You BETA believe...
Kαι για όσους δεν κατάλαβαν, πρόκειται για εργαλείο μέτρησης της βύθισης της πίσω ανάρτησης.![]()
You BETA believe...
το καταλαβανε κ τωρα απορουμε.....
ποσο συχνα μετρας τις αναρτησεις σου που χρειαζεσαι το ενλογω γκατζετακι???
μη μΕ πεις οτι ειναι εργαλειο!?!?!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Πες μου εσύ ΠΩΣ την μετράς να σου πω εγώ πόσο....Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
το καταλαβανε κ τωρα απορουμε.....
ποσο συχνα μετρας τις αναρτησεις σου που χρειαζεσαι το ενλογω γκατζετακι???
μη μΕ πεις οτι ειναι εργαλειο!?!?!
![]()
![]()
You BETA believe...
ενταξει για μετρηση στατικου sag ειναι μια χαρα, μπορεις να το κανεις χωρις βοηθεια...αλλα αν θες να παρεις τιμες με εσενα πανω τι καμνεις; πολυ στραβολεμιασμα ρε παιδι μου.
Ρε γμτ......
δεν πα να δείτε τον rosebird αντί να τα πρήζετε στον dirtbird?![]()
![]()
![]()
To πρόβλημα είναι όταν προσπαθείς μόνος σου να μετρήσεις το race sag (ΜΕ τον αναβάτη επάνω).
Έχει προσπαθήσει να το κάνει κανείς σας με μεταλλικό μέτρο-ταινία?
Δείτε καλύτερα την φωτό....![]()
![]()
You BETA believe...
γιατι δεν καταλαβαινωειπα οτι για στατικο sag ΧΩΡΙΣ αναβατη ειναι super το εργαλειο και κανεις και την μετρηση μονος σου....ΜΕ εσενα πανω (και χωρις βοηθεια αλλου) τι θα κανεις; θα γυρισεις το κεφαλι σου 90 μοιρες για να κοιταξεις την διαγραμμιση;
![]()
Όχι. Θα βάλεις το χεράκι σου στο σημείο αναφοράς και ή θα 'ξεκουμπώσεις' το εργαλείο από τον άξονα και θα δεις την μέτρηση, ή θα κατέβεις από την μοτό κρατώντας το χέρι σου πάνω στο εργαλείο.Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γιατι δεν καταλαβαινωειπα οτι για στατικο sag ΧΩΡΙΣ αναβατη ειναι super το εργαλειο και κανεις και την μετρηση μονος σου....ΜΕ εσενα πανω (και χωρις βοηθεια αλλου) τι θα κανεις; θα γυρισεις το κεφαλι σου 90 μοιρες για να κοιταξεις την διαγραμμιση;
![]()
Πίστεψε με, περίπου έτσι το έκανα με την ταινία (facom μάλιστα) και δεν ήταν εφικτό λόγω του ότι η ταινία λόγω ελαστικοτήτων, έφευγε από κει που την 'μάγκωνα' σε μία εσοχή του ψαλιδιού (πάνω από το κόντρα παξιμάδι στη φωτό).
Το εργαλείο, έχει πείρο ο οποίος φωλιάζει μέσα στον άξονα του τροχού (ΔΕν φαίνεται στη φωτό).
You BETA believe...
στη τελικη ανεβαινεις κ καθεσαι αναποδα....(μπρος-πισω οχι πανω-κατω!!!)
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Θές ακόμα πιο παγκόσμια πατέντα;
Πάρε ένα κομμάτι ξύλο λεπτό (ωσάν το ειδικό εργαλείο, αλλά τσάμπα), και δύο λαστιχάκια...![]()
Να πω εγω μια ... παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία .... και σου λένε , σφίξε την προ-φόρτιση 3 στροφές , και θα έρθει στα κιλά σου το αμορτισέρ !!Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Θές ακόμα πιο παγκόσμια πατέντα;![]()
Τις εχουν καταργησει πια αυτες......Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
Θές ακόμα πιο παγκόσμια πατέντα;
Πάρε ένα κομμάτι ξύλο λεπτό (ωσάν το ειδικό εργαλείο, αλλά τσάμπα), και δύο λαστιχάκια...![]()
Πουλανε μεταλικες πια...... Σφεντονες....![]()
Κριμα που δεν θα ειναι εικονοτηλεφωνο......Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Να πω εγω μια ... παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία .... και σου λένε , σφίξε την προ-φόρτιση 3 στροφές , και θα έρθει στα κιλά σου το αμορτισέρ !!![]()
![]()
Για να δεις την φατσα αυτουνου που θα τον ρωτησεις......![]()
![]()