Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Μια ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ....

Angry Μια ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ....

..."καλημερα" στον ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜ@@#$!%ΚΑ που παραλιγο να με σκοτωσει σημερα στην Εθνικη. (Και ημουν αι με το κουτι!)

Σημερα το πρωι στην Νεα ΕΟ Αθηνων Κορινθου στο ρευμα προς Αθηνα, στο υψος των Μεγαρων, ειμαι στην μεσαια λωριδα με το κουτι πηγαινοντας σταθερα 120-130 χαω, ενω μπροστα μου παει αλλο ενα αυτοκινητακι.

Και ΞΑΦΝΙΚΑ τι βλεπουμε; Ενας ΤΡΙΜ@Λ@Κ@Σ ΚΟΠΑΝΟΣ να πηγαινει ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρευμα μας και μαλιστα στην αριστερη λωριδα!!!
    Ρε παιδια σοκαριστηκα τοσο πολυ που νομιζα οτι εβλεπα οραματα απο την ηλιαση!!

Το ξαναλεω: ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ!

Και σαν να μην εφτανε αυτο, με το που μας βλεπει να ερχομαστε ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΩΡΙΔΕΣ και σταματαει στην ακρη δεξια του δρομου στην βοηθητικη λωριδα σαν να μην τρεχει τιποτα!!!!

Για να μην τον εμβολισουμε εμεις καναμε φρεναρισμα ΠΑΝΙΚΟΥ μεσα στη μεση της εθνικης, ενω αυτος αταραχος καθοταν μεσα στο αμαξι και μιλαγε με την γκομενα διπλα του!

Πηγα διπλα του κορναροντας και βριζοντας αλλα αυτος με αγνοησε επιδεικτικα. Δυστυχως και λογω του οτι ειχα αργησει σε ενα επειγον ραντεβου δουλειας δεν μπορεσα να κατεβω και να τον περιλαβω οπως του αξιζε η να καλεσω αστυνομια...

Ειχα σοκαριστει ομως τοσο πολυ απο το ολο θεμα, που μετα απο λιγο δεν μπορουσα να θυμηθω καν τι σοι κουτι ηταν!

Επισης ενα μεγαλο μπραβο στον -μικροτερου βεληνεκους- κοπανο με την σουπερντουπερ-μαμαω-Mercedes στην Αττικη Οδο, οπου μεσα σε ΠΟΛΥ πυκνη ροη εκανε χαροντικες σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα ΣΥΝΕΧΩΣ, απο τερμα αριστερα μεχρι την βοηθητικη και παλι πισω....

Και μετα λεμε για οδηγηση και κοπανους οδηγους....
    Ουτε να σκεφτω τι θα γινοταν αν ημουν με τη μηχανη και πηγαινα και με παραπανω ταχυτητα....
    Κατι τετοια βλεπω και σκεφτομαι οτι το μονο που μας σωζει απο τετοιους εγκληματιες ειναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ για να μην προλαβουν να φανε αλλο κοσμακη!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
    Νίκος
    Open Horizons

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Τι να πείς φίλε μου! Εκεί που λές τα έχω δεί όλα... Τσούπ βλέπεις το κουφό... αυτά είναι! Αφού δεν έπαθε τίποτα κανένας!

Καλά σ' αυτό το σημείο δεν έχει διαχωριστική νησίδα (τσιμεντένια κιόλας)! Πως πέρασε ο εγκληματίας?

Ρε τι άλλο θα δούμε ρε!

Προσοχή.......
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Re: Μια ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    [B]
    Σημερα το πρωι στην Νεα ΕΟ Αθηνων Κορινθου στο ρευμα προς Αθηνα, στο υψος των Μεγαρων, ειμαι στην μεσαια λωριδα με το κουτι πηγαινοντας σταθερα 120-130 χαω, ενω μπροστα μου παει αλλο ενα αυτοκινητακι.

Και ΞΑΦΝΙΚΑ τι βλεπουμε; Ενας ΤΡΙΜ@Λ@Κ@Σ ΚΟΠΑΝΟΣ να πηγαινει ΑΝΑΠΟΔΑ στο ρευμα μας και μαλιστα στην αριστερη λωριδα!!!
    Ρε παιδια σοκαριστηκα τοσο πολυ που νομιζα οτι εβλεπα οραματα απο την ηλιαση!!

Το ξαναλεω: ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ!
    Αποφασισε γιατι δεν μας τα λες καλα...καπου το χανεις...:rotflmao: :rotflmao:Παντα τετοια

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τελευταία με το κυνήγι για πρόστιμα και παραβάσεις του ΚΟΚ που πέφτει (άδειες και επιδόματα πλησιάζουν) θα αρκούσε ενα τηλέφωνο στην Τροχαία ...

Να δείς για πότε θα του είχαν σετάρει μια κλησάρα... ΝΑ... με το συμπάθειο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Re: Re: Μια ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΗ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Αποφασισε γιατι δεν μας τα λες καλα...καπου το χανεις...
    μια χαρά το έγραψε ....

εσύ κάπου το χάνεις...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Τι να πω τώρα.... Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα ανεπανόρθωτο.

Πάντως πρέπει να μάθουμε τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουμε στις αρχές και να φροντίζουμε να τιμωρηθεί ο υπαίτιος. Πρέπει να γίνει συνείδηση ότι "ακόμη και αν δεν με πετύχει τροχαίος, είναι το ίδιο κακό που θα με δούνε οι παρευρισκόμενοι."

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    :a53:
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Ενταξυ υπαρχουν πολλες μαλ#^#$^# που γινονται ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ Τ' ΑΓΡΑΦΑ!!!

Ρε Νικολα...εδω σοκαριστικα εγω που το διαβασα!!!

ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ-

Εγω τι να πω...για πολλα κιλα ξυλο ο τυπος.

Να σαι γερος ρε φιλε
    ...και παντα ορθιος και αισιοδοξος(ξερεις εσυ...)
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Εγώ πάλι βλέπω οτι ένας ακόμα απαράδεκτος, ανεύθυνος και εν δυνάμει δολοφόνος οδηγός θα μείνει ατιμώρητος εξαιτίας της αδιαφορίας που επιδεικνυόυμε όλοι μας σε τέτοια θέματα.

Δυστυχώς τα επειγοντα ραντεβού δουλειάς ειναι πιο σημαντικά απο τις ανθρώπινες ζωές...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ειλικρινα θα το ηθελα ΠΟΛΥ να τον κανω μαγκα τον τυπο, και μαλιστα μερικα χιλιομετρα παρακατω πετυχα σταματημενο δεξια ενα τζιπακι της αστυνομιας, αλλα ειλικρινα σας το λεω απο το σοκ δεν μπορουσα να θυμηθω ΤΙΠΟΤΑ σχετικα με το αμαξι του εγκληματια (περαν του οτι ηταν σκουρου χρωματος).

Τι να πω... Δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο... Και ειμαι σιγουρος οτι ο μπροστινος απο εμενα οδηγος θα τα ειδε ολα ΑΚΟΜΑ πιο κωλυομενα, διοτι στο ΤΣΑΚ γλιτωσε απ το να τον εμβολισει!

ΤΡΕ, συνεχισε ετσι αγορι μου... Για μια ακομα φορα επιβεβαιωνεις τη φημη σου!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εγώ πάλι βλέπω οτι ένας ακόμα απαράδεκτος, ανεύθυνος και εν δυνάμει δολοφόνος οδηγός θα μείνει ατιμώρητος εξαιτίας της αδιαφορίας που επιδεικνυόυμε όλοι μας σε τέτοια θέματα.

Δυστυχώς τα επειγοντα ραντεβού δουλειάς ειναι πιο σημαντικά απο τις ανθρώπινες ζωές...

Ηλια, επειδη σου αρεσει να την λες στον αλλον χωρις να διαβαζεις τι γραφει, το ξαναλεω:

Ειχα σοκαριστει τοσο πολυ απο το ολο θεμα, που μετα απο λιγο δεν μπορουσα να θυμηθω καν τι σοι αμαξι ηταν!

Με αλλα λογια και να σταματουσα στους αστυνομικους (κατι που θα εκανα δουλεια η μη), δεν θα ειχα να τους δωσω καν περιγραφη του οχηματος (ποσο μαλλον πινακιδα), περαν του οτι ηταν ενα σκουρου χρωματος αμαξι.

Το οτι ειχα δουλεια με εμποδισε απο το να σταματησω ΕΠΙΤΟΠΟΥ και να τον περιλαβω (αστυνομιες, μηνυση κλπ), ΟΧΙ ομως οτι θα με εμποδιζε να σταματησω παρακατω που βρηκα το τζιπ της αστυνομιας...
    Νίκος
    Open Horizons

Ηλια, επειδη σου αρεσει να την λες στον αλλον χωρις να διαβαζεις τι γραφει, το ξαναλεω:
    άντε πάλι...

Γράφω (ξεκάθαρα) "όλοι μας", στα ελληνικά που γνωρίζω αυτό ειναι πρώτο πρόσωπο πληθυντικού άρα συμπεριλαμβάνει κι εμένα...

Επι της ουσίας...

Το οτι ειχα δουλεια με εμποδισε απο το να σταματησω ΕΠΙΤΟΠΟΥ και να τον περιλαβω (αστυνομιες, μηνυση κλπ), ΟΧΙ ομως οτι θα με εμποδιζε να σταματησω παρακατω που βρηκα το τζιπ της αστυνομιας...
    Τον ίδιο χρόνο θα έτρωγες... Για την ακρίβεια αν σταματούσες στο τζιπ πιο κάτω θα τον έτρωγες και ανούσια το χρόνο σου...

Το μόνο που κάνουμε όλοι μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις ειναι - δυστυχώς - να προσπερνάμε (αφου εμείς γλυτώσαμε οι άλλοι να πνιγούν) και μετά να ερχόμαστε εδω να ξεσπάσουμε, να μπαινουν τα ποστ "οχι ρε το μ#@@##κα τι έκανε", "καλά σκότωμα ήθελε ο τυπος" και άλλα ωραία γραφικά τέτοια

Και ουσία μηδέν...

υ.γ. Σταμάτα να νομίζεις συνεχώς οτι σου τη λέω - έχω κι άλλα πράγματα να κάνω
    υ.γ.2. Μπορώ να διαβάζω και σε κανονική γραμματοσειρά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δηλαδή αν απλά σταμάταγες και δήλωνες οτι κινείται όχημα αντίθετα στο ρευμα κυκλοφορείας..... θα ήταν πρόβλημα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ενταξει Ηλια.
    Την επομενη φορα που θα σου ερθει εσενα στην Εθνικη καποιος στο ρευμα σου ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΠΑΝΩ σου, και ΑΦΟΥ καταφερεις να τον αποφυγεις, κοψε καθετα -οπως αυτος- τις λωριδες, ΚΟΚΚΑΛΩΣΕ διπλα του/μπροστα του απο τα 100 χαω (οπως αυτος) και μετα κατεβασε τον κατω και πραξε τα δεοντα.

Εγω να με συγχωρεις, αλλα ημουν πολυ σοκαρισμενος για να εχω χρονο να σκεφτω τι και πως να κανω -και εν τω μεταξυ το αμαξι (μαζι με την υπολοιπη κινηση) προχωρουσε μπροστα.

Οταν μετα απο λιγο ειχα συνελθει και ειχα βρει και τους αστυνομικους, ηταν πολυ αργα...

ΥΓ. Whatever.
    Νίκος
    Open Horizons

πωπω νεύρα ρε π$$στη μου... εγω φταιω που ασχολούμαι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. «Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα»
    από nikos_abel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 14:05
  2. Μια φορα ειπα και εγω...
    από el_hymador στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2009, 08:53
  3. στραβη και αναποδη σημανση
    από zzr2005 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 08:49
  4. Μία μικρή ψιλοτουμπίτσα και όχι μόνο...
    από alximistis στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 76
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2008, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF