Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Kymco Nexxon

Kymco Nexxon

Μετά από (μάλλον) αρκετό ψάξιμο, αποφάσισα ν αγοράσω το συγκεκριμένο παπί. Μου φαίνεται πολύ μαμάτο σε σχέση μ αυτά που έχω δει σε σχέση τιμής/ποιότητας----->1390ευραίοι! Και παραπάνω φράγκα δεν παίζει να δώσω γιατι με όλα τα παρελκόμενα (κράνη άδειες λουκέτα ασφάλειες μπλα μπλα) θα βγεί αρκετά παραπάνω όπως κ να χει..............
    Υπάρχει κάποιος που να το έχει οδηγήσει? ΒΑσικά είναι ολοκαίνουριο μοντέλο- ούτε στο site της kymco δεν το έχουνε περάσει ακόμη..Ένα από τα λίγα sites poy έχω βρει είναι το http://www.mototriti.gr/news/PREVIEW...category_id=80
    Περιμένω απόψεις γιατί όπως κ να χει είμαι ασχετόπουλος
    Ρωτάω γιατί δεν μπορώ να βρώ ακριβώς επειδή είναι νεότατο καμία κριτική ή τεστ κτλ...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    κ οι περισσοτεροι ασχετοπουλοι ειναι σε παπια..εγω παντως απ αυτα που διαβασα σε παροτρυνω να το αγορασεις
    υπολογισε και 200 ευρω για γαντοκρανα οπωσδηποτε..γαντια παρε φθηνα με κανα 20ευρω (αλλωστε δεν πηγαινει κ τοοοοσο γρηγορα το παπι)..οι παλαμες "καιγονται" απο την τριβη και μπορει να παθουν ζημια αν (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) πεσεις..
    μπουφαν οπως σου πα αν δεν αγορασεις (προτεινω κατι φθηνο..το bering nassau) ενα τζιν να το φορας ΠΑΝΤΑ

http://charamon.info/catalog/images/7318BET3.jpg <---- ωραιο μπουφαν και ασφαλες με 95 ευρω
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Έ ρε Ozzy αρχηγός είσαι ρε γμτ! Πριν από 5 λεπτά το έστειλα! Thanks Υποθέτω πως συμφωνείς οτι αξίζει τα 145ευρώ της διαφοράς από το activ..............Cheers

σιγουρα! ειναι κ το ονομα που εμπιστευεσαι
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Έεεεεεεεετσι

περιμενω φωτο το παπι με σενα

Talking

Καρτέρα 2 βδομάδες

οκ

Νέο μέλος
    Παιδες να ρωτησω κατι; Τι αξιζει πιο πολυ; Daytona ή Kymco; Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο λογω τιμης. Εχετε ακουσει τιποτα αρνητικα για καποια απο τις δυο εταιριες; Το μονο που με πηγαινει προς την Daytona ειναι το DY50 και 400? λιγοτερα(με ενα δισκοφρενο). Επισης σε ενα αλλο φορουμ ειχα δει οτι καποιος ειχε Kymco και ειχε προβλημα με φρενα και οτι ξεβιδωναν συνεχεια καποιες βιδες. Ρωταω επειδη δεν ξερω τιποτα απολυτως.
    Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.
    ( www.rockwavefestival.gr see you there... )

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=39440

Δες αυτό το post μου, υπάρχουν διάφορα σχόλια......... Εγώ πάντως κατέληξα στο kymco για πολλούς λόγους, ο σημαντηκότερος----->1 χρόνος επιπλέον εγγύηση (2 αντί για 1).. Κ οπως λέει κ η γιαγιά μου το φτηνό το πληρώνεις 2 φορές Πάντως με όλη την κουβέντα που έκανα (επίσης ως άσχετος) δεν μου είπε κανένας για οποιοδήποτε πρόβλημα σε ότι αφορά τα kymco, που όπως κ να χει δεν είναι κ ακριβά μηχανάκια. Ένα φιλαράκι μου πήρε ένα μεταχειρισμένο κ μου είπε πως -κάνοντας του φυσικά τα σέρβις στην ώρα τους- δεν του έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.
    Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείξει η νεκροψία, σε 2 βδομάδες θα το χω!!!
    Ι
    Ι
    Ι
    V Σ'αυτό το χρώμα, αν το δεις από κοντά θα το ερωτευτείς

*Σημείωση: Επειδή ως άσχετος είδα πως τα kymco πληρούν τις αυστηρες προδιαγραφές Euro3 κ ψάρωσα νομίζοντας πως αφορά γενικά την ποιότητα του παπιού να σ ενημερώσω πως αυτές αφορούν τις εκπομπές καυσαερίων κ τιποτ'άλλο! Δε λέω, να μη ρυπαίνουμε το περιβάλλον, αλλά δεν είναι το 50αράκι μου που θα καταστρέψει τον πλανήτη! Μεγαλύτερη μόλυνση θα προκαλέσει όταν πάει για τα μπάζα μετά από λίγα χρόνια παρά με τα καυσαέριά του (έλεος 50cc είναι!)----->άλλος ένας λόγος για να μην πάρεις σκάρτο μηχάνημα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kymco_nexxon.jpg 
Προβολές:	430 
Μέγεθος:	51,9 KB 
ID:	89222

Επίσης σε πιο φτηνό υπάρχει το activ, αλλά η διαφορά στην τιμή είναι πολύ μικρή σε σχέση με τα έξτρα που προσφέρει το nexxon. Αυτά!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	activ125sr.jpg 
Προβολές:	427 
Μέγεθος:	51,4 KB 
ID:	89224

Νέο μέλος
    Αν ειναι μονο η εγγυηση, και στα Daytona τιυλαχιστον προχθες που ρωτησα, δινουν 2 χρονια εγγυηση. Και δεν νομιζω να ειναι πιο φθηνο λογω ποιοτητας. Απλα εχει 1 δισκοφρενο και δεν εχει χωρο για κρανος. Εχει σχαρα ομως. Τελευταια στιγμη μου φαινεται θα αποφασισω. Λες να ριξω κερμα κορονα-γραμματα;

Εκεί που ρώτησα εγώ πάντως μου είπαν 1 χρονο... Επίσης ρώτα αν είναι ολική η εγγύηση, να σαι σίγουρος! Τώρα για την ποιότητα, τι να πώ ασχετίδης speaking.. Στο προηγούμενο post Μου ένας είπε πως είναι μια χαρά κ ο ozzy είπε πως ένα που είχε οδηγήσει ήταν μάπα. Το μόνο σίγουρο είναι πως με το Daytona θα χρειαστείς άλλα 70ευρώ σίγουρα για καινούρια λάστιχα (τόσα μου είπαν σ ενα μαγαζί που ρώτησα, για καλά λάστιχα, τώρα να υπάρχουν κ πιο φθηνά δε νομίζω πως θα είναι ότι καλύτερο) Προσωπικά προτιμώ να έχω κάτι σίγουρα καλό κ ας το πληρώσω κ κάτι παραπάνω! Παντως αν το πάρεις θα είμαι περίεργος ν ακούσω εντυπώσεις! Επίσης δεν κατάλαβα για πιο Daytona μιλάς.. Αυτό που είδα εγώ να κυκλοφορεί έχει 2 δισκόφρενα, στα 1100 ευρώ, το Activ που έχει πάνω κάτω τα χαρακτηριστικά του έχει 1 δισκόφρενο, δεν εχει χώρο κάτω από το κάθισμα και κοστίζει 1245 ευρώ. Άρα το Daytona παραείναι φθηνό σε σχέση με τα kymco. Ύποπτο? Δέν μπορώ να ξέρω, δυστυχώς κ γι αυτό δεν θα ρισκάρω, γιατί όπως κ να χεί δεν θ αγοράσω Barbie, όχημα θα πάρω κ θέλω να μαι σίγουρος κ για τα λεφτά που θα σκάσω και για την ασφάλειά μου πάνω απ' όλα.

Νέο μέλος
    Για το DY50 λεω που εχει 995?. Αυτο που εχει 2 δισκοφρενα ειναι το DY50R και εχει 1195?.
    Εδω ειναι και η σελιδα που τα εχει ολα.
    http://www.gorgolis.gr/dy50r.htm
    Τα Kymco τι λαστιχα εχουν που δεν θελουν αλλαγη. Εννοειται πως δεν θα κολλησουμε στα 100? - 200?! Ειδωμεν. Σε κανα μηνα υπολογιζω να προχωρησω σε αγορα γιατι εχω κατι τρεχαματα.
    Ολικη εγγυηση εννοεις μηχανικα και ηλεκτρικα,ε; Επισης στις επισημες σελιδες το Daytona βγαζει 4,1 ιππους σε αντιθεση με το Activ που βγαζει 3,8 στις ιδιες στροφες. Για το NExxon δεν γραφει τιποτα ακομα.

kymco
    standar

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KYMCO NEXXON 125 vs SPRIDER 125 DAYTONA,
    από nik7119 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2008, 16:46
  2. Piaggio Liberty VS Kymco Nexxon VS Daytona Sprinter
    από kalisperis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2007, 19:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