Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 41

Θέμα: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Η αλλιώς Ελλάς... να γελάς (αν δεν κλαις).
    Χίλια συγγνώμη που ταράζω τη θερινή ραστώνη αλλά αυτό που άκουσα και είδα μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!

Το πρωί σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πλαζ του Αγίου Κοσμά ανάμεσα σε λουόμενους, υπαλληλους του δήμου και... υπάλληλους της εταιρίας η οποάι διαχειρίζονταν την πλαζ!
    Θυμίζω πως ο δήμαρχος της περιοχής μαζί με άλλους είχαν δώσει μάχη για την ελεύθερη πρόσβαση ΟΛΩΝ μας στην παραλία και το πέτυχαν. Στις 11 Ιουνίου πέτυχαν οι ΟΤΑ Αττικής η συγκεκριμένη πλαζ να είναι ελέυθερη στο κοινό χωρίς εισιτήρια, "πορτιέρηδες" κ.λπ.
    Σήμερα λοιπόν στις 09.30 το πρωί εμφανίστηκαν γύρω στα 50 άτομα και καλά υπάλληλοι της επιχείρησης η οποία διαχειρίζονταν την πλαζ. Λέγε με μπράβοι και άνθρωποι της νύχτας!
    Είχαν μαζί τους:
    Ψαλίδια
    Τσεκούρια
    Κατσαβίδια.
    Κατέβασαν το πανό το οποίο έχει τοποθετήσει ο δήμος και πλακώθηκαν με τους λουόμενους και τους υπλάλληλους τραυματίζοντας τρεις.

Κι εδώ τώρα το τρομερό!
    Τα επεισόδια λέει έληξαν με την επέμβαση της αστυνομίας η οποία πήρε κόσμο στο μήμα για προανάκριση.
    Το κέρατο μου μέσα σε ΠΟΙΟ κράτος της Ευρώπης και του προηγμένου κόσμου όπου υποτίθεται ότι ανήκουμε χρειάζεται να βάλεια πανό καινα κάνεις αγώνα για να διεκδικήσεις το αυτονόητο; Την ελεύθερη πρόσβαση την παραλία;
    Σε ΠΟΙΑ χώρα με εξαίρεση τις λεγόμενες μπανανίες η αστυνομία δεν κατεβάζει διμοιρίες και δεν τσακίζει αλήτες και μπράβους οι οποίοι επιτίθονται στον κόσμο και φέρουν φονικά εργαλεία; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τέτοια ασυλία;
    Και τι στην ευχή θα πει προανάκριση, ενώ έχουν οδηγηθεί στο τμήμα όχι μόνο οι τύποι με τα ψαλιδοκατσαβίδια αλλά και υπάλληλοι του δήμου;
    Όλοι σε ένα τσουβάλι;;;;;;;;;;;;;

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

:a37:

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Σήμερα λοιπόν στις 09.30 το πρωί εμφανίστηκαν γύρω στα 50 άτομα και καλά υπάλληλοι της επιχείρησης η οποία διαχειρίζονταν την πλαζ. Λέγε με μπράβοι και άνθρωποι της νύχτας!

Τελικά,η πλαζ ανήκει στον δήμο ή στην "επιχείρηση"?????

Τελικά,η ΕΛΛΑΔΑ ανηκεί στους ΕΛΛΗΝΕΣ ή στις "επιχηρείσεις"????

Τελικά,η Αστυνομία προστατεύει τους Πολίτες ή τις "επιχηρείσεις"???

Τελικά,....να πάνε στον !!!!

Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Η αλλιώς Ελλάς... να γελάς (αν δεν κλαις).
    Χίλια συγγνώμη που ταράζω τη θερινή ραστώνη αλλά αυτό που άκουσα και είδα μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι!

Το πρωί σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην πλαζ του Αγίου Κοσμά ανάμεσα σε λουόμενους, υπαλληλους του δήμου και... υπάλληλους της εταιρίας η οποάι διαχειρίζονταν την πλαζ!
    Θυμίζω πως ο δήμαρχος της περιοχής μαζί με άλλους είχαν δώσει μάχη για την ελεύθερη πρόσβαση ΟΛΩΝ μας στην παραλία και το πέτυχαν. Στις 11 Ιουνίου πέτυχαν οι ΟΤΑ Αττικής η συγκεκριμένη πλαζ να είναι ελέυθερη στο κοινό χωρίς εισιτήρια, "πορτιέρηδες" κ.λπ.
    Είχαν μαζί τους:
    Ψαλίδια
    Τσεκούρια
    Κατσαβίδια.
    Κατέβασαν το πανό το οποίο έχει τοποθετήσει ο δήμος και πλακώθηκαν με τους λουόμενους και τους υπλάλληλους τραυματίζοντας τρεις.

