Hiya guys...
mipos kserei kaneis pos mporo na kano edit ta bookmarks tou firefox? exo perasei ki apo ton explorer kai ginete tis #$#@!!!
Hiya guys...
mipos kserei kaneis pos mporo na kano edit ta bookmarks tou firefox? exo perasei ki apo ton explorer kai ginete tis #$#@!!!
Αν αναφέρεσαι στους σελιδοδείκτες...
Σελιδοδείκτες->Διαχείριση σελιδοδεικτών.
Σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο Firefox στο οποίο κάνεις edit στα links σαν Windows (delete, rename κτλ)
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!
nai alla den me voithaei poly ayto...tha me voithouse an mporousa na vro ta bookmarks se kapoio folder oste na ta kano edit poly pio eykola kai na ta taktopoiiso. To manage bookmarks tou mozilla den voithaei kai poly
Τι σε ενδιαφέρει να αλλάξεις και δεν σε βοηθάει ο firefox; με drag and drop μπορείς να τα μετακινήσεις, με δεξί κλικ πάνω τους και properties μπορείς να τα αλλάξεις και μπορείς να διμιουργήσεις και directories.
Εγώ δουλεύω σε linux οπότε δεν ξέρω που είναι στα windows, κάνε όμως μια έρευνα για bookmarks.html τουλάχιστον αυτό είναι το όνομα του αρχείου στο linux. πάντως νομίζω ότι το Manage bookmarks είναι πολύ πιο εύκολο.
δοκιμασε αυτο urlbase 6 pro
ειναι σε δοκιμαστικη μορφη, αν σου κανει, μπορεις να το αγορασεις.
θεωρητικα θα σε βοηθησει γιατι αποθηκευει τα bookmark σε μια κεντρικη βαση δεδομενων, κ απ εκει μπορεις να τα κανεις οτι θελεις με την ησυχια σου...
thanxΑρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
δοκιμασε αυτο Urlbase 6 personal
ειναι δωρεαν [εκτος αν θελεις να αναβαθμισεις στο professional edition, εκει πρεπει να πληρωσεις]
θεωρητικα θα σε βοηθησει γιατι αποθηκευει τα bookmark σε μια κεντρικη βαση δεδομενων, κ απ εκει μπορεις να τα κανεις οτι θελεις με την ησυχια σου...
![]()
![]()
δεν σε προλαβα γμτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dhead
thanx![]()
ριξε μια ματια στην τροποποιημενη μου απαντηση, αλλα κ στο λινκ που ειχα βαλει πριν. Δεν το υποστηριζει πια το personal η εταιρεια, μονο το pro. αλλαξα το λινκ αλλα δεν σε προλαβα..
![]()
Den me prolaves??!! grrrrr eleinos eisai...thanx kai gia to 2nd link tha to tsekaro
Για κοίτα εδώ για το που μπορείς να βρείς το bookmarks.html ανάλογα με το λειτουργικό σου και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς
Φίλε το μέλλον στη διαχείριση bookmarks λέγεται HiBO TM![]()
Βγαίνει στην αγορά μετά τα Χριστούγεννα και θα προκαλέσει αίσθηση!![]()
Hibo? ti diaolo einai ayto den to exo akousei.... kai giati dld tha prokalesei aisthisi?:/
καλη η αλεπου αλλα με εκνευριζει ενα πραμα...
ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΒ ??
(εκτος απο το να κανεις δεξι κλικ σε λινκ κ να το επιλεξεις σε νεο ΤΑΒ )
![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
FileΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
καλη η αλεπου αλλα με εκνευριζει ενα πραμα...
ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΒ ??
(εκτος απο το να κανεις δεξι κλικ σε λινκ κ να το επιλεξεις σε νεο ΤΑΒ )
![]()
![]()
![]()
New Tab
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
ουτε καν που πηγε το μυαλο μου .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
File
New Tab
![]()
![]()
ευχαριστωωωωω!!
α ρε ξενιτια τα καλυτερα παιδια μας πηρες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
airamhag: CTRL-T, πιο απλο δε γινεται
dhead: text file ειναι τα bookmarks του mozilla, τ ανοιγεις με τον αγαπημενο σου text editor και κανεις οτι θες...