r6 exo .tin eixa apo kato .kentro 8essaloniki me grapsane..as in me kiklonane kai ego 8a stamatoysa..!!4 z diskola feugeis
r6 exo .tin eixa apo kato .kentro 8essaloniki me grapsane..as in me kiklonane kai ego 8a stamatoysa..!!4 z diskola feugeis
Οι Ζητάδες ξέρεις,δεν είναι τίποτα κουλάδια.Τουλάχιστον όχι όλοι.Σού συνιστώ να σταματάς αν σού κάνουν σήμα.
Τι διάολο...κλεμμένη τήν έχεις;![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
file olo eironia einai oi z .stamatas les gia sas.kai se gam...ne .8a mporousan na dinoun proidopoihseis gi kapies parabaseis kai meta tin proidopoihsh prostimo.bebea stamatao sta bloka ,,houmor kano
Όσο γι' αυτό...είναι μερικοί που θέλουν πολλές σφαλιάρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από snow
file olo eironia einai oi z .stamatas les gia sas.kai se gam...ne .8a mporousan na dinoun proidopoihseis gi kapies parabaseis kai meta tin proidopoihsh prostimo.bebea stamatao sta bloka ,,houmor kano![]()
![]()
Τέλος πάντων...μη δίνεις και πολλή σημασία στο σύνδρομο τού "ενωματάρχη" που έχουνε.Μόνο έτσι καθαρίζεις.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
gia pinakida.tin eixa apo kato 3ereis.den itan orati .palia itan 33eprostimo..tora 300e!1kalo e?
riskareis??
Αμα το πληρωσεις στο 10ημερο μεσα σου κανουν 50% εκτωση και δωρο μια καραμελιτσα..
![]()
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
περαστικα σου φιλε...ειναι οντως @#@$#$#$ οι Ζηταδες...
Α...και καλως μας ηρ8ες...
τσακο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Δεν κατάλαβα ............. γιατί είναι @#@$#$#$ οι Ζηταδες ;;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
περαστικα σου φιλε...ειναι οντως @#@$#$#$ οι Ζηταδες...
Α...και καλως μας ηρ8ες...
τσακο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή έκαναν τη δουλειά τους ;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή ο φίλος που είχε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ βάλει την πινακίδα να κοιτά το λάστιχο είναι ο σωστός ;;;;;;;;;
Αν οι πινακίδες δεν είναι ορατές ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε ατιμώρητα !!!!!!!!!
π.χ. αρπαγή τσάντας και να σέρνει για καμμιά 10ρια μέτρα το θύμα στην άσφαλτο.
Οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, όχι μόνο αυτοί που μας βολεύουν !!!!!!!
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά εγώ ότι εμπειρία είχα με ζητάδες ήταν μια χαρα οκ. Πολυ ξηγημένοι και με έχουν καβατζωσει μια δυο φορές. Βέβαια κι εγώ είμαι πάντα νομότυπος και δεν τσαμπουκαλευομαι.
Και αυτοί μηχανόβιοι είναι δειχνουν κατανόηση σε κάποια πράγματα. Αν όμως το παίξεις τρελίτσα θα τα πάρουν λογικό είναι.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Συμφωνώ απόλυτα. Η δουλεία τους είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Δεν κατάλαβα ............. γιατί είναι @#@$#$#$ οι Ζηταδες ;;;;;;;;;;;;;;
Επειδή έκαναν τη δουλειά τους ;;;;;;;;;;;;
Δηλαδή ο φίλος που είχε ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ βάλει την πινακίδα να κοιτά το λάστιχο είναι ο σωστός ;;;;;;;;;
Αν οι πινακίδες δεν είναι ορατές ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει οτιδήποτε ατιμώρητα !!!!!!!!!
π.χ. αρπαγή τσάντας και να σέρνει για καμμιά 10ρια μέτρα το θύμα στην άσφαλτο.
Οι ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, όχι μόνο αυτοί που μας βολεύουν !!!!!!!
Δεν φταίνε για όλα οι Ζητάδες. Και φυσικά και αυτοί περνούν εντολές από τους διοικητές τους. Υπάρχουν διοικητές που έχουν δώσει εντολή να γράφουν και το παραμικρό και υπάρχουν και διοικητές που τους έχουν πει ότι είναι στη διακριτική τους ευχέρεια για το αν θα κόψουν κλήση για κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό. (σας το λέω αυτό γιατί τυχαίνει να έχω αδελφό στην τροχαία και ο διοικητής του είναι στη δεύτερη περίπτωση)
GSR 600 for ever
Ωπ, νατες και οι άκρες με την τροχαία...Αρχικά δημιουργήθηκε από stef_26
(σας το λέω αυτό γιατί τυχαίνει να έχω αδελφό στην τροχαία και ο διοικητής του είναι στη δεύτερη περίπτωση)![]()
Πάντως εμένα μια φορά με πλεύρισε ζητάς και μου ζήτησε διπλώματα, άδειες κλπ,κλπ.
Δεν μου το έπαιξε Θεοχάρης, στο χαλαρό τσέκαρε τα χαρτιά, μου είπε καλό δρόμο και τέρμα...αλλά ήμουν και φουλ προβλεπέ...![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Εμένα με σταμάτησαν προχτές για έλεγχο!
Ήμουν 99% νόμιμος μιας και τα είχα όλα αλλά και την πινακίδα από κάτω!
Μου λέει λοιπόν ο τύπος "όλα καλά ρε φίλε αλλά πρέπει να σε γράψω"!
Τί να κάνουμε του λέω, αφού πρέπει! Μόνο μισό να βγάλω το κράνος γιατί λιώνω από τη ζέστη! Φοράω και τα δερμάτινα...
Μόλις το έβγαλα (το κράνος) μου λέει: Ρε μεγάλε κάπου σε ξέρω εσένα!
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιοκι έτσι με έγραψε για το ότι και καλά δεν είχα δίπλωμα μαζί μου!
![]()
30 ευρώ μόνο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα είναι να δίνω κώλο για να γλυτώνω κλήσεις... ευχαριστώ δεν θα πάρω !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
γυμνός έκανε το μπλόκο και τον θυμήθηκες?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση θυμήθηκα ότι είχαμε γνωριστεί σε ένα όργιο![]()
![]()
![]()
![]()