Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 46

Θέμα: Zxr400

Zxr400

Paidia skftomai na agoraso ayto to mixanaki.
    Apoti eida oi times kymainontai metaxi 2500-4000E, sosta?
    Epeidi einai sxetika palio montelo, einai axiopisto, i kindineyo na doso all 3000E (pou den ta exo kiolas) sto sinergeio?
    Apo dinami se sxesi me alla 400 pos paei?
    To kostos gia service kai antallaktika pos einai? ipsilo?
    Prepei na prosexo kati allo?
    Poia einai i gnomi sas genika gia to mixanaki?
    Thx gia tis apantiseis,
    plutonas

Banned Το avatar του/της anco
    Ειχα 2 καλα ειναι αλλα κοιτα κατι σε 600 αν τα 3000 ειναι μετρητα.

π.χ R6 2000 - 2001 κανα 6000.

δες και εδω

http://www.400greybike.co.uk/Forum/default.asp

Poli oraio link thx. Sigoura tha protimousa ena 600, alla, ta 3000 an kai einai metrita, gia na paro mixanaki ton 6000 prepei na pliroso alla 3000 me doseis pragma diskolo, kathos eimai foithths kai den exo statheri douleia, kai den tha ithela na zitiso mia mera lefta apo ton patera mou giati den exo na pliroso kati doseis...
    Tespa, seyxaristo gia to post.
    Einai alitheia oti mporo na vro ss 600aria tou '96-'98 se kali katastasi me 4000-5000E? An nai axizei na perimeno kanena 6-mino akomi na ta mazepso?

FFWD Το avatar του/της DimST
    Στα 4.000 ευρώ (και κάτω) μπορείς να βρείς F3 CBR600 (98). Είναι σχετικά καλή αγορά αλλά πρόσεξε πρίν πάς να δείς το όποιο μηχανάκι να ξέρεις καλά τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων, μοντέλα απο 92 μέχρι 98 μοιάζουν αρκετά και σίγουρα δεν αξίζουν τα ίδια λεφτά. Συμφέρουσα και σίγουρα πιο μεταπωλήσημη αγορά είναι και το hornet 600, μέχρι 2000-01 θα βρείς με κάτω απο 5000Ε.

Με 3-4000Ε (max) και με μη σταθερό εισόδημα θα πήγαινα σε κανένα japan-εντουράκι/σούπερμοτο, αν παθει το οτιδήποτε συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης πτώσης (μακρυά απο 'μάς) τα έξοδα θα είναι ελάχιστα σε σχέση με το οποιοδήποτε στρήτ...

Την λύση SS400 εννοείται δεν την προτείνω, άγνωστη κατάσταση μοτοσυκλέτας, όπως και δύσκολη ή αδύνατη η εύρεση ανταλλακτικών (το ZXR400 είχε εισαχθεί ένα φεγγάρι, πρέπει να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία για την διαθεσημότητα ανταλλακτικών), το μόνο κοντά σε SS400 που προτείνω είναι το CB1 που είναι τσάμπα (<2000Ε), δεν σπάει δεν χαλάει, είναι αρκετά καλοστημένο και έχει το μοτέρ του 400RR, το CB400 είναι καράβι μπροστά του.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    EGO 8A SOY ELEGA PARE KATI ALLO.EKTOS KAI AN EXEI MOTO OPOTE KRATA THN KAI OTAN EXEIS PARAPANO EURIA PARE TO 600 H TO 750.GIA 2 LOGOYS:
    1)TA 400 EINAI EISAGOGHS OPOTE TO EXOYN SKISEI POLLOI PRIN APO ESENA KAI TA ANTALLAKTIKA KAI SERVICE 8A SE SKISOYN.
    KAI TO POIO BASIKO
    2)META APO POLY LIGO KAIRO 8A 8ELLEIS PERISSOTERO GAZI!!!KAI 8A TO BLEPEIS SAN FRAPEDIERA.
    EGO TO '93 EIXA TO 750 ME TA DIPLA RAM AIR Mod'93 KAI HMOYN POLY EYXARHSTHMENOS....DEN XERO POSO EXEI TORA ALLA DEN NOMIZO NA KANEI PANO APO 4000 EURIA.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ(ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ),ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΦΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ,ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΡ 400ΑΡΙ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ZX-6R '99 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ (ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ)ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΩΜΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ,ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ) ΚΑΙ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΣΑΓΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001 ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ-ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ KAWASAKI ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ-ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 8500 ΕΥΡΩ!ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ+ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΒΑΛΟΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΗΔΟΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΙ,ΠΑΡΕ ΕΝΑ 600ΑΡΙ 98ΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΠΟ 5500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ "ΜΑΣΤΟΡΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΣ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Κ.Τ.Λ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΚΥΒΙΚΑ.ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ,ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ 65 ΙΠΠΟΥΣ,ΤΑΧΥΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 240 ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ,ΚΑΙ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 180-ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 180,34 ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΟΤΟΜΗ.ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ,ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ KAWASAKI ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ '93-'94 ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ '97-'98...Α ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ Η ΑΔΕΙΑ.ΨΑΞΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ!

