... Υπομονή κανένα χρόνο που το βλέπω να πέφτει στα μισά και ακόμα παρακάτω με ταυτόχρονη άνοδο της ποιότητας - εφαρμογής τους στις μοτοσικλέτες...

Μην κάνεις το λάθος να πας μόνο για την μια....το μηχανάκι δεν θα βλέπεται και αναγκαστικά θα πας και για την άλλη...Όλα ή τίποτα ονομάζεται το παιχνίδι...

bravo ston theod
    kai epishs symfwnw kai egw mazi tou.
    as kanoume ypomonh mexri na fthnhnoun ligo...

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Για διπλές Η4 BIXENON με Low-High σκάλα, μαζί με τα ballast, καλωδιώσεις κλπ πήρα μια τιμή πάνω από 500 ευρώ μαζί με την τοποθέτηση.... :
    Στο ebay 170 ευρώ...
    Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση του μπαλλαστ.
    Στο άφρικα κοντά 6 μήνες τώρα δεν έχουν πρόβλημα.
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Επιτελους απαντηση! :a47: Ημουν ετοιμος ν'αρχισω να σπιναρω το ολοκαινουργιο Μ3 στη δικια μου καραφλα, Λαμπρο, Θαναση ευχαριστω.

Οντως τα 500 ειναι εξωφρενικο ποσο, κλασικο δουλεμα "για την ασφαλεια σου μιλαμε, τι ειναι 500 (ακομα...) ευρουλακια?"

Στεργιε μια γρηγορη ερευνα στο ebay βρισκει αρκετες λυσεις με 150-300 δολαρια αλλα πραγματα οπως ποσο γρηγορα γινεται εναλλαγη μικρης-μεγαλης σκαλας, χρονος ζωης λαμπας, ανθεκτικοτητα και διαστασεις ballast κανουν τη διαφορα. Ποια μαρκα να εμπιστευτεις...

Υποθετω λεγοντας μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση του μπαλλαστ εννοεις χωροταξικα?

ΥΓ. Η τοποθετηση χρειαζεται ηλεκτρολογικες γνωσεις κι εργαλεια ή εναι plug'n play?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades

Στεργιε μια γρηγορη ερευνα στο ebay βρισκει αρκετες λυσεις με 150-300 δολαρια αλλα πραγματα οπως ποσο γρηγορα γινεται εναλλαγη μικρης-μεγαλης σκαλας, χρονος ζωης λαμπας, ανθεκτικοτητα και διαστασεις ballast κανουν τη διαφορα. Ποια μαρκα να εμπιστευτεις...

Υποθετω λεγοντας μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η τοποθέτηση του μπαλλαστ εννοεις χωροταξικα?
    Εναλλαγή δεν γίνεται αστραπιαία, αλλά αρκετά γρήγορα.
    Η λάμπα έχει μοτέρ και πάει μπρος πίσω για μικρή-μεγάλη σκάλα, δεν αναβοσβήνει.
    Διάρκεια ζωής έχει 2000-3000 ώρες, με χρήση 2 ώρες την ημέρα θα σου πάει 3 χρόνια...
    Στο άφρικα με κραδασμούς 6 μήνες τώρα ακόμα παίζει.
    Διαστάσεις μπάλλαστ για Η4 είναι σχεδόν παντού ίδιες...
    Το χωροταξικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Επίσης αν δεν σε πειράζει η ανομοιομορφία όταν είναι αναμένα, μπορείς να έχεις τον ένα προβολέα αλογόνου συμβατικό και τον άλλο ΗΙD, ώστε ακόμα κι αν καεί το HID να μην μείνεις χωρίς φώτα.
    Έτσι το έχω στο άφρικα
    Από την άλλη η μετατροπή σε HID είναι απόλυτα αναστρέψιμη, οπότε και να μείνεις, βάζεις μια αλογόνου και είσαι ΟΚ.

απο το http://cgi.ebay.com/ebaymotors/6000K...76000145QQrdZ1

Is this a bi-xenon kit?
    Yes, this is a bi-xenon kit that utilizes xenon low beams and halogen high beams, which is identical to ALL European OEM bi-xenon systems (i.e. - Porsche, Mercedes, BMW, etc.). If you look at any European vehicle with OEM bi-xenons, you will see that they use halogen high beams as well. The reason that OEM European vehicles use halogen high beams is because real xenon high beam bulbs burn much hotter than low beam xenon bulbs to achieve a brighter light and eventually begin to burn the plastic headlight housings of cars

Δηλ. μονο η μικρη σκαλα ειναι hid xenon γιατι η μεγαλη θα ελιωνε το κρυσταλλο?

Αληθευει αυτο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
    απο το http://cgi.ebay.com/ebaymotors/6000K...76000145QQrdZ1

Is this a bi-xenon kit?
    Yes, this is a bi-xenon kit that utilizes xenon low beams and halogen high beams, which is identical to ALL European OEM bi-xenon systems (i.e. - Porsche, Mercedes, BMW, etc.). If you look at any European vehicle with OEM bi-xenons, you will see that they use halogen high beams as well. The reason that OEM European vehicles use halogen high beams is because real xenon high beam bulbs burn much hotter than low beam xenon bulbs to achieve a brighter light and eventually begin to burn the plastic headlight housings of cars

Δηλ. μονο η μικρη σκαλα ειναι hid xenon γιατι η μεγαλη θα ελιωνε το κρυσταλλο?

Αληθευει αυτο;
    To συγκεκριμένο δεν λέει διότι το halogen είναι τελείως εκτός κέντρου και δεν ''δουλεύει'' όπως πρέπει...
    Το hid δεν έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία, επίσης το bi-xenon hid είναι η ίδια λάμπα hid που πάει μπρος-πίσω ανάλογα low-high beam...
    Οπότε, ο κύριος πουλάει μούφα.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
    To συγκεκριμένο δεν λέει διότι το halogen είναι τελείως εκτός κέντρου και δεν ''δουλεύει'' όπως πρέπει...
    Το hid δεν έχει μεγαλύτερη θερμοκρασία, επίσης το bi-xenon hid είναι η ίδια λάμπα hid που πάει μπρος-πίσω ανάλογα low-high beam...
    Οπότε, ο κύριος πουλάει μούφα.
    κοινως, αναφερεται στην 4η κατηγορια!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •