Μόλις γύρισα από τη στούκα.
Ξυπνάω με το ζόρι να πάω τον αδερφό μου στη σχολή οδηγών (ειρωνεία).50 μέτρα πριν φτάσουμε έχω στοπ. Σταματάω σα καλό παιδάκι αλλά έλα που ο μ** έχει παρκάρει σε τέτοιο σημείο που δεν έχω ορατότητα. Πάω ένα κλικ πιο μπροστά & σταματάω. Με το που έχω σταματήσει έρχεται η ΒΛΑΜΕΝΗ με το παιδί & μου τη καθίζει στη προστινή ρόδα καθώς ανέβαινε από τα δεξιά μου. Η ρόδα γίνεται φυσαρμόνικα καθώς & οι μπουκάλες με την ανάρτηση. Της γκόμενας της φεύγει απλά το τάσι από τη ρόδα (μιας & με βρήκε μόνο με τη ρόδα). Σταματάει & αρχίζει να λέει πίπες...Cool εγώ..Λέω εγώ έφταιγα, είχα stop. Έχει λοιπόν κάτι γρατζουνίτσες από τα παρκαρίσματα της & αρχίζει να λέει ότι της τα έκανα εγώ & τα σχετικά. Μα μου μα μου..Μου φέρνει & το γρόθο το μπόμπο τον άντρα της! Ο τύπος, σα σκατούλα μου πουλάει τσαμπουκά...Του λέω μεγάλε!!!Μπάστα!Φωνάξουμε ασφάλεια. Έρχεται εμπειρογνόμων από ασφάλεια, έλα όμως που εγώ για καλή μου τύχη είμαι με το παπί άρα έπαθε αυτό τη ζημιά & όχι η μηχανή, αλλά έλα και για κακή μου τύχη που έχει λήξει η ασφάλεια!!!![]()
![]()
![]()
Πάω φέρνω τη μεγάλη μηχανή & κανονίζουμε το θέμα.
Αυτό που ερωτώ είναι το εξής : Από ότι μου είπαν κάτι τύποι στο καφενείο δεν έφταιγα εγώ. Ήμουν σταματημένος, έλεγχα τη διαστάυρωση, αφού είχα στοπ. Έρχεται λοιπόν η κυράτσα & μου τη καθίζει. Ποιος σκατά φταίει?& από την άλλη ακόμα & αν φταίει αυτή,αφού δεν έχω ασφάλεια καλά δεν έκανα & έφερα τη μεγάλη μηχανή με ασφάλεια, λέγοντας ότι φταίω εγώ?
Όχι όμως & να έχω το ΜΑΛΑΚΑ το άντρα της να μου λέει μαλακίες!!!!![]()
![]()
![]()
& να φανταστείται ίσα ίσα ακούμπησε το λάστιχο μου και τις έκανε μια γραμμή που της την έσβισα!
Γαμώ τα στραβά μου ξυπνήματα & τους ΓΡΟΘΟΥΣ!
Τώρα έχω κάτι ΝΕΥΡΑ! Από την άλλη θα μου πείτε τι μιλάω αφού δεν έπαθα ούτε μια γρατζουνιά!.
:a29:
![]()
:a37:
:a57: :a57:

:a37:
:a57: :a57:
....τι να πω...
and drive just :a44: and fly
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΠ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΣΕΝΑ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