Επειδή ένα μέλος όταν τα είπαμε από κοντά με ρώτησε κάτι σχετικό και δεν είχα το χρόνο να του απαντήσω, νά μερικοί λόγοι που δε ξέρετε ποιός είμαι:
(η σειρά είναι τυχαία, και δε τα γράφω αυτά για να σας τη πώ, απλά εξηγούμαι)
1) Ακόμα και σε αυτό το φόρουμ έχω πει και ποστάρει μερικά πράγματα ποινικά κολάσιμα (ποτέ δε ξέρεις αν οι κάφροι της BSA θα αρχίσουν τίποτα κόλπα και δω -ας πούμε ότι το έχω δει το όνειρο σε κοντινά πρόσωπα για να καταλάβετε).
2) Η ανωνυμία στο ίντερνετ είναι κεκτημένο δικαίωμα.
3) Στο κωλομέρος που είμαι τώρα (λόγω κλειστού κύκλου) παλιότερα τα είχα βάλει με όλους (όλους τους στόκους τουλάχιστον), για διάφορους λόγους που συχνά δεν με αφορούσαν (το μαμημένο αίσθημα δικαιοσύνης με τσάκιζε από μικρό), και αφού προσπάθησαν να μου κάνουν τη ζωή δύσκολη (καί των φίλων και συγγενών), τους έστειλα αδιάβαστους και μετά απομακρύνθηκα. Πολλοί από τους νεώτερους εδώ που μένω βγάζουν εύκολα συμπεράσματα και ειδικά κάτι μ@λακισμένα που τους την έχω χαρίσει αρκετές φορές, και δε γουστάρω γενικά πολλά πολλά παρά μόνο με λίγους κολλητούς μου, ειδικά όταν έχω βρει την ησυχία μου. Πολλοί νέοι μηχανάκηδες εδώ βγάζουν εύκολα συμπεράσματα, τύπου είμαι κάγκουρας επειδή οδηγάω το πραπρά που οδηγάω κλπ αηδίες, οπότε και πάλι δεν ασχολούμαι και δε γουστάρω εδώ να κοιτάνε περίεργα όσοι έχουνε δει τη φάτσα μου στο νετ -έχω και δουλειές.
4) Έχω όνομα και επώνυμο και τα χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου, για επώνυμες καταγγελίες, και γενικά όπου κρίνω ότι πρέπει.
5) Καταβάθος είμαι καλό παιδί, αλλά τουλάχιστον όταν δεν είμαι δε γράφω στο moto.gr (που σημαίνει ότι είστε τυχεροί).![]()
6) Κάντε ρε κάνα μπάνιο (άσχετο).
Προφέρεται ζάιρους, και φυσικά έχει χιουμοριστική καταβολή (παράφραση της ενδεχόμενα μελλοντικής -μη φας- εταιρίας μου παραγωγής "seriously defective music" σε "zireously deflective muzik" άμα θέλετε και το ιστορικό του παρόντος nick).
Αυτά, τώρα ούστ, κάντε κάνα μπάνιο, πάτε κάμμια βόλτα.