Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: kalamia

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar

kalamia

ρε amigos ακουστε κατι που με απασχολει. σκευτομαι να αλλαξω καλαμια μπροστινα. λοιπον σκεφτομαι οτι του 650 αυτα της μαμας ειναι μαλακ(ι)α και αφου θα τα αλαξω που θα τα αλαξω να εβαζα wp οκ. ενα προβλημα ειναι οτι μαλλον θα κανω παραχωρηση στο θεμα abs γιατι στα wp ναι μεν πιανει η δαγκανα αλλα τα μαμα εχουν και ενα αλλο σημειο στο οποιο μπαινει το σενσορακι του abs εεεε τα wp δεν το εχουν. αξιζει η παραχωρηση? αα το σκεφτομαι γιατι γουσταρω λιγο χωματακι και με τα προ'ι'γουμενα δεν .... τσιμουχες κτλ ακουω
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Re: kalamia

Αρχικά δημιουργήθηκε από jasondakar
    ρε amigos ακουστε κατι που με απασχολει. σκευτομαι να αλλαξω καλαμια μπροστινα. λοιπον σκεφτομαι οτι του 650 αυτα της μαμας ειναι μαλακ(ι)α και αφου θα τα αλαξω που θα τα αλαξω να εβαζα wp οκ. ενα προβλημα ειναι οτι μαλλον θα κανω παραχωρηση στο θεμα abs γιατι στα wp ναι μεν πιανει η δαγκανα αλλα τα μαμα εχουν και ενα αλλο σημειο στο οποιο μπαινει το σενσορακι του abs εεεε τα wp δεν το εχουν. αξιζει η παραχωρηση? αα το σκεφτομαι γιατι γουσταρω λιγο χωματακι και με τα προ'ι'γουμενα δεν .... τσιμουχες κτλ ακουω
    Εγω δε συμφωνώ στο να βγάλεις το ABS (ειδικά αν το έχεις συνηθίσει)

εκτός πια αν πας συνέχεια χώμα

μήπως βγαίνουν τίποτα άλλα after που να πιάνει και το ABS? Γιατι δε ρωτάς στο g-shock να σου πουν

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Μπορείς πάντα να αλλάξεις μόνο τα ελατήρια και τα λαδάκια που είναι πιο σωστό εφόσον δεν σκοπεύεις να αλλάξεις και το πίσω αμορτισέρ. Συνήθως εαν αλλάξεις πολύ την συμπεριφορά της μια μόνο ανάρτησης χαλάς το σύνολο και δεν το βελτιώνεις.

Για πιο προχωρημένα πράγματα μπορείς να αλλάξεις και τις εσωτερικές βαλβίδες από τα καλάμια με aftermarket που αλλάζουν ολα τα χαρακτηριστικά του.

Βασικά εαν έχεις το Dakar δεν νομίζω οτι χρειάζεται απαραίτητα κάποια αλλαγή για να πάει στο χώμα. Εγώ δεν είχα ουσιαστικό πρόβλημα και σε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα το WP είναι μεγάλη βελτίωση αλλα όχι απαραίτητη και επιμένω εαν αλλάξεις εμπρός πας οπωσδήποτε και για πίσω. Θα με θυμηθείς.... Πάντως να ξέρεις οτι το χώμα δεν θέλει και πολύ σκληρά ελατήρια.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ένας μιλάει για καλάμια, ένας άλλος για ελατήρια και λάδια και ένας τρίτος για ABS !!

(και γαμώ τις συνεννοήσεις..)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

λοιπον ναι θα μαλλον θα παρει τον μπουλο και η πισω αναρτηση και θα μπει wp επισης. το ολο θεμα ειμαι οτι μαλλον δεν υπαρχη θεση για τον σενσορα του abs στα wp καλαμια. Ναι καλα πηγαινει και με τα μαμα χωμα αλλα επειδη λεω σιγα σιγα να κανω λιγο πιο γρηγορη οδηγηση και θα ηταν αλλη φαση τα wp. με τα μαμα ειχα τριπηση μια φορα και τα τσιμουχακια:rotflmao:
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ναι καλα πηγαινει και με τα μαμα χωμα
    Ηλίαααα...!!!

Ή το παίρνει πίσω ή τα κάνω π@υτάνα όλα εδώ μέσα ...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

opa ti ekana xtypisa kamia ebestiti fleba
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ηλίαααα...!!!

Ή το παίρνει πίσω ή τα κάνω π@υτάνα όλα εδώ μέσα ...!!!

Ιάσονα, γνώμη μου. Αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις από το 650 (πότε πρόλαβες ? ), άλλαξε το με κάτι πιο καλοστημένο από το να πετάς λεφτά για αναρτήσεις.

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

opa ti ekana xtypisa kamia ebestiti fleba
    μην ασχολείσαι παιδί μου με γέροντες

όταν επιχειρούν κάτι τους τρώει το σκοτάδι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s

Ιάσονα, γνώμη μου. Αν έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις από το 650 (πότε πρόλαβες ? ), άλλαξε το με κάτι πιο καλοστημένο από το να πετάς λεφτά για αναρτήσεις.

