Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Εξομολόγηση! (ερωτική!!!)

πλήξιππος Το avatar του/της argpap

Εξομολόγηση…(ερωτική!!!)

Άλλο ένα απόγευμα στο γραφείο μπροστά στην οθόνη που πάλλετε και μοχθεί να κρατήσει τα μάτια μου εστιασμένα πάνω της…άδικος κόπος …όταν το μυαλό πετάει και η φαντασία τριγυρνάει καμία φυσική δύναμη δεν δύναται να λειτουργήσει……..

Εσύ είσαι απέναντι μου και με κοιτάς, παρά τα χρόνια σου ….όλο ρυτίδες είσαι….με κοιτάς πίσω από το τζάμι πονηρά …μου υπόσχεσαι μια διαδρομή γεμάτη περιπέτεια, ένταση…ένα ξύπνημα που ξέρω ότι θα γίνει από τη στιγμή που θα ανέβω πάνω σου. Μερικές φορές νιώθω τόσο εγωιστής, ενώ εσύ μου ζητάς τόσα λίγα εγώ στα ζητάω όλα….ανάταση…ενέργεια…καθαρότητα …αδρεναλίνη…χαρά. Αισθάνομαι τυχερός που σε γνώρισα , που πήρα απόφαση να σου μιλήσω εκείνο το απόγευμα που ήσουν στην έκθεση…αν και άσχημη ήσουν πανέμορφη στα μάτια μου. Από την μέρα εκείνη, παρά της συμβουλές των ΑΛΛΩΝ ότι είσαι περιττή και δεν ταιριάζεις πια στην ηλικία μου και στη θέση μου, έμαθα να ταξιδεύω μαζί σου πέρα από τα όρια του εφικτού και πέρα από τα όρια του μυαλού.

Είσαι η απόδραση μου από την ένταση…από το στρες και το άγχος έστω και αν για είναι μόνο για 5 λεπτά.

Σε ευχαριστώ....που με έχεις κάνει καλύτερο άνθρωπο....ΑΧ
    :a1:

13Φ new member

Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Έτσι είναι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!

Δεν είναι έρωτας, είναι αγάπη που κρατάει για πάντα...:a07:

Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Μόνο αγάπη χρειάζεται η ζωή μας... όλα τα χρόνια που θα 'μαστε μαζί...
    αχ... l amour...

Υπεροχο....

Ετσι ειναι... Το δεσιμο που εχουμε με τις μηχανες μας ειναι τοσο υπεροχο, ενας δεσμος αγαπης... Και οταν βλεπω αλλους που δεν με καταλαβαινουν (βλ.κουτακηδες), απλα χαμογελαω με νοημα...
    Νίκος
    Open Horizons

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    η μηχανη ειναι το μεσο ...ενα ματσο σιδερα δηλαδη ...εσυ εισαι αυτος που μετατρεπει το αψυχο αυτο αντικειμενο σε μεσο αποδρασης απο οτι θελει κανεις ...συμπερασμα ....αγαπηστε περισσοτερο τον εαυτο σας ...αξιζει περισσοτερο απο ενα ματσο σιδερα!!!
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    1. Να κανεις παρεα με τον Κυριακοστ....

2. Ποιος σου λεει οτι το ΑΧ ειναι ασχημο???

3. Πολυ ωραιο κειμενακι και αποδεικνυεις για ακομη μια φορα γιατι η μοτο ειναι για τον κα8ενα μας τοσο ξεχωριστη....

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Απλά μερικές φορές το μυαλό χρειάζετε "καύσιμο" ώστε να απογειωθεί και μια σειρά απο εικόνες-συναισθήματα που μπορεί να νιώσεις πάνω στους δύο τροχούς είναι το καλύτερο. Αντιθέτως οι 4 ρόδες πάντα έχουν το Α και το Β, δηλαδή τη μετακίνηση απο το Α στο Β χωρίς εκρήξεις, χωρίς ...τα υπόλοιπα γράμματα της ΑΒ. Χαλαρώτητα = 4 ρόδες .

Μια αγάπη σαν και αυτή δεν είναι η τελευταία πάντα υπάρχει ενα νέο ματσο σιδερα, ένα νέο μέσο για μικρές αποδράσεις....
    Ναι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας...να χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή...να ζούμε το σήμερα, να μαθαίνουμε το παρελθόν και να μελετάμε το μέλλον...αλλα το στανίο μου εδώ και δύο χρόνια που καβάλησα τους δύο τροχούς νιώθω καλύτερα στο θέμα...χρόνου..ποιότητας...

