εχεις ενας φιλος wrf 450 και θελει να βαλει μαρσπιε συνεπιβατη..κανα μαγαζι που να χει? τιμες?
ευχαριστω![]()
εχεις ενας φιλος wrf 450 και θελει να βαλει μαρσπιε συνεπιβατη..κανα μαγαζι που να χει? τιμες?
ευχαριστω![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
o tasoylis exei kapoia ,patenta gia husaberg,isvs na kanoyn kai gia to wr
ποιος ειναι αυτος ο τασουλης και που?![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
thanx![]()
(μηπως ξερεις κ κανα μαγαζι να πουλαει σετ με φλας? εννοω δηλαση ολο το συστημα, απο τον διακοπτη μεχρι κ τα φωτα)
EGWWW?????egw h moni sxesi poy exw me ta flash einai na ta bgazw oxi mallon na psaxnw kai olokliro setΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
(μηπως ξερεις κ κανα μαγαζι να πουλαει σετ με φλας? εννοω δηλαση ολο το συστημα, απο τον διακοπτη μεχρι κ τα φωτα)
![]()
![]()
εστω ρε παιδι μου ξερεις?![]()
![]()
nope...kai moy akoygetai dyskolo na breis kati tetoio...![]()
thanx!!
κανας αλλος ρε παιδια?![]()
![]()
Στην Μιχαλοκοπουλου εχει 2-3 μαγαζια με αξεσουαρ και εχει και φλας, πηγαινε μια βολτα κοντα εισαι, εγω ειχα παρει αλλα δεν τα εβαλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
thanx!!
κανας αλλος ρε παιδια?![]()
![]()
Οταν το πηρες δεν ειχε μεσα στην κουτα τα φλας του? Τα δινουν μαζι για να παρει την εγκριση.. αν θυμαμαι καλα..
Πες μου ποιο μοντελο ειναι να σου πω αυριο το πρωι..
(Μετα το ειδα απο ποτε ειναι το θρεντ..)
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"