Κι εδώ τώρα το τρομερό!
    Τα επεισόδια λέει έληξαν με την επέμβαση της αστυνομίας η οποία πήρε κόσμο στο μήμα για προανάκριση.
    Το κέρατο μου μέσα σε ΠΟΙΟ κράτος της Ευρώπης και του προηγμένου κόσμου όπου υποτίθεται ότι ανήκουμε χρειάζεται να βάλεια πανό καινα κάνεις αγώνα για να διεκδικήσεις το αυτονόητο; Την ελεύθερη πρόσβαση την παραλία;
    Σε ΠΟΙΑ χώρα με εξαίρεση τις λεγόμενες μπανανίες η αστυνομία δεν κατεβάζει διμοιρίες και δεν τσακίζει αλήτες και μπράβους οι οποίοι επιτίθονται στον κόσμο και φέρουν φονικά εργαλεία; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν τέτοια ασυλία;
    Και τι στην ευχή θα πει προανάκριση, ενώ έχουν οδηγηθεί στο τμήμα όχι μόνο οι τύποι με τα ψαλιδοκατσαβίδια αλλά και υπάλληλοι του δήμου;
    Όλοι σε ένα τσουβάλι;;;;;;;;;;;;;
    Χμμ πάντως απ ότι διάβαζα ... ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε νοικιάσει το χώρο για εκμετάλευση.... μάλλον δεν τα βρήκε με το νέο Δήμαρχο....
    Τη λύση θα δώσουν τα δικαστήρια.... (θα τη δώσουν?? )

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Τελικά,η πλαζ ανήκει στον δήμο ή στην "επιχείρηση"?????

Τελικά,η ΕΛΛΑΔΑ ανηκεί στους ΕΛΛΗΝΕΣ ή στις "επιχηρείσεις"????

Τελικά,η Αστυνομία προστατεύει τους Πολίτες ή τις "επιχηρείσεις"???

Τελικά,....να πάνε στον !!!!
    Χμμ έχει γίνει μια παρεξήγηση στο συγκεκριμένο.... η αστυνομία δεν είναι δικαστικό όργανο.... αλίμονο αν είχαμε τέτοια αστυνομία.. ειδικά με τα χάλια που έχει τα τελευταία χρόνια....
    Απλά αν την καλέσουν παρεμβαίνει για να ηρεμήσει τα πνεύματα να καταγράψει το συμβαν (μιλάω όσον αφορά το παράδειγμα για τη παραλία πάντα) και μετά οι μηνύσεις δίνουν και παίρνουν απο κάθε πλευρά....

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμ έχει γίνει μια παρεξήγηση στο συγκεκριμένο.... η αστυνομία δεν είναι δικαστικό όργανο.... αλίμονο αν είχαμε τέτοια αστυνομία.. ειδικά με τα χάλια που έχει τα τελευταία χρόνια....
    Απλά αν την καλέσουν παρεμβαίνει για να ηρεμήσει τα πνεύματα να καταγράψει το συμβαν (μιλάω όσον αφορά το παράδειγμα για τη παραλία πάντα) και μετά οι μηνύσεις δίνουν και παίρνουν απο κάθε πλευρά....

Φίλε έχεις δίκιο πως δεν είναι κι ευτυχώς δικαστικό όργανο.
    Από την άλλη όμως δεν είναι ένα απλό επεισόδιο πλακώθηκαν πέντε-δέκα μεταξύ τους και πάνε να ηρεμήσουν τα πράγματα. Εδώ έχεις οργανωμένη ιστοράι με 50 ανθρώπους με φονικά αντικείμενα με τα οποία τραυμάτισαν κόσμο. Τι να ηρεμήσεις τα πνεύματα; Μόνο και μόνο η κατοχή και η χρήση των αντικειμένων αρκεί και παραρκεί νομίζω χωρίς να είμαι νομικός.
    Για να τανε τίποτα οικολόγοι ή αναρχικοί που έβαψαν κανά καζίνο να δεις τι θα γινόταν. Ως και ελικόπτερο θα έφερναν.
    Και το θέμα δεν είναι το ξαναλέω η δικαστική διαμάχη φίλε μου. Είναι το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες!

Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Από την άλλη όμως δεν είναι ένα απλό επεισόδιο πλακώθηκαν πέντε-δέκα μεταξύ τους και πάνε να ηρεμήσουν τα πράγματα. Εδώ έχεις οργανωμένη ιστοράι με 50 ανθρώπους με φονικά αντικείμενα με τα οποία τραυμάτισαν κόσμο. Τι να ηρεμήσεις τα πνεύματα; Μόνο και μόνο η κατοχή και η χρήση των αντικειμένων αρκεί και παραρκεί νομίζω χωρίς να είμαι νομικός.
    Για να τανε τίποτα οικολόγοι ή αναρχικοί που έβαψαν κανά καζίνο να δεις τι θα γινόταν. Ως και ελικόπτερο θα έφερναν.
    Και το θέμα δεν είναι το ξαναλέω η δικαστική διαμάχη φίλε μου. Είναι το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης στις παραλίες!
    +1

Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Χμμ πάντως απ ότι διάβαζα ... ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε νοικιάσει το χώρο για εκμετάλευση.... μάλλον δεν τα βρήκε με το νέο Δήμαρχο....
    Τη λύση θα δώσουν τα δικαστήρια.... (θα τη δώσουν?? )
    Αναρωτιέμαι αν μπορείς να νοίκιασες κάτι που συνταγματικά είναι κοινόχρηστο??

Όποια και να είναι η αλήθεια , το δίκαιο είναι η ελεύθερη πρόσβαση στης παραλίες από όλους .

Απορώ γιατί πάνε και πληρώνουν για πρόσβαση στη παραλία.

Δεν έχω πληρώσει ποτέ και δεν νομίζω να το κάνω . δεν τους δίνω ούτε λεπτό

Προτιμώ 2 ώρες με τη μηχανή να πάω όπου γουστάρω

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά όλοι οι άλλοι πρέπει να μη ξανά πατήσουν σε παραλία με εισιτήριο .

Έλεος λέμε. ΤΕΛΟΣ .-
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Κοίτα δεν ξέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο... απλά διάβασα στην εφημερίδα χθες και είδα και στις ειδήσεις ότι ο μαγαζάτορας έχει άδεια εκμετάλευσης του χώρου...
    Άρα δεν μπορεί κανείς οικολόγος να πάει να του τσαμπουκαλευτεί στο μαγαζί... και να θέλει να πάει στη παραλία....
    Συμφωνώ ότι οι παραλίες πρέπει να είναι ανοιχτές σε όλους αλλά.... άμα ο άλλος έχει πληρώσει για το χώρο στο Δήμο??
    Ποιος φταίει ο επιχειρηματίας ή ο Δήμαρχος που τρώει τα λεφτά του Δήμου???

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Re: Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Κοίτα δεν ξέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο... απλά διάβασα στην εφημερίδα χθες και είδα και στις ειδήσεις ότι ο μαγαζάτορας έχει άδεια εκμετάλευσης του χώρου...
    Άρα δεν μπορεί κανείς οικολόγος να πάει να του τσαμπουκαλευτεί στο μαγαζί... και να θέλει να πάει στη παραλία....
    Συμφωνώ ότι οι παραλίες πρέπει να είναι ανοιχτές σε όλους αλλά.... άμα ο άλλος έχει πληρώσει για το χώρο στο Δήμο??
    Ποιος φταίει ο επιχειρηματίας ή ο Δήμαρχος που τρώει τα λεφτά του Δήμου???
    Αν σου πουλήσω κλεμμένη μηχανή ποιος φταίει ?

Εγώ που την έκλεψα ή εσύ που την αγόρασες .

Δεν υπάρχουν αθώοι στην καταπάτηση του συντάγματος
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Αναρωτιέμαι αν μπορείς να νοίκιασες κάτι που συνταγματικά είναι κοινόχρηστο??

Όποια και να είναι η αλήθεια , το δίκαιο είναι η ελεύθερη πρόσβαση στης παραλίες από όλους .

Απορώ γιατί πάνε και πληρώνουν για πρόσβαση στη παραλία.

Δεν έχω πληρώσει ποτέ και δεν νομίζω να το κάνω . δεν τους δίνω ούτε λεπτό

Προτιμώ 2 ώρες με τη μηχανή να πάω όπου γουστάρω

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα αλλά όλοι οι άλλοι πρέπει να μη ξανά πατήσουν σε παραλία με εισιτήριο .

Έλεος λέμε. ΤΕΛΟΣ .-

+650

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
    Αν σου πουλήσω κλεμμένη μηχανή ποιος φταίει ?

Εγώ που την έκλεψα ή εσύ που την αγόρασες .

Δεν υπάρχουν αθώοι στην καταπάτηση του συντάγματος
    Πάμε πάλι.....
    Την έκταση την έχει ο Δήμος και τη διαχείριση... αν την νοίκιασε ο προηγούμενος Δήμαρχος στον επιχειρηματία ... φταίει αυτός ... η ο Δήμαρχος??
    Τι συντάγματα και παπαριές.... μου λές τώρα... το Δήμαρχο να κυνηγήσουν που είναι κωλολαμόγιο και βρήκε τρόπο να βγάλει λεφτά εκμεταλευόμενος χώρο που δεν προορίζεται για τέτοια χρήση...
    Και μιλάμε για ενοικίαση χώρου όχι αγορά...

