ειδα ενα blade σημερα με ξεκρανωτο αλλα με γαματες μποτες puma σιγουρα ήταν σχεδιασμενες για μοτο
γνωριζει κανεις αν κυκλοφορουν στην αγορα??
ειδα ενα blade σημερα με ξεκρανωτο αλλα με γαματες μποτες puma σιγουρα ήταν σχεδιασμενες για μοτο
γνωριζει κανεις αν κυκλοφορουν στην αγορα??
Πολύ καλές φαίνονται, αλλά δεν ξέρω που (και πόσο) θα τις βρεις...Γράφει βέβαια στο site, τους συνεργάτες στην Ελλάδα.
http://motorsports.puma.com/moto/
'Ενα Jameson με πάγο...
Αν κατάλαβα καλά είναι αρκετά καινούργιες. Για ελλάδα δεν ξέρω αν έρχονται ακόμα, πάντως ιταλία ο εισαγωγέας είναι ο Ber racing και ένα μαγαζί που τις δείχνει στη σελίδα του είναι το valeri sport, στην ιταλία πάντα.
αγορασα τις Puma flat2 απο eBay. ηταν απο Αμερικη και πηραν καπου δυο εβδομαδες να ερθουν. τελικο κοστος (με φορους εισαγωγης στην Αγγλια) 122 ευρω - αντι για 190 που τα βρηκα σε ενα Ιταλικο site.
πολυ ευχαριστημενος, ανετες, μαλακες, και με καλη προστασια. το ρισκο ειναι στο νουμερο καθως δεν παιζουν αλλαγες
θα βαλω φωτο σε λιγο
ασχετος...
ασχετος...
Ε καλά δεν είναι και τόσο ωραία![]()
Άσε που μια γρήγορη ματιά που έριξα στο site κάτι λέει για cafe race riders και scooter riders κτλ... Η δε 1000 είναι σα να μην πω τι...![]()
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Δεν πα να έχουν απίστευτο και γαμάτο design (που μόνο αυτό θα μπορούσαν έχουν ως ατού και που δεν φαίνεται να έχουν κάτι ιδιαίτερο,αυτό το 1000 ειδικά είναι απαίσιο,σαν παπούτσι του ρόμποκοπ είναι..) δεν θα τις προτιμούσα με τίποτα,δεν θα προτιμούσα μια εταιρία 'σημερινή' (στο χωρο) από τις υπόλοιπες που έχουν τεράστια εμπειρία-τεχνογνωσία στο αντικείμενο..Και δόξα το θεό (όποιον πιστεύει ο καθένας) υπάρχουν πολύ όμορφες μπότες στην αγορά..
Τις φοράει πάντως κάποιος αναβάτης στα gp,νομίζω κάποιος από τη δεύτερη ομάδα της ντουκάτι..
Λέτε να δούμε και nikemotorcycleboots.com σε λίγο καιρό..;;![]()
![]()
![]()
Γνωστός μου φοράει της Kappa και του έχουν βγει καλές.
Γιατί λοιπόν να μην είναι και αυτές αν πληρούν τις προδιαφραφές, δεν θα μπορούσε να ήταν μια νέα εταιρία?Ένα μοντέλο μόνο μου άρεσε.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Το ξερατε οτι ξεκινησει να βγαζει μποτες και μποτακια???![]()
![]()
![]()
Καπου πηρε το ματι μου και ξυστρες!
Puma
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!
Πολυ ωραια φαινονται. Να δουμε ποιος θα τα φερει εδω στο Ellada.
Εχεις δικιο!Τωρα το προσεξα οτι δεν υπαρχει εισαγωγεας στην Ελλαδα....
Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!
Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!
Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!