Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: ax1

Νέο μέλος

ax1

Καλησπέρα σε όλους σας
    Είμαι η Όλια και μόλις αγόρασα ένα ax1 μπλε. Ποιος είναι ο προβληματισμός μου?
    Αριστερά του καντράν βρίσκεται ένα κόκκινο λαμπάκι με την ένδειξη SPEED. Λοιπόν αυτό ανάβει
    όταν βάλω 5η ή 6η περίπου στις 6000 στροφές και με ταχύτητα 100 χλμ. Σας λέει κάτι αυτό?
    Θα πρέπει να ανησυχήσω? Είμαι ασφαλής? Και αν δεν πάει κάτι καλά, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση.
    Σας ευχαριστώ όλους
    Όλια
    OLIA

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: ax1

Αρχικά δημιουργήθηκε από OLIA
    Καλησπέρα σε όλους σας
    Αριστερά του καντράν βρίσκεται ένα κόκκινο λαμπάκι με την ένδειξη SPEED. Λοιπόν αυτό ανάβει
    όταν βάλω 5η ή 6η περίπου στις 6000 στροφές και με ταχύτητα 100 χλμ. Σας λέει κάτι αυτό?
    Θα πρέπει να ανησυχήσω? Είμαι ασφαλής? Και αν δεν πάει κάτι καλά, μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση.
    Σας ευχαριστώ όλους
    Όλια
    o κύριος με το ντουζλαμά είναι περισσότερο ειδικούς σε τοιαύτους προβληματισμούς περί λαμπακίων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    το 'χουν αυτό το πρόβλημα τα μπλε

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλησπέρα σε όλους σας
    Καλησπέρα Όλια
    Είμαι ο Αντώνης και μόλις διαπίστωσα ποιος είναι ο δικός μου προβληματισμός ...
    Θα σκάσει μούρη όπου νάναι ο πεφωτισμένος παντογνώστης των ΑΧ1, ΝΧ1 (ή kyriakost ή Master Sparky) και θα τρέχω να συμμαζεύω τα ασυμμάζευτα...!!!)

Αριστερά του καντράν βρίσκεται ένα κόκκινο λαμπάκι με την ένδειξη SPEED.
    Και δεξιά να βρισκόταν, το ίδιο κάνει...

Λοιπόν αυτό ανάβει όταν βάλω 5η ή 6η περίπου στις 6000 στροφές και με ταχύτητα 100 χλμ. Σας λέει κάτι αυτό?
    Μας λέει ότι πιάνεις τα 100 χ.α.ω.

Θα πρέπει να ανησυχήσω? Είμαι ασφαλής?
    Αν αισθάνεσαι ασφαλής πάνω σε ΑΧ1 με +100 χ.α.ω. εμάς δεν μας πέφτει λόγος...

Υ.Γ.
    Τα λαμπάκια αυτά τα είχαν όλα τα εισαγωγής από Japan και έχουν σχέση με την νομοθεσία της χώρας αυτής ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: ax1

Καλησπέρα σε όλους σας
    Σας ευχαριστώ όλους
    Όλια
    Αν θυμάμαι καλά (που καλά θυμάμαι) οι μοτοσυκλέττες που προορίζονταν για την Ιαπωνική αγορά (όπως το ΑΧ) έχουν υποχρεωτικά λαμπάκι που ανάβει όταν υπάρχει υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Ή μαθαίνεις να το αγνοείς, ή τραβάς την φύσσα από πίσω και το βγάζεις. Δεν τίθεται θέμα ασφάλειας πάντως.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος

Thumbs up ax1

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες που μου δώσατε και επιπλέον με καθησυχάσετε. Τώρα για το όριο ταχύτητας.....
    Πιστεύετε πως πραγματικά το ax1 δεν πρέπει να πιάνει τα 100 χλμ.?
    Ευχαριστώ και πάλι
    OLIA

Παρόμοια θέματα

1. τι λαστιχα/αλυσιδα για Ax1 ?
    από mbjp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2005, 10:53
  2. Honda Ax1
    από argpap στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 12:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