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Πάμε πάλι.....
    Την έκταση την έχει ο Δήμος και τη διαχείριση... αν την νοίκιασε ο προηγούμενος Δήμαρχος στον επιχειρηματία ... φταίει αυτός ... η ο Δήμαρχος??
    Τι συντάγματα και παπαριές.... μου λές τώρα... το Δήμαρχο να κυνηγήσουν που είναι κωλολαμόγιο και βρήκε τρόπο να βγάλει λεφτά εκμεταλευόμενος χώρο που δεν προορίζεται για τέτοια χρήση...

Τι λε ρε μεγάλε; Τι είναι αυτά που λες;
    Τι τι συντάγματα και παπαριές; You know... σύνταγμα της χώρας. Νόμοι!
    Και πως εσύ με τόση ευκολία λες ότι είναι λαμόγιο ο δήμαρχος; Τον ξέρεις; Ξέρεις την υπόθεση; Ποιος χώρος δεν προορίζεται για τέτοια χρήση; Αφού καλά καλά δεν ξέρεις την υπόθεση!
    Αλλά άντε να δεχτώ ότι λες. Οκ είναι λαμόγιο οκ τη νοίκιασε ο προηγούμενος δήμαρχος και πάει λέγοντας. Παρατήρηση. Δηλαδή ότι κάνει ο... προηγούμενος δεν αλλάζει; Θα μας χαζέψεις;
    Συνεχάμε.
    Υπάρχουν κύριε δικαστήρια; Υπάρχει νόμος; Ναι ή ου; Έχει προβλέψει ο νομοθέτης;
    Ποιος σου είπε εσένα και του κάθε ενός ότι υπάρχει νομικό δικαίωμα που επιτρέπει στον κάθε αλήτη ή στον κάθε έναν να αρπάζει κι από ένα όπλο και να τρέχει να απειλεί κόσμο; Αυτό από που προκύπτει;
    Και ποιος σου είπε πως ακόμα και δίκιο να έχει που ΔΕΝ έχει αλλά λέμε να απειλεί τους πολίτες; Αυτό ποιος στο είπε;;;;;;;;;
    Και ξέρεις στο θυμίζω δεν μιλάμε για μαγαζί ή κατάστημα! Μιλάμε για παραλία!!!

Ευτυχώς που κάποιοι έστω και για κομματικά οφέλη αντιδρούν! Έστω γι αυτό και μόνο!!!

«Οι βιαιοπραγίες των μπράβων των επιχειρηματιών, σε βάρος των λουομένων στην παραλία του Ελληνικού, πρέπει να καταδικαστούν απ’ όλο το λαό, αναφέρει το ΚΚΕ, με ανακοίνωσή του, με αφορμή τα σημερινά επεισόδια στην πλαζ του Αγίου Κοσμά.
    Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «οι παραλίες ανήκουν στο λαό, η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτές είναι δικαίωμα. Παράνομη είναι η κατοχή και η εκμετάλλευσή τους από επιχειρηματίες".
    Εξ άλλου, από το Συνασπισμό ανακοινώθηκε ότι σήμερα το πρωί ο Κώστας Παπαδιγενόπουλος, διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου του κόμματος Αλέκου Αλαβάνου, επικοινώνησε με το Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στρατηγό Ιωάννη Μπούτσικα και διαμαρτυρήθηκε «για την μειωμένη παρουσία της Αστυνομίας στον τόπο των επεισοδίων και για μεροληπτική συμπεριφορά σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και πολιτών που προστατεύουν την περιουσία του Δήμου και την ελεύθερη πρόσβαση στην πλαζ του Ελληνικού».

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ΕΛΛΑΣ... ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Πάμε πάλι.....
    Την έκταση την έχει ο Δήμος και τη διαχείριση... αν την νοίκιασε ο προηγούμενος Δήμαρχος στον επιχειρηματία ...τέτοια χρήση...

Φίλε Zid συμφωνώ για τον προηγούμενο δήμαρχο το μόνο διαφορετικό που λέω είναι πως όποιος νοικιάζει έναν τέτοιο χώρο δεν είναι ούτε άσχετος ούτε αθώος το ότι τα έκανε νομότυπα , στα μάτια μου δεν τον αθωώνει .

Αν εσένα σε καλύπτει , οκ.

Τσάκω και μερικές μη νομίζεις πως στραβώνω

θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    πω-πω μια κανονια!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΛΛΑΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου.....
    από guzzistas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2011, 23:43
  2. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2008, 21:52
  3. (Γ)Ελλάς το μεγαλείο σου / Τον καιρό των τσιγγάνων