Και η ποιότητα ζωής είναι που μας βοηθά να ξυπνήσουμε απο τον ύπνο μας. Για βάλτα κάτω, δές ένα σημερινό μέσο άνθρωπο :
    Ξεκίνημα πρωί πρωί για την δουλέια...ένας καφές στα γρήγορα..(άγχος για το τη ώρα θα φτάσεις στη δουλεία σου)...μποτιλιαρισμένος στο ΙΧ...(άγχος για το πόση γκρίνια θα ακούσης μετά)...άφιξη στο γραφείο (άγχος για το παρκάρισμα)....άγχος στη δουλεία...νεύρα...γέλειο...καθημερινότητα ...σχόλασμα απο τη δουλεία και πάλι μποτιλιαρισμένος στο ΙΧ...άγχος για το παρκάρισμα...φαγητό...τηλεόραση...νεύρα...γέλειο...καθημε ινότητα...καληνύχτα.
    Όταν καταφέρεις να σπάσεις τη σειρά αυτή είσαι μετά μια χαρά.
    Προσωπικά έγω αποβάλει την τηλεόραση απο τη ζωή μου εδώ και χρόνια και στη θέση της έχει μπεί η κουβέντα...αλλά βρε παιδία πάντα είχα ένα πρόβλημα.
    Ποτέ δεν έφταναν οι 24 ώρες, πάντα ήταν λιγότερες απο το ημερήσιο πρόγραμμα. Τώρα όμως φτάνουν και περισσεύουν ώστε να χαρώ και ένα καφέ, μία κουβέντα, ένα παιχνίδι (ακόμα είμαι μικρό παιδί).
    Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η μηχανή, μου έχει κερδίσει ώρες για τη ζωή μου.

Όπως είπα στη αρχή είναι μία εξομολόγηση καρδίας και αγάπης για μένα...τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο

13Φ new member

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    πολύ όμορφο!!! μοναδικά συναισθήματα!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Νομιζω πως εχει να κανει με αυτη την απιστευτη αισ8ηση ελευ8εριας που σου δινει...Τη σκεψη οτι εισαι ''εξω'' ..μονος και περα απο τους αλλους ....

Οτι φευγεις και τα αφηνεις ολα πισω ...ρουτινα..αγχη ..στεναχωριες.... τραβας το δρομο σου και εισαι απολυτος κυριαρχος του εαυτου σου ...

Ξερεις δεν εχουμε συχνα αυτη την πολυτελεια .... πολλα ειναι αυτα που μας ''κλεινουν'' μας ''γυριζουν πισω'' και μας ''8αβουν''....

Με τη μηχανη ολες οι αποφασεις και οι επιλογες ειναι δικες μας ακριβως επειδη εκεινη την ωρα ειμαστε εμεις...κι ολα τα αλλα... απλα δεν υπαρχουν...

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Για τον καθενα η μοτο ειναι πολλα διαφορετικα πραγματα

αλλα στο τελος το παθος μας και η διψα μας για αυτα που μας προσφερει ειναι που δημιουργουν την ψευδαισθηση μιας σχεδον ερωτικης σχεσης

στην πραγματικοτητα εινα σιδερα και πλαστικα (πλην VFR φυσικα ),με λιγα λογια το μεσο ειναι και οχι η αιτια για ολα αυτα που νιωθουμε τα οποια υπαρχουν μεσα μας και ουρλιαζουν για να βγουν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

...

ρε παιδια παρτε ενα κτμ..

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ..:rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μαζί σου φίλε μου...

όπως είπα... μια μηχανή, ενας αναβάτης, μια παρέα.

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=42241

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε παιδια παρτε ενα κτμ..

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΤΕ ΕΤΣΙ..:rotflmao: :rotflmao:

....

Ρε Ντουκασι....

ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!!

Ακριβώς, η ελευθερία είναι που σε φορτίζει θετικά έστω και με 2 λεπτά βόλτας.

Μερικές φορές απλά αλλάζω το δρομολόγιο μου γιατί απλά μπορώ να το διασκεδάζω μαζί της.

Α και κάτι ακόμα sober ...είναι ασχημούλα πως να το κάνουμε! αλλά μια όμορφη άσχημη αν μπορώ να το πώ έτσι...έχει χαρακτήρα πάντως

13Φ new member

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιηση ερωτικη...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2006, 23:31
  2. εξομολόγηση
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 10:09
  3. Η εξομολόγηση
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