Είμαι στη δουλειά (1ος όροφος). Το μηχανάκι (Transalp) το έχω παρκάρει ακριβώς απέναντι, στον δρόμο. Πριν απο λίγο, τυχαία, κοίταξα από το παράθυρο. Και τι διαπιστώνω???? Ότι εκεί που ήταν η μηχανή, τώρα βρίσκεται ένα αμάξι........ και η μηχανή βρίσκεται (ΕΥΤΥΧΩΣ) πάνω στο πεζοδρόμιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μου πήρε λίγη ώρα μέχρι να συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει...... Με το που κάνω το πρώτο σχόλιο, μου λέει ένα παιδί στο γραφείο: "Α, δικιά σου είναι η μηχανή??? Την μετακίνησαν οι εργάτες από την δίπλα οικοδομή για να περάσει ένα φορτηγό, και μετά μάλλον κάποιος βρήκε την ευκαιρία και πάρκαρε στην κενή πλέον θέση"
Παρατήρηση 1: Την είχα παρκάρει στην αρχή του στενού, μετά από στροφή, δεν προεξείχε σε σχέση με τα υπόλοιπα παρκαρισμένα αμάξια, αλλά φαίνεται εμπόδιζε να περάσει κάποιο μεγάλο όχημα επειδή ήταν στο σημείο αυτό.....
Παρατήρηση 2: Το πεζοδρόμιο στο σημείο αυτό είναι αρκετά ψηλό. Επίσης, το τιμόνι το έχω κλειδώσει. Άρα, για να βρεθεί στην θέση που είναι τώρα, πρέπει να την σήκωσαν κανονικά και να την τοποθέτησαν, και όχι απλά να την τσούλησαν.
Παρατήρηση 3: Δεν είχα βάλει λουκέτο, ΑΛΛΑ είχα βάλει συναγερμό. Το διαπίστωσα μόλις τώρα. Για να καταλάβετε πόσο κοντά είμαι στην μηχανή, μπορώ να τσεκάρω τον συναγερμό από εδώ που είμαι χωρίς να χρειαστεί να βγω από το γραφείο.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Ο γαμ****ος ο συναγερμός δεν χτύπησε??? και αν χτύπησε εγώ γιατί δεν τον άκουσα? Μήπως τον άκουσα και νόμιζα ότι ήταν κανα αμάξι και δεν έδωσα σημασία????
Τελικά τώρα διαπιστώνω και εγώ πόσο απίστευτα εύκολο είναι να σου κλέψουν την μηχανή (αυτή την φορά εγώ την γλύτωσα). Ήμουν ακριβώς απέναντι, μου την σήκωσαν (και λουκέτο να είχα βάλει δεν θα βοήθαγε σε αυτή την περίπτωση), είχα βάλει συναγερμό και τελικά δεν πήρα χαμπάρι τίποτα.......
Θα αρχίσω να παίρνω το τρένο μου φαίνεται........