Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS

Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

Εδω και 3 εδδομαδες ανταλαξα το GS 1200 με το Χαγιαμπουσα.Υπαρχουν πολλες διαφορες μεταξυ των δυο μοτοσυκλετων,οχι στην δυναμι-γεωμετρια και στα διαφορα τεχνικα στοιχεια,αλλα στον τροπο που στεκονται στον δρομο,στην ιδιαιτερη συμπεριφορα τους στην καθημερινοτητα.
    Ανεβαινοντας στο μπεμβε και γυρνοντας τον διακοπτη περιμενεις καποια δευτερολεπτα!!! για να κανει διαγνωσι ο εγκεφαλος(απαραδεκτο),στον Βουζα γυρνωντας τον διακοπτη και πριν προλαβεις να χουφτωσεις το γκριπ,εχει τελειωσει αυτη η διαδικασια.
    Ξεκινοντας με το μπεμβε κοιτας μην δεν σβησει η ενδειξι ΑΒS (το κανει συχνα),στο χαγια φευγεις και δεν κοιτας τιποτε.
    Κατα την οδηγηση εαν χρειαστει να πατησεις κορνα η"να κανεις σινιαλο....γαμησε τα.Δεν εχω βρει ποτε αυτα τα δυο κουμπια την ωρα που επρεπε,πατας αριστερο φλας ,Η" δεν βρισκεις τιποτε γενικως!Σε αυτοκινητοδρομα θελεις να κανεις σινιαλο-χαιρετισμο σε συναδελφο μοτοσυκλετιστη?Ξεχασε το!Δεν βρισκεις το σινιαλο διοτι πρεπει να χρησιμοποιησεις τον αντιχειρα (δυσκολο αυτο στην διαρκεια της οδηγησης) και οχι τον δεικτη που εχουν ολα τα γιαπονεζικα.
    Και κατι επικινδυνο τωρα,κατα την διαδικασια του φρεναρισματος με το μπεμβε,εαν ο δρμος ειναι ανωμαλος φοβασαι μην επενεργησει το ABS και....δεν σταματησεις ποτε!Αυτη η φοβια μου εμεινε και δεν μπορω να την αποβαλω!Καθε φορα που πατω φρενα με τον Βουζα και εχει κακο οδοστρωμα φοβαμε οτι θα επεμβει το ABS και δεν θα σταματησω.Θελω γιατρο?
    Με τον Βουζα οδηγω και χωρις γαντια για μικρες διαδρομες εντος πολης,με το μπεμβε ξεχασε το!το μισο πλαστικο του γκριπ θα κολησει στην παλαμη σου!
    Και κατι τελευταιο,τα ΕΙΔΙΚΑ!!!!
    συνεργεια!!
    λαδια!!!
    διακοπτες!!!!
    αναβαθμισεις!!!
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ!!!!

Σίγουρα δύο εντελώς διαφορετικά μηχανάκια με διαφορετικές ιδιαιτερότητες αλλά και διαφορετικά δυνατά σημεία !

Δύο τέρατα με έντονα χαρακτηριστικά αλλά εντελώς αντίθετα μεταξύ τους !

Με λάτρεις σε όλο τον κόσμο για τον χαρακτήρα του το καθένα ξεχωριστά !

Παρόλα αυτά είναι ευχάριστο πως είσαι περισσότερο ικανοποιημένος εκεί που κατέληξες, καλά να είσαι να τη χαίρεσαι τη ναυαρχίδα !

Re: Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Σε αυτοκινητοδρομα θελεις να κανεις σινιαλο-χαιρετισμο σε συναδελφο μοτοσυκλετιστη?Ξεχασε το!Δεν βρισκεις το σινιαλο διοτι πρεπει να χρησιμοποιησεις τον αντιχειρα (δυσκολο αυτο στην διαρκεια της οδηγησης) και οχι τον δεικτη που εχουν ολα τα γιαπονεζικα...
    Σινιάλο κάνουμε με το χέρι και όχι με τα φώτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Σίγουρα δύο εντελώς διαφορετικά μηχανάκια με διαφορετικές ιδιαιτερότητες αλλά και διαφορετικά δυνατά σημεία !

Δύο τέρατα με έντονα χαρακτηριστικά αλλά εντελώς αντίθετα μεταξύ τους !

Με λάτρεις σε όλο τον κόσμο για τον χαρακτήρα του το καθένα ξεχωριστά !

Παρόλα αυτά είναι ευχάριστο πως είσαι περισσότερο ικανοποιημένος εκεί που κατέληξες, καλά να είσαι να τη χαίρεσαι τη ναυαρχίδα !

ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΩΣ(GS-VUZAS),ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ "ΕΙΔΙΚΗ"ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΜW.

Re: Re: Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αυτο εκανα και εγω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

Re: Re: Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

Ποιος το λεει αυτό? Εγώ δεν γουστάρω να αφήσω το τιμονι σε καμοια περίπτωση.Τόσα χρόνια
    το σινιάλο είναι με τα φώτα.Στους 100 που έχω συναντίσει 2 με 3 να με έχουν χαιρετησει με το χέρι. Φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Νίκος
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Re: Re: Re: Αλλαγες και Φιλοσοφιες Bmw-vuza..

Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
    Ποιος το λεει αυτό? Εγώ δεν γουστάρω να αφήσω το τιμονι σε καμοια περίπτωση.Τόσα χρόνια
    το σινιάλο είναι με τα φώτα.Στους 100 που έχω συναντίσει 2 με 3 να με έχουν χαιρετησει με το χέρι. Φιλικά πάντα και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Νίκος
    Δεν τίθεται θέμα αντιπαράθεσης

Πήγαινε στο εξωτερικό και δες τι γίνεται και τα ξαναλέμε

Αλλα ας μη βγούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lygonis

χμμμ

Τι παει να πει πήγαινε στο εξωτερικό, ότι κάνουν έξω είναι πάντα σωστό? Και άντε να συμφωνήσω μπορείς να το αιτιολογήσεις? Αν είναι για κάποιο λόγο (ασφάλειας π.χ) να συμφωνήσω και να χαιρετάω και γω με το χέρι. Τώρα θα μου πεις με τι κόλλησα ξέρω γω μου φάνηκε περίεργο σαν οδηγία.
    Ο καλός οδηγός στην ευθεία φαίνεται!!

Χαλαρη βολτα και αν το επιτρεπει η ορατοτητα μπορει και με το χερι,λεω μπορει.
    Ασε τωρα εσυ το αριστερο κλιπονς οταν γουσταρεις μια διαδρομη και η αδρεναλινη σε εχει πνιξει...
    Τα σαινια της BMW σου επιβαλουν το χερι...που να βρεις τον διακοπτη με τον αντιχειρα!

Αυτα που λες φιλε τα εχω παρατηρησει και εγω μια φορα που οδηγησα μια 1200 δεν ηξερα τι παταγα απο τα κουμπια και εκεινο το μπροστινο της μου φανηκε πολυ παραξενο (καμια πληροφοριση) αλλα εγω πηγα μονο μια βολτα εσυ ποσο καιρο την ειχες και δεν την συνηθισες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από iannis
    Αυτα που λες φιλε τα εχω παρατηρησει και εγω μια φορα που οδηγησα μια 1200 δεν ηξερα τι παταγα απο τα κουμπια και εκεινο το μπροστινο της μου φανηκε πολυ παραξενο (καμια πληροφοριση) αλλα εγω πηγα μονο μια βολτα εσυ ποσο καιρο την ειχες και δεν την συνηθισες?
    20 μηνες και 29000 χιλιομετρα.Καποια πραγματα τα συνηθιζεις γρηγορα οπως τα φλας,καποια αλλα ποτε, γιατι δεν ειναι καθολου εργονομικα.:a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    20 μηνες και 29000 χιλιομετρα.Καποια πραγματα τα συνηθιζεις γρηγορα οπως τα φλας,καποια αλλα ποτε, γιατι δεν ειναι καθολου εργονομικα.:a31:

ΟΚ, απόψεις!

Εγω στα 1000 χλμ τα συνήθισα ολα!

Αφου εσυ κατεληξες στο BUSA με γειά σου και χαρά σου, αλλά μη τα γ@μ@με όλα!

Γι αυτο υπάρχουν χιλιάδες μοντέλα, γιατι η βλακεία-μ@λ@κι@-βιτσιο-κ@υλα που διακατέχει τον καθένα μας ειναι διαφορετική!

Εδω κυκλοφορούν Tiger, στα GS ειναι το προβλημα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...Εδω κυκλοφορούν Tiger...
    Δεν κυκλοφορούν...

Ταξιδεύουν

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Δεν κυκλοφορούν...

Ταξιδεύουν

Με τί "ταξιδεύουν" και δεν "κυκλοφορούν"?

Με καράβι?

Έλα που τσίμπησες!!! Τί είπαμε?

Άλλωστε, οι άνθρωποι τα ταξιδεύουν τα μηχανάκια όχι το αντίστροφο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΟΚ, απόψεις!

Εγω στα 1000 χλμ τα συνήθισα ολα!

Αφου εσυ κατεληξες στο BUSA με γειά σου και χαρά σου, αλλά μη τα γ@μ@με όλα!

Γι αυτο υπάρχουν χιλιάδες μοντέλα, γιατι η βλακεία-μ@λ@κι@-βιτσιο-κ@υλα που διακατέχει τον καθένα μας ειναι διαφορετική!

Εδω κυκλοφορούν Tiger, στα GS ειναι το προβλημα?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Δεν "κατεληξα"στον BUSA,δεν καταληγεις καπου περνωντας μια μοτοσυκλετα.Αυριο μπορει να ειναι Χαρλευ,ξερω γω.
    Ξαναειχα BUSA,οπως ξαναειχα BMW,(RT1150).Oσο μπορω αναφερω τα πραγματα αντικειμενικα.
    Δεν προσκυνω καμια σημαια.Μην κλεινουμε τα ματια στις μαλακιες των εταιριων που μας τις πλασαρουν σαν ιδιαιτεροτητες.
    Εσυ τα καταφερες με τα χειριστηρια,εγω και χιλιαδες αλλοι,ΟΧΙ!
    Το GS που καβαλας εχει βγαλει τις περισσοτερες βλαβες,ανοητες βλαβες,απο οτιδηποτε κυκλοφορει σε 2 τροχους.Και ειναι μηχανη περιπετειας!Ισως χαρακτηριζουν περιπετεια την αγωνια του κατοχου του GS 1200 τι μαλακισμενη βλαβη θα βγαλει...ABS-ΦΡΕΝΑ-ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΠΙΣΙΝΗ ΒΑΛΙΤΣΑ-ΑΞΟΝΑΣ-ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ-ΔΙΟΡΡΟΕΣ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ-EWS...ειδικα αυτο το τελευταιο!!.
    Υπαρχει μοτοσυκλετιστης που δεν ξερει για αυτα?Μηπως ειναι υπερβολες?Αντικειμενικα,ειναι υπερβολες?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο χιτλερ και τα Bmw
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2008, 08:03
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2007, 16:10
  3. Ζωιρος και ακμαιος ο Vuzas...
    από BILL VUZAS στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 12:57