ρε νικο γοα πες κατι καλα στημενο για χωμα και να εχει και διπλο χαρακτηρα και για ταξιδακι? ναι αν ειχα τα γκαφρα θα ειχα παρει κανα wr250 που λιγουρευομαι αλλα .... ετσι και αλλιως ειναι αρκετα καλο στο χωμα ρε ναι θελει σε καποια σημεια λιγο φτιαξιμο για να κανει καλυτερο χωμα ασε λες να παρω κανα exc?

τελος παντων αλλου ειναι το θεμα ρε αξιζει?
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας παρακαλώ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    ρε νικο γοα πες κατι καλα στημενο για χωμα και να εχει και διπλο χαρακτηρα και για ταξιδακι? ναι αν ειχα τα γκαφρα θα ειχα παρει κανα wr250 που λιγουρευομαι αλλα .... ετσι και αλλιως ειναι αρκετα καλο στο χωμα ρε ναι θελει σε καποια σημεια λιγο φτιαξιμο για να κανει καλυτερο χωμα ασε λες να παρω κανα exc?

τελος παντων αλλου ειναι το θεμα ρε αξιζει?
    Που το ξέθαψα Ε????

Είναι πολλά τα λεφτά φίλε μου! Κι εγώ ήθελα να άλλαξω τις αναρτήσεις μου μπρός-πίσω με WP (USD εμπρός)!

Δίνει ένα κιτ η touratech με USD και adjustable πίσω wp, με φούλ εξοπλισμό (τιμονόπλακές, πίρο, κλπ...) προσαρμόζεται και ο αισθητήρας ABS! Αλλά 2.500-3.000 Ευρώ ! Θεωρώ πάντως δεν αξίζουν τόσα λεφτά! Εκτός κι αν βρείς τίποτα απο το internet σε καλή τιμή!

Στο λέω γιατί ψαχνόμουνα κι εγώ πάρα πολύ! Αλλά Θα καταλήξω σε ελατήρια (λάδια, ξύδια κλπ.) wp- technoflex! Μια χαρά λύση με 150 ευρουδάκια!
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Που το ξέθαψα Ε????

Είναι πολλά τα λεφτά φίλε μου! Κι εγώ ήθελα να άλλαξω τις αναρτήσεις μου μπρός-πίσω με WP (USD εμπρός)!

Δίνει ένα κιτ η touratech με USD και adjustable πίσω wp, με φούλ εξοπλισμό (τιμονόπλακές, πίρο, κλπ...) προσαρμόζεται και ο αισθητήρας ABS! Αλλά 2.500-3.000 Ευρώ ! Θεωρώ πάντως δεν αξίζουν τόσα λεφτά! Εκτός κι αν βρείς τίποτα απο το internet σε καλή τιμή!

Στο λέω γιατί ψαχνόμουνα κι εγώ πάρα πολύ! Αλλά Θα καταλήξω σε ελατήρια (λάδια, ξύδια κλπ.) wp- technoflex! Μια χαρά λύση με 150 ευρουδάκια!
    ναι αυτη ειναι μια καλη φθηνη λυση
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Θεωρώ πάντως πως αυτή η λύση είναι η καλύτερη μιας και οι απαιτήσεις/ ικανότητες μου στο χώμα δεν είναι τόσο μεγάλες που να "επιτάσσουν" αυτή την $$$$$ αλλαγή!

Τα 2.500-3.000 Ε είναι πάρα πολλά για να προχωρήσω σε μια τέτοια αλλαγή που δεν θα μπορώ να τη εκμεταλλευτώ στο 100% !

Βέβαια είναι κ@@λα τα USD αλλά..... Αν είχαν μέχρι 1.500 (μπρός-πίσω ε?) θα το συζητούσα....

Αλλά....
    ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
    Θεωρώ πάντως πως αυτή η λύση είναι η καλύτερη μιας και οι απαιτήσεις/ ικανότητες μου στο χώμα δεν είναι τόσο μεγάλες που να "επιτάσσουν" αυτή την $$$$$ αλλαγή!

Τα 2.500-3.000 Ε είναι πάρα πολλά για να προχωρήσω σε μια τέτοια αλλαγή που δεν θα μπορώ να τη εκμεταλλευτώ στο 100% !

Βέβαια είναι κ@@λα τα USD αλλά..... Αν είχαν μέχρι 1.500 (μπρός-πίσω ε?) θα το συζητούσα....

Αλλά....
    παντος απο οτι εχω διαβασει σε καποια site ειναι η νυχτα με την μερα αυτη η αλλαγη. ειναι σαν να εχεις καινουργεια μοτοσυκλετα.

αλλα ........ ειναι πολλα τα λεφτα Αρη
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. alagi moiron sta mprostina kalamia enos chooper
    από imperator στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2013, 12:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα