Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Post ΠΙΝΑΚΙΔΑ

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΙΑΤΣΑΝΕΩΝ ΣΑΝ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΠΟΥ ΛΙΟΓ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΗΑΖΕΤΕ 30 Ε ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΔΗΛ. ΑΛΛΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΡΙΟ.
    ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΓΑΖΙΕΡΑ.
    ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis

Re: ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex-vstrom
    ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΙΑΤΣΑΝΕΩΝ ΣΑΝ ΠΑΝΙ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΠΟΥ ΛΙΟΓ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΧΡΗΑΖΕΤΕ 30 Ε ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΥΜΕΡΟ. ΔΗΛ. ΑΛΛΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΡΙΟ.
    ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΓΑΛΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΓΑΖΙΕΡΑ.
    ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ
    οταν πηρα τη μηχανη (πριν 2 χρονια) πηρα νουμερο αλλα οχι πινακιδα (τοτε ειχαν το γνωστο προβλημα με το μεταλλο).
    περσυ τελος καλοκαιριου πηρα το "ταψι", την εβαλα πανω 2 εβδομαδες και μετα την κατεστρεψα ωστε να παρω τη νεα (τη πιο μικρη).
    πηγα,εδωσα 30 ευρω και .... ναι παλι πηρα νουμερο αλλα ΟΧΙ πινακιδα.οπως μου ειπαν ... ΘΑ ... ερθουν.εγω παντως και να ερθουν δε θα τις παρω.δε ξαναβαζω πινακιδα.

α... να ξερεις αν εχεις το χαρτακι οτι και καλα σου εδωσαν νουμερο αλλα οχι πινακιδα δε πληρωνεις τιποτα.
    αν εχεις πινακιδα και δε τη βαζεις,150 ευρω (νεος ΚΟΚ)
    αν βαλεις πινακιδα αλλου τυπου (ιδιοκατασκευη) 400 ευρω,σαν παραχαραξη δημοσιου εγγραφου

Re: Re: ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από painterakis
    οταν πηρα τη μηχανη (πριν 2 χρονια) πηρα νουμερο αλλα οχι πινακιδα (τοτε ειχαν το γνωστο προβλημα με το μεταλλο).
    περσυ τελος καλοκαιριου πηρα το "ταψι", την εβαλα πανω 2 εβδομαδες και μετα την κατεστρεψα ωστε να παρω τη νεα (τη πιο μικρη).
    πηγα,εδωσα 30 ευρω και .... ναι παλι πηρα νουμερο αλλα ΟΧΙ πινακιδα.οπως μου ειπαν ... ΘΑ ... ερθουν.εγω παντως και να ερθουν δε θα τις παρω.δε ξαναβαζω πινακιδα.

α... να ξερεις αν εχεις το χαρτακι οτι και καλα σου εδωσαν νουμερο αλλα οχι πινακιδα δε πληρωνεις τιποτα.
    αν εχεις πινακιδα και δε τη βαζεις,150 ευρω (νεος ΚΟΚ)
    αν βαλεις πινακιδα αλλου τυπου (ιδιοκατασκευη) 400 ευρω,σαν παραχαραξη δημοσιου εγγραφου
    ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ fORUM ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ
    Ο Pothlaths
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΚΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΗΞΗ ΙΣΧΥΟΣ...
    ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΧΗ. ΕΝΩ ΘΕΛΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Ahmadinejad Το avatar του/της painterakis

Re: Re: Re: ΠΙΝΑΚΙΔΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΔΑΝΕΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ fORUM ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ
    Ο Pothlaths
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο ΚΟΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ...
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΗΞΗ ΙΣΧΥΟΣ...
    ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ..
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΧΗ. ΕΝΩ ΘΕΛΕΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

στη κρητη που ειμαι και κυκλοφορω,μεχρι στιγμης δεν εχω προβλημα,αν απο οσο ξερω στην αθηνα ειναι προβλημα (ειχα δει ενα ρεπορταζ στις ειδησεις).
    πιστευω οτι οταν με σταματουν και με ρωτανε που ειναι η πινακιδα μου,οταν τους λεω οτι δεν την εχω παραλαβει ακομα,το οτι ειμαι 32χρονων και καθηγητης τους πηθει οτι δεν ειμαι καγκουρας....
    οταν ερθουν οι πινακιδες,θα προσπαθησω οσο μπορω να το τρεναρω το θεμα και να μη ξαναβαλω,αλλα αν ζορισουν τα πραγματα τι να κανω;θα το υποστω:smilea:
    οσο αφορα το αν ενα χαρτακι ενος υπαλληλου ειναι ανωτερο απο το ΚΟΚ και φυσικα ΔΕΝ ειναι,αλλα οταν το ιδιο το κρατος (οι κυριοι που περνουν τις αποφασεις) δε μεριμνει ωστε να δινει αμεσως με την αγορα ενος οχηματος ολα τα πιστοποιητικα,δε φταιω ουτε εγω ουτε και κανενας αλλος.δηλαδη να μη κυκλοφορω το οχημα μου επειδη αυτοι δε τα βρηκαν στη τιμη κοστους της πινακιδας (στο ΜΟΤΟ ελεγαν παλια οτι το κοστος κατασκευης μια πινακιδας ηταν ,αν θυμαμε περιπου 4,63 ευρω (ενω τη χρεωνουν 30) και το κρατος την ηθελε κοντα στα 4)

υ.γ. με τα κεφαλαια και καλα μου φωναζεις ή απλα ετσι ετυχε να γραψεις;

KANEIΣ ΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

http://www.nea-peramos.gr/

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Νέο μέλος
    Παίδερς ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ καθόλου!

Εγώ είχα ανοίξει τη συζήτηση στο άλλο site και ο podhlaths απάντησε σ' εμένα.
    Απλά η απάντησή του είναι ΛΑΘΟΣ. Δεν μιλάμε για υπογραφή από έναν σκέτο υπάλληλο αλλά τον διευθυντή των κατά τόπους τμημάτων μεταφορών των νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων μαζί με τη στρογγυλή σφραγίδα του κράτους.

Ο ΚΟΚ πουθενά μα πουθενά δεν μιλά συγκεκριμένα για την περίπτωση της μη χορήγησης λόγω ευθύνης του ίδιου του κράτους (έλλειψη). Μιλά για κυρώσεις μόνο με την προυπόθεση ότι έχουν χορηγηθεί νομίμως πινακίδες. Στο άρθρο 90 νομίζω κάπου γίνεται νύξη για συμπληρωματικές υπουργικές αποφάσεις οι οποίες ασχολούνται με ειδικές περιπτώσεις. Σε αυτές τις υπουργικές αποφάσεις πρέπει να αναζητηθεί μια σαφής απάντηση και όχι στον ΚΟΚ στον οποίο δεν διασαφηνίζεται η περίπτωση αυτή.

Εμένα μου έρχονται οι πινακίδες την ερχόμενη Τρίτη ύστερα από 5 μήνες αναμονής για το σπάνιο αυτό μέταλλο που ονομάζεται τσίγκος. Κυκλοφορούσα με τη βεβαίωση και δεν με σταμάτησε ΠΟΤΕ κανένας ούτε καν έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Γνωστοί μου μου έχουν πει τα ίδια με εξαίρεση 1-2 στους οποίους έγινε απλά νύξη να τη βάλουν με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σας ρίξει κανείς λογικός άνθρωπος κλήση εκτός κι αν πέσετε σε κανένα βλάκα. Σε αυτή την περίπτωση ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ λέγοντας ότι δεν αποδέχεστε την κλήση. Πάτε το στο δικαστήριο όπου Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δικαστής θα σας αθωώσει.

Εάν βέβαια βρίσκεται ο podhlaths στη θέση του δολοφονημένου δικαστή τότε δεν θα δικαιωθείτε.

ΥΓ1. Φαντάσου δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη να καβαλούσα για πρώτη φορά το μοτόρι μου :rotflmao:

ΥΓ2. Προσοχή μόνο μήπως εκδοθούν και δεν το πάρετε είδηση (ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ). Εάν εκδοθούν και εσείς κυκλοφορείτε με τη βεβαίωση και το θέμα το πάτε δικαστήριο, τότε δεν έχετε καμμία δικαιολογία και δεν υπάρχει περίπτωση αθώΩτικής απόφασης.

ΥΓ3. Μην καγκουριάζετε, κρατήστε τα αυτοκόλητά της επάνω στο λάγνο κορμί της της κούκλας σας και κανείς δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Καλές βόλτες. Εγώ πάντως τις απήλαυσα χωρίς πινακίδα.

ΥΓ4. ΥΠΟΨΙΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΡΑΤΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ.

Παρόμοια θέματα

1. βαση για πινακίδα και φλας Ζ750/1000
    από modeerf στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:44
  2. πινακίδα
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 13:39
  3. Χωρίς πινακίδα.....
    από stako στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24