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Δεν έχουν όλα τα Ιαπωνικά 34 άλογα όπως λες....

Εγώ είχα ένα ZXR400 από το 97 μέχρι το 04. Δε με άφησε ποτέ στο δρόμο γιατί το πρόσεχα και το είχα από κοντά....

Από τότε όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πολύ δύσκολα θα βρεις καθαρό (μηχανικά) κομμάτι γιατί εκτός ότι οι περισσότεροι που θα τα είχαν πριν είναι ταρζάν, και οι μηχανικοί που βάζουν χέρι αρκετές φορές δεν ξέρουν τι κάνουν... Από ανταλλακτικά τώρα εξαρτάται... από το ανταλλακτικό! Αν ζητήσεις πλαστικά καινούργια δε νομιζώ να βρεις. Από μηχανικά μέρη υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε μτχ...

Για να μη σε πολυμπερδεύω και λόγω της οικονομικής κατάστασης που έχεις σου προτείνω να πάρεις 400 ΜΟΝΟ αν είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρό (για τα χρόνια του έτσι?) και ελέγξεις χρονολογίες κλπ όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω.
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Γεία χαρά!
    Που το θυμηθήκατε αυτό το θέμα μετά απο τόσο καιρό;
    Λοιπόν, ακόμα ενδιαφέρομαι, αλλά επειδή μειώθηκαν τα οικονομικά μου λόγω άλλων εξόδων, και επειδή μάλλον δεν θα συνεχίσω τα ιδιαίτερα του χρόνου, το έχω αναβάλει το ζήτημα... Μαλλόν όμως θα ακολουθήσω την συμβούλη σας, και θα περιμένω 1-2 χρόνια ακόμα, να πάρω κανένα 600. Πρός το παρόν βολεύομαι με το runner 50cc μου, και μπορώ να χρησιμοποίω και το αμάξι της οικογένειας σχεδόν όποτε θέλω, οπότε δεν επείγει τόσο το ζήτημα.
    Μήπως ξέρετε από τι τιμές περίπου ξεκινάνε τα zx-6r, zx-7r και monster600-620? Εντάξει ξέρω πως το monster είναι διαφορέτικη μηχανή, αλλα μου αρέσει πολύ η εμφάνιση και το ότι ειναι δικύλινδρο.
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!
    plutonas

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    το mototriti.gr έχει πίνακες με τιμές ανα μοντέλο και ανα έτος. Είναι ένας καλός οδηγός
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αλήτης μηχανόβιος
    Παιδια σε σχεση με τις καινουργιες μηχανες ουδεν λογως γινεται
    καμμια σχεση σε επιδοσεις και στυσιμο
    Ειμαι κατοχος ενος ZXR 400 ειναι το 2ο που εχω παρει (ενα πιο παλια)
    και η επιλογη μου στα 400αρια ειναι μακραν η καλητερη

Εχει πολλα θετικα εκτος ολων των αρνητικων που αναφερατε
    συμφωνα με τα 400αρια
    1ον το σχημα του και τα φερινγκ προσδιδουν να μοιαζει με μοντελο
    τελευταιας γενιας
    2ον η μηχανη του ειναι αξιοπιστη

Το οτι ειναι εισαγωγης δεν σημαινει οτι ειναι και πιωμενη

Εγω τσιμπησα αυτη σε πραγματικα εξωπραγματικη κατασταση
    εξωτερικη και μηχανικη
    Την πηρα τον Απριλιο η αδεια λεει 2001 αλλα ειναι 98αρα
    μπορει και 99αρα , ειναι το limited edition και το αναφερει στην
    αδεια
    Την δινω 3000? αν το παληκαρι ενδιαφερεται γιατι περασαν 5 μηνες

Αλήτης μηχανόβιος
    1

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	000_0005.jpg 
Προβολές:	1810 
Μέγεθος:	85,1 KB 
ID:	67988

Αλήτης μηχανόβιος
    2

Όνομα:	000_0001.jpg 
Προβολές:	1802 
Μέγεθος:	82,8 KB 
ID:	67989

Αλήτης μηχανόβιος
    3

Όνομα:	000_0003.jpg 
Προβολές:	1765 
Μέγεθος:	73,5 KB 
ID:	67990

Αλήτης μηχανόβιος
    4

Όνομα:	000_0004.jpg 
Προβολές:	1741 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	67991

Αλήτης μηχανόβιος
    5

Όνομα:	000_0007.jpg 
Προβολές:	1723 
Μέγεθος:	88,0 KB 
ID:	67992

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cbr400 Vs Zxr400
    από catmaster στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 17:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